Íme a ruha, ami felrobbantotta az internetet
2015. február 28. 09:26
naomi princúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.25. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 230138 offline |
akkor az én szemem egy optikai csalódást lát mert én bizony ha fejjel lefelé nézem akkor is kék-fekete
2015. február 28. 09:27
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Virdzsiii, igazad van.
2015. február 28. 09:27
áááá ez durva!!!!!!
Alapból fehėr-aranynak de ha hunyorítok akkor tėnyleg kėk ės fekete! hogy csinálták??!!!
Alapból fehėr-aranynak de ha hunyorítok akkor tėnyleg kėk ės fekete! hogy csinálták??!!!
2015. február 28. 09:37
Ez tényleg mágia , a tesóm ránézett és egyből fekete-kéknek látta ... Esküszöm elegem van. Nekem miért fehér-arany ??? WTF ! De ez már nagyon idegesít , szerencsétlen szemem rossz vagy nem ? XD
2015. február 28. 09:40
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline |
Mikor legörgettem arany fehér volt most vissza és már kék fekete
2015. február 28. 09:47
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Hát ez nagyon gyorsan, kis igényességgel megírt cikk. Azért a Staritytől többet várnék, legalább hogy ne csak egy forrásból nézzen utána ennek, és gyorsan küldje el a cikket, hanem olvasson utána. Nos, ha már ennyire felkapott lett ez a téma (ha már sztároknál tartunk Elle Goulding reagált rá a legjobban, aki azt írta hogy más fontosabb dolgok is vannak a világon...) , én azért több infót vártam volna a cikkbe, nem egy alap leírást. Először is pl kiváncsi lettem volna a tervezőre, avagy a márkára, a bolt reagálására stb... Ezeknek mind nekem kellett utána járnom külföldi oldalakon, mivel itt nem találtam meg az infót.
A márka Roman Original, és péntekre már el is kelt minden ruha, ami valójában tényleg kék-fekete színű. Előreláthatólag jövőhéten viszont már kapható lesz újra az üzeletekben (Anglia). De a nagy érdeklődés miatt valószínűleg lesz fehér-arany változata is a ruhának, de több folyamaton még át kell mennie hogy meg tudják valósítani.
Szóval máskor a cikkíróknak ajánlanám hogy ha van hasonló téma, inkább külföldi oldalakat keressenek forrásnak, rengeteg cikk megjelent, és ne csak ilyen alap dolgokat írjatok már bele...
És az értetlenkedőknek elmondanám, mielőtt annyira kiakadnának, szimplán fel kell fogniuk a cikkben szegényesen leírtakat.
A márka Roman Original, és péntekre már el is kelt minden ruha, ami valójában tényleg kék-fekete színű. Előreláthatólag jövőhéten viszont már kapható lesz újra az üzeletekben (Anglia). De a nagy érdeklődés miatt valószínűleg lesz fehér-arany változata is a ruhának, de több folyamaton még át kell mennie hogy meg tudják valósítani.
Szóval máskor a cikkíróknak ajánlanám hogy ha van hasonló téma, inkább külföldi oldalakat keressenek forrásnak, rengeteg cikk megjelent, és ne csak ilyen alap dolgokat írjatok már bele...
És az értetlenkedőknek elmondanám, mielőtt annyira kiakadnának, szimplán fel kell fogniuk a cikkben szegényesen leírtakat.
2015. február 28. 09:48
Vercsifercsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 216776 offline |
Én nem bírok benne fekete-kéket látni!
2015. február 28. 09:50
Delena1015új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 239104 offline |
Elsőnek arany-fehér utána kék-fekete nagyon érdekes:)
2015. február 28. 09:52
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Amikor a saját telefonomon nézem akkor fehér-aranyat látok, de ha más telefonján látom akkor meg fekete és kék
2015. február 28. 09:57
Ez egyértelműen kék és fekete (legalábbis nekem). Érdekes, hogy valaki más színűnek látja.
2015. február 28. 10:04
Bibianka2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 232296 offline |
fekete-kék
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni