Robin megnyerte a VV7 főnyereményét: az autót, a lakást és a havi egymillió forintot egy éven át!
A teljes cikkhez kattints ide!
VV Robin lett a Való Világ 7 győztese
2015. március 02. 17:37
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Engem csak azon része érdekel, hogy végre vége...akár értelmes műsor is kerülhet a helyére.
2 felhasználónak tetszik:
Konvektor,
Good Girl1999
2015. március 02. 17:39
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline |
Nem neki szurkoltam de ettől függetlenül gratulálok neki! Bár szerintem Dennis jobban megérdemelte volna
2015. március 02. 17:42
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
Szégyen, vagy nem, én eddig mind a 6 szériát néztem, úgyhogy úgy voltam vele, hogy ezt is nézem. Kétségtelen, hogy ez volt az eddigi legunalmasabb. Leginkább csak a "szerelmi" szálak miatt töltötték ki mindig az 1 óra műsoridőt. Az elején azt hittem, hogy Zsuzsa lesz a befutó, vagy legalábbis ott lesz a Top3-ban, de belebonyolódott a Lacis történetbe. Edinát és Danit már az elejétől nem bírtam, de egyértelmű, hogy az ő vesztüket is Zsuzsa okozta, hiszen amint Zsu kiesett, úgy ment utána ez a két szerencsecsomag is. Őket esélytelennek gondoltam a győzelemre. Az elején egyáltalán nem kedveltem a Fanni-féle bagázst, de a vége fele viszont annál inkább. Ők csinálták a műsort, bárki-bármit mondhat rájuk. Mindenki k*rvázza a Fannit, de mégis az Edináékon nem volt takaró..
Fanni és Dennis párosa egyre szimpatikusabb lett. Dennis az elején egy igazi hülye gyerek volt, de ebbe a szerepbe úgy-ahogy beleunt, és nagyon is jól tette. Őszintén játszott (többnyire), igényesen volt szórakoztató. Fanni pedig a maga alpári módján volt aranyos, és szintén őszinte. Ebből a szériából ez a két karakter az, amelyik igazán megmarad a fejekben. Ha utálta őket az ember, ha nem. Laci sem volt szürke kisegér, viszont ő már túl játszotta a mártír szerepét.
Robinra fogalmam sincs, hogy kik szavaztak. Nem, hiszem el, hogy volt olyan ember, aki minden este azért ült a TV elé, mert őt Robin szórakoztatta, és rá volt kiváncsi. Mondjuk nem szórakoztathatta, hiszen egyáltalán nem volt szórakoztató, sőt.. nem is láttuk az összefoglalókban. Általában a VV-t (legalábbis a 4. óta) olyan karakter nyerte, aki szórakoztatta az embereket, és tudott játszani. Robinról ez egyik sem mondható el, hiszen a játékhoz is buta volt, még a dupla jelét sem ő használta fel..
Dennis sokkal jobban megérdemelte volna. Olyan, amilyen, de abban biztos vagyok, hogy pár évvel később előbb fogunk az idei második helyezettre emlékezni, mint a nyertesre.
Ennyi esettel nyerhette volna Dóri is. Ő legalább párbajozni sem volt.
Fanni és Dennis párosa egyre szimpatikusabb lett. Dennis az elején egy igazi hülye gyerek volt, de ebbe a szerepbe úgy-ahogy beleunt, és nagyon is jól tette. Őszintén játszott (többnyire), igényesen volt szórakoztató. Fanni pedig a maga alpári módján volt aranyos, és szintén őszinte. Ebből a szériából ez a két karakter az, amelyik igazán megmarad a fejekben. Ha utálta őket az ember, ha nem. Laci sem volt szürke kisegér, viszont ő már túl játszotta a mártír szerepét.
Robinra fogalmam sincs, hogy kik szavaztak. Nem, hiszem el, hogy volt olyan ember, aki minden este azért ült a TV elé, mert őt Robin szórakoztatta, és rá volt kiváncsi. Mondjuk nem szórakoztathatta, hiszen egyáltalán nem volt szórakoztató, sőt.. nem is láttuk az összefoglalókban. Általában a VV-t (legalábbis a 4. óta) olyan karakter nyerte, aki szórakoztatta az embereket, és tudott játszani. Robinról ez egyik sem mondható el, hiszen a játékhoz is buta volt, még a dupla jelét sem ő használta fel..
Dennis sokkal jobban megérdemelte volna. Olyan, amilyen, de abban biztos vagyok, hogy pár évvel később előbb fogunk az idei második helyezettre emlékezni, mint a nyertesre.
Ennyi esettel nyerhette volna Dóri is. Ő legalább párbajozni sem volt.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2015. március 02. 18:04
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Ennek a sz*rnak is vége.
1 felhasználónak tetszik:
Konvektor
2015. március 02. 18:08
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline |
kitartó és kemény munka árán sztár lehet a világ egyik legeldugottabb nyomornegyedében... ja nem bocs,Magyarországon! szégyen, h milliókat adnak azért, mert éppen megmutatta a ****-át, és máris "sztár" született. köszönjük való világ, köszönjük rtl klub; nincs elég gyp-s ebben az országban
2015. március 02. 18:16
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline |
Jobb, hogy nem Dennis nyert. Robin győzelmének nagyon örülök.
2015. március 02. 18:17
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
meglepődtem
azt hittem,hogy Dennis fog nyerni.
azt hittem,hogy Dennis fog nyerni.
2015. március 02. 18:20
Fanni volt a kