Starity

VV Robin lett a Való Világ 7 győztese

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. március 03. 19:32 #61
- törölt felhasználó -    
Grety01
ööööööööö... hát nem mintha nagyon érdekelne...

De azért rákattintottál a cikkre, pedig tudtad, hogy miről fog szólni.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2015. március 03. 22:14 #62
Elody
Elody
Einzelgänger
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.08.
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Offline offline
vv7? a napokban hallottam, hogy finálé, mondom mi van, még mindig van széria? utoljára a seherezádést meg az attilást láttam félig (de csak azért meg a csávó innen valósi, mint én tongue.gif) de az is egy borzalom volt...
2015. március 03. 22:58 #63
janet7
janet7
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.11.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Offline offline
Idézet (OceanSoul @ 2015.03.03. 12:06)
@jan: azzal hogy nem vállalta fel a véleményét kivédte azt, hogy bárkiről is rosszat mondjon és később ezért vegyék elő. egyéni játékot játszott, engem is idegesítettek vele kapcsolatban azok a dolgok, amiket megjegyeztél,- olyan nincs hogy valakinek ne legyen véleménye, ne foglaljon állást!-, de szerintem ugyanakkor érthető is volt a részéről, mert nem akart egyik oldalhoz se csatlakozni elveszítve ezzel a szuverenitását. szerintem szép teljesítmény volt tőle elevickélni 3 és fél hónapot. hihi! nem mondom hogy rajta szórakoztam a legtöbbet (a végén már igen), de mégis csak tudott valamit és a játék sok sok pénzről, lakásról, kocsiról, utazásról szólt. ő véghezvitte azt, amit szeretett volna és bejött neki. szerintem a való életben se lehet más jellem, mert anyukája nevelte 2 éves kora óta egyedül, és már 7 éve lakik albérletbe, éjt-nappallá téve dolgozik.


Értettem elsőre is, hogy mire gondoltál, de mint mondtam: pont ugyanolyan hátrány lehet az, hogy senkit nem haragít magára, mint előny. Nem mondom, hogy nem volt ügyes dolog, de egyrészt emberileg undorító, másrészt sosem ismerte el, hogy így lenne, még a végén is meggyőződése volt, hogy ő őszintén és tiszta szívvel játszott, harmadrészt - ami a legjobban dühít -, hogy Dórit mindenki megvetette UGYANEZÉRT, pedig ő annyira volt ügyes, hogy még a párbajt is megúszta. Ráadásul ő közel sem volt annyira sunyi, mint Robin. Az egyiknek ez 13%-os kiesést hoz, a másiknak meg győzelmet? Ez fair?
A nyereményt meg mindenki szerette volna, nem csak ő. Röhögni egyszer röhögtem rajta (magam sem értem miért tetszett ennyire biggrin.gif), mikor a Fanni-Laci párbajon a kortesbeszédek után Bence megdicsérte őket, hogy mindkettő nagyon jó volt, ő meg morgott halkan egy "igazán kedves"-t rohog.gif Ja meg a szerepjátékokban is vicces volt még.

Idézet
dennisz is bizonyította rátermettségét a munkahéten, tetszett a hozzáállása, igyekezete és szorgalma, még a többinek is segített, de mindemellett nem tudok semmi mást felhozni, amivel ő jobban megérdemelte volna a fődíjat. jó formán csak a fannival való évődésével került be az összefoglalókba, vagy mint fanni testőre, aki a lány által kiprovokált vitákba csöppent bele, de a konfliktusok, összecsapások felett mindig próbált elsuhanni. az hogy sokat szeretkeztek fannival engem hidegen hagyott. egészséges, érett fiatalok, akik vonzódnak egymáshoz és szükségleteik vannak hát elégítsék ki őket. fanni javára legyen mondva a poppytakaró is általában velük volt. wink.gif amit viszont dennisz ezen felül csinált,- önkielégítés naponta többször és bármelyik helyiség szóba jöhetett nála,- még az étkezőasztalnál is-, már visszataszító volt. a szókincse jóformán 100-200 szóra korlátozódik és a legtöbb mondata végére odabiggyeszti a g*ci szót, ezzel felhívva a figyelmet a mondandója súlyára. az hogy honnan jött, milyen körülmények közt hagyta el a barátnőjét, hány nőn élősködött már előtte, akik elszállásolták, főztek, mostak rá, stb... hidegen hagyott volna, hogyha nem élő adásba dobta volna ki az akkor aktuális partnerét. szintén ő maga volt, aki megszellőztette az egy-éjszakás gyermekének történetét is. hogy miért? passz. talán meg kívánta úszni azt, hogy a média ezen lovagoljon.


De az teljesen lényegtelen, hogy miért volt benne az összefoglalóban. Robin benne sem volt az összefoglalókban, KIZÁRÓLAG akkor, amikor valami csajozása volt, Dórival, Edinával, az ének(?)tanárral, Anettel... ezeket egyébként meggyőződésem, hogy mind amiatt csinálta, hogy legyen valami róla is, mert ha ezek nem voltak, teljesen eltűnt. Akkor Dennisnél se legyen már baj, hogy összejött EGY lánnyal és utána együtt mutatták őket. Ráadásul Dennis nem csinált fölösleges drámákat, nem mártírkodott, nem erőltette agyon ezt a szerelmes szálat, mint Edináék, meg Robin Anettel. Emiatt is sokkal emberibb és hitelesebb az egész. Arról nem a villalakó tehet, hogy a párjával mutatják, arról már igen, ha direkt erre megy rá és patetikusabbnál patetikusabb jeleneteket rendez - ezt egyedül Dennis nem tette.
A konfliktusok felett való elsuhanással szintén nem értek egyet, nem helyezkedett, mint Robin, hogy sor se kerüljön konfliktusra, hanem ha már sor került rá és egy komolytalan hülyeség volt az egész, akkor nem állt oda ordítozni - rohadt nagy különbség. Sok ember azért nyomja ezt a konfliktuskerülő dumát, mert nyugodtan kezelt minden ilyen helyzetet Dennis, én meg pont emiatt tiszteltem nagyon.
Az önkielégítés, mint mondtam, értem, hogy zavarja az embereket, de az, hogy egy hülye szokáson kívül semmit nem tudnak felhozni ellene és azért utálják és az az állandó érv ellene, az nagyon komolytalan. Maga a szokás is komolytalan, ezért kéne a helyén kezelni, ez meg sokaknak nem megy.
Az, hogy élősködött a nőkön stb... ezt mind honnan, ha szabad kérdeznem? biggrin.gif Nem mintha lényeg lenne a játék szempontjából, hogy ki mit csinál kint, mert igencsak sok meglepetés lenne, ha az számítana, és valószínűleg mindenki életében lehetne találni olyat, ami miatt fújolhat az ember. Az, hogy a barátnőjét kidobta élő adásban nyilván nekem sem volt szimpatikus, rühelltem is az elején rendesen, őt akartam elsőként kint tudni a villából...aztán mégiscsak megváltozott ez, mikor többet láttam belőle. Az, hogy ilyen Danik hozzák ezt fel neki, DANI mondja, hogy Dennis emiatt nem tiszteli a nőket, aki leri bancozta Zsu-t csak mert nem kellett neki és érzelmileg kikészítette (mert szerintem ez mindenkinek elég világos, hogy számára a Laci dolog csak ürügy volt) az botrányos.
A gyerekes sztori szintén hidegen hagy, nem voltunk ott, nem tudjuk mi történt, lehet ő volt a hibás, lehet nem, lehet mindketten, nem a mi dolgunk és mivel nincs róla információnk, véleményünk sem lehet. Az viszont mindenképp pozitívum, hogy miután bevallotta nem épített arra, talán egyetlen egyszer hozta szóba (amivel mondjuk én sem értettem egyet) a személyes találkozó lehetőségénél, de ott meg aki a leginkább pampogott ezen, az a mártír Laci, aki meg Edinát használta fel ugyanúgy.
A g*cizés megint nem egy érv, én is rohadt sokat g*cizek, megszokás kérdése az egész és semmi köze a mondanivalóhoz. A szókincs dologban nem is különbözhetne jobban a véleményünk, pont őt láttam annak a lakónak, akinek nem kellett keresnie a szavakat, nem használta őket kontextuson kívül értelmetlenül, nem mekegett, értelmesen beszélt mindig. Nem úgy, mint az "értelmiségi" Dani, aki nem csak hogy roppant hülye, de ráadásul erőltette is az értelmiségi imidzsét ilyen olcsó módszerekkel, mint a keresztbe tett lábbal, mutogatva magyarázás a semmiről, műértelmiségi szavak beillesztésével -természetesen nem a megfelelő helyre- és állandó "újfent" "igazából" "én úgy gondolom" kifejezésekkel, hogy hitelesebb legyen a semmi, amiről magyaráz. Ugyanígy Edina, a nagyobbnál nagyobb szavaival, amiket teljesen indokolatlanul használt és állandóan értelmetlen blabla lett belőle, meg Zsu, akit bírtam de ő is mekegett és mondott értelmetlen mondatokat. Dennisnél nem láttam ilyet, nem erőltette, hogy ő okos, meg bölcs, mégis sokkal értelmesebb volt. A hanyagság miatti bukása sem változtat ezen. Tőle nem hallottam értelmetlen mondatot.

Idézet
visszatérve a döntőre, több millió ft, lakás, kocsi, utazás volt a tét, persze, hogy mindent latba kellett vetniük amivel növelhették esélyeiket a győzelemre. nem hiszem, hogy dennisz berágott volna robinra azért amiért dórit felhozta, robin még arról se tudott, hogy dennisz fannival gyűlölettől ittasan beszélt a lányról és letetvedékezték már jóval edina levele előtt. a döntőnél ellenfelek voltak, ennek megfelelően kellett cselekedniük. helytálló a sunyi jelző robinra, mert a végén mégis csak véleményt alkotott, amivel egészen addig várt míg dóri ki nem esett a játékból. ezzel hatott a lány szavazóira. dennisznek nem volt semmilyen titkos fegyvere, ha megvádolja azzal hogy sunyi, gyáva stb is csak szánalmas kapálózás lett volna, nem nyert volna vele több szimpatizánst mert azok akik így vélekedtek róla már eleve denniszre szavaztak. az a 14% ami dóritól robinra vándorolt hozta ki robint győztesként, tehát ha úgy vesszük az a 14% dennisz szemszögéből visszafordíthatatlan volt, mert ő sehogy se tudott volna hatni a dóri szimpatizánsokra.


Ugyan már...te is jól tudod, és ők is jól tudták, hogy ilyenkor, három és fél hónap után a fináléban nincs az az érv, ami megváltoztatná bárkinek a véleményét róluk. Aki Robinnak szurkolt, az akkor is neki szurkolt volna, ha csöndben ült volna végig, vagy megkoronázza helyben Dennist, és fordítva is. Ha olyat mondtak volna, hogy megölték az anyjukat, talán az változtathatott volna rajta, de ilyen olcsó kis érvek, hogy elárultaDórit nem, főleg, hogy Dóri roppant népszerűtlen volt odakint és ezt Robin is láthatta a 13%-ból. Szerintem túl sokat gondolsz róla meg a taktikázásáról. Dennis is fel tudta volna hozni azokat, amiket mondtam, hiába gyengék, mert Robiné is gyenge volt. De nem tette. Fel tudta volna hozni -ha már árulózás- azt is, hogy Robin szépen elárulta a "barátját", aki állítólag baromi fontos volt neki, azzal, hogy hagyta, hogy kimenjen a szerelmével. Ez némileg erősebb, minthogy Dennis elárulta Dórit. De nem tette, Robin meg igen. Nincs ezen mit szépíteni, meg magyarázni, nekem nagyon sokat elárult, ha taktika, ha szimpla rosszindulat.

Amikről még beszéltetek, elég jelentéktelen dolgok, mint a röhögés meg a melegezés. A röhögése engem is nagyon idegesített, eleinte még viccesnek találtam, de később, hogy minden hülyeségnél rákezdte, hiába nem volt semmi vicc benne, az úgy jellemző is volt a személyiségére. A nevetése annyira őszinte, mint ő maga.
A feminin vonásai, meg hogy érzékenyebb volt, ez szerintem nem téma, ezzel semmi baj nincs, nincs értelme nemekhez kötni az ilyen dolgokat. Az viszont, ahogy reagált a melegezésre...nem mondom, hogy látens homoszexuális, nincs jogom ilyeneket kijelenteni róla, hiába jellemző viselkedésforma náluk, amit csinált. Viszont mindenképpen homofób dolog volt ennyire kiakadni és szinte törni-zúzni miatta, mikor máskor csendben ült a sarokban. Ez nekem sem jött be, nem volt értelme.
2015. március 04. 06:51 #64
- törölt felhasználó -    
@jan:
uhh kicsit elírogatunk egymás mellett, szerintem ha még 5 oldalt pötyögnénk se tudnánk meggyőzni a másikat az igazunkról, de így van ez rendjén, nem kell mindenbe egyetérteni, a lényeg, hogy elfogadjuk a másik álláspontját smileeee.gif
nem szeretnék olyan sokat másolgatni, de próbálok címszavakban válaszolni.
valójában a játékosok zöme nagyon népszerűtlen volt, több ellendrukkerrel, ellenszavazóval rendelkezhettek, mint rajongóval. nem lettem volna biztos benne, ha dóri fannival csap össze elvérzett volna. fannika nagyon megosztó személyiség volt, feltételezhetően többen szavaztak volna ellene, mint mellette pluszba még hozzájön a kevéske dóri szimpatizáns és máris dóri jön ki győztesnek.
a hármas döntő mindig más képet mutat mint egy normál párbaj, mert arra mennek a voksok, akit szeretnek és ilyen formában nem is csoda, hogy pvc annyira lemaradt a másik kettő mellett. viszont miután kiesett érvényesült az amiről beszéltem, újra párbajfelállás lett, fellendültek a dennisz ellenesek és az a % ami korábban dórin volt átvándorolt robinra.

mindenkit a tettei alapján lehet megítélni, az hogy szerencsétlen gyerek 3 és fél hónap alatt csak egyszer került olyan helyzetbe, amit a későbbiekben fel tudott hozni sem kizárólag őt minősíti. nincsen benn a szabályzatba a konfliktusgenerálás és hogy folyamatosan produkálják magukat, ilyen szempontból tehát dóri volt a legokosabb csak evett, ivott, aludt, lehetséges szolgáltatásokat vett igénybe, mintha tényleg egy wellnessbe lett volna. szakadtam volna ha valami folytán mégis őt hozzák ki győztesnek. _nevet.gif nem mintha a biodíszlet többet tett volna, de én a magam részéről örültem hogy nem az étkezőasztalon is kiverem féle embörke győzött, ez szolgáljon tanulságul a következő széria játékosainak.

az hogy ki mivel kerül be az összefoglalókba is csak a szerkesztőkön múlik. kell hozzá egy szerelmi szál, egy taktikázó vonal, az hogy folyamatosan fröcsögjenek valakiről, vagy valami nagyon meghökkentő amivel felhívja magára a figyelmet. ennyi, nincs több, kifújt, kaputt, zéró. biggrin.gif
a feladatok elvégzéséről vágnak be még jeleneteket egy-két riportszoba jelenet és nincs tovább. miután reni és vikcsu kiestek konstatálták, hogy másról nem is szólnak az összefoglalók csak a fentebb említettekről. maci a nap 24 órájának zömét azzal töltötte hogy őket nevettette, vicceket mesélt, de az összefoglalókba csak úgy került be mint egy ülő budha szobor, vagy amikor horkolt, "alvajárt" vagy a többiekkel minősítette zsuzsát. egyszer volt még a szellemidézős gagyiság, ami szintén poén akart lenni, de nem tudott edina elvesztett rokonairól és úgy jött le mintha szemétkedett volna vele.

az anettes szál borzasztóan irritált, nem is találom őszintének azt a "viszonyt".

jenny beszélt dennisz korábbi kapcsolatairól, fenn volt a vv7 honlapján is, a nektekvaló rovatban.

a félig intellektuel danit amennyire az elején szerettem annyira megutáltam mikor zsuval "babráltak".

edinának dukálna egy saját szappanopera, melyben eljátszhatná a főgonoszt és 300 részből 295-öt sz*rkeveréssel, ármánykodással tölthetne.

zsu igazi nagy problémája hogy nem tud rögtönözni, nem tudja magát megvédeni.

megbántani nem kívánlak, a g*cizést ezért inkább nem kommentálnám wink.gif

igenis számított az hogy robin megemlítette, hogy denniszék eltaszították dórit maguktól, mert habár 3 és fél hónap történéseiről volt szó, azon az estén a nullázás után CSAK 1 órájuk volt arra, hogy meggyőzzék a szavazókat hogy miért kéne rájuk szavazniuk (vagy a másik ellen), és mint ismeretes az a % ami korábban dórin volt lett dennisz veszte. valószínűleg már az se nyomott sokat hogy megemlítette, de még egyszer nyomatékosítta, emlékeztette a nézőket rá és hacsak pár száz szavazatot kapott emiatt az is befolyásolhatta a végeredményt, mert alig 1% lett a különbség. erről dennisz is ugyanígy vélekedik, fenn van a vv-s oldalon az interjú

dennisz az utolsó napokban bevallotta, hogy nem bízott már benn senkiben és fanniban se bízott sohase 100%-osan. miután robin a dupla jelét dórinak adta izával karöltve elbeszélgetett vele, mit jelentett neki, hogyan érzett, és már egyértelműsíthető volt, hogy nincs bizalma benne. én kettejük kapcsolatát, eltávolodását mégis korábbi időre tenném, mikor robin danit választotta dennisz helyett és visszatért a párbajról már érezhető volt, hogy dennisz nem kíván bratyizni vele
2015. március 04. 06:58 #65
janet7
janet7
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.11.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Offline offline
Nem reagálok az egészre, mert ez már elment egy más irányba, csak a Jennys részre... azért szerintem nem feltétlen egy megbántott és bosszút esküdött nő beszámolója alapján kell megítélni valakit, de legalábbis a helyén kell kezelni, amiket mond.
2015. március 04. 07:59 #66
- törölt felhasználó -    
@jan: magát a nőt én egy szerencsétlenségnek tartom, eleve mit is várt egy olyan kapcsolattól amiben a férfi (volt) a kitartott _nevet.gif
az hogy igazat mondott-e a korábbi kapcsolatokról, passz. nyilván nem füllent "olyan nagyot" ha tudja, hogy a média utána tud járni
2015. március 04. 08:01 #67
- törölt felhasználó -    
@seventeen:
én simán betudom annak, hogy a bezártság miatt viselkedett úgy ahogy és hogy rámondták hogy meleg és ezért feszélyezve érezte magát és bizonyítani próbált. szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, amiket egy meleg ismerősödtől hallottál, és nehezemre is esik elhinni. ennyire általánosságban nem hiszem hogy fel lehet állítani egy jellemrajzot bárkiről is. azért mert azt csinálja amit és azért mert úgy nyilvánul meg ahogy stb stb és akkor máris látens homoszexuális.
nyilván vannak rá utaló jelek, de ezek ugyanúgy lehetnek csalókák is. az például új info, hogy csak lány "barátai" vannak, bár ez is olyan fura mert több évig vizilabdázott, nem hiszem el hogy nem alakított ki semmilyen kapcsolatot a csapattársaival ehh... zavaros az egész és úgyse fogunk semmi konkrétumot megtudni vele kapcsolatban, de hogy őszinte legyek nem is nagyon érdekel. az ő élete, azt csinál és azzal a személlyel akivel ő akar. biggrin.gif

megint csak egyén függő. nem tagadom az én mentalitásommal is problémák voltak és a "különcségem" erősen kiütött egy közel 50 fős osztályban, ahol javarészt lányok voltak. visszatekintve úgy érzem sajnos tettem is olyan dolgokat, amiket nem kellett volna, viszont "tanultam" belőlük, a sörözés pedig "sajnos" pont ide tartozott _nevet.gif
2015. március 04. 10:28 #68
Brandy
Brandy
♥Pizza♥
 
Státusz❤TheWalkingDeath❤Acotar könyv sorozat❤ASH könyv sorozat❤
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.02.
Hozzászólás: 5316
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Offline offline
Ennek örülök a legjobban mert Robbin volt az egyik legnormálisabb lakó!
2015. március 04. 13:00 #69
sehi102
sehi102
 
StátuszSelenator vagyok , ha neked van ezzel bajod , kattints a visszanyilra <-- ;)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.10.06.
Hozzászólás: 991
Csatolások: 30
Azonosító: 187233
Offline offline
Gratulálok neki ! smileeee.gif
2015. március 04. 14:09 #70
- törölt felhasználó -    
Én Dennisnek szurkoltam!! Jobban megérdemelte volna, és többet tett azért hogy nyerjen mint Robin! De GRATU neki!
2015. március 04. 14:17 #71
- törölt felhasználó -    
Gratulálok neki, bár én Denisnek szurkoltam, és Denis ezerszer jobban megérdemelte volna a nyereményt, mint Robin. rolleyes.gif Amúgy ez a széria szerintem ritka szar volt. blink.gif
2015. március 04. 16:16 #72
blabla
blabla
visszatérő vendég
 
Státuszonce..
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.07.17.
Hozzászólás: 319
Csatolások: 0
Azonosító: 229648
Offline offline
Szörnyű ,hogy ilyen iskolátlan , müveletlen emberek számára rendezett műsorért rajónganak (már ha lehet műsornak nevezni ezt a népbutitó szart). Az pedig csak ráadás , hogy ezekből lesznek a "hírességek".
2015. március 04. 17:51 #73
- törölt felhasználó -    
Azt sem tudtam hogy elindult. biggrin.gif
De szerintem is szánalmas hogy más a lelkėt kidolgozza, ezek meg csak ott vergődnek meg szórakoznak a termėszetesen már előre megírt forgatókönyv szerint ės pár hónap alatt miliomosok lesznek!!! -."-
Arról nem is beszėlve hogy azok az emberek akik tisztessėgesen dolgoznak nem csak a 8általánost járták ki! -."-
Szerintem ezek a "valóság"show-k a legszemetebb müsorok a tėvėben.
2015. március 04. 17:52 #74
Miss.Elizabeth
Miss.Elizabeth
✨Focus✨
 
StátuszPink fluffy unicorn dancing on rainbow.♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.05.14.
Hozzászólás: 1303
Csatolások: 9
Azonosító: 226085
Offline offline
gratulálok, bár én Denisnek szurkoltam..
2015. március 04. 22:11 #75
Bertina
Bertina
porg
 
Státuszsweet lies
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.01.17.
Hozzászólás: 1217
Csatolások: 102
Azonosító: 219449
Offline offline
Nem néztem, de vélemények alapján ő tűnt a legkevésbé agyhalottnak, úgyhogy grat...
2015. március 05. 08:37 #76
- törölt felhasználó -    
engem egyátalán nem érdekel ez a sz*r műsör
2015. március 05. 18:14 #77
- törölt felhasználó -    
Nem gondoltam volna ő fogja megnyerni de ő nekem egyátalán nem tetszet !
2015. március 06. 14:50 #78
- törölt felhasználó -    
Ez a széria ritka unalmas volt, semmi izgalmas nem történt, pedig ezt pont végig kísértem. Egy-két karakter izgalmas volt (Zsu, Fanni, Dennis) de a legagyonsztároltabbak - Edina és Laci - azt sem értem hogy mit kerestek ott. Az meg, hogy Robin nyert hihetetlen, nagyon úgytűnik, hogy bunda volt az egész - legalábbis szerintem - mert mióta bement nyomatták. Meg hát összejött az Anettel, és simán kinézem, hogy elintézte, hogy megnyerje. rolleyes.gif Remélem nyolcadik évadot már nem csinálnak, mert az eddig 7 közül még mindig a 4. volt olyan, amit érdemes is volt nézni. unsure.gif
2015. március 06. 21:23 #79
Gyllenhaal
Gyllenhaal
antichrist superstar
 
StátuszLehet, hogy nem vagyok túl jó ember. Nem vagyok. Na de jó gengszter?
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.01.05.
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 0
Azonosító: 238625
Offline offline
Hihetetlen, hogy ő nyerte! Nem mondom, hogy baj, mert még ő volt az egyik legtűrhetőbb ember az egészben, de furcsa, hogy nem Denis nyerte.
2015. március 07. 15:29 #80
Vattacukorfelhő
Vattacukorfelhő
visszatérő vendég
 
StátuszA kemény külső érzékeny belsőt takar
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.01.28.
Hozzászólás: 134
Csatolások: 547
Azonosító: 239609
Offline offline
Gratulálok neki és megint az nyeri meg akinek szurkoltam tavaly Aurelio most pedig Robin csak Robinnak a vége fele kezdtem el szurkolni!
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

VV Robin VV Robin 7179.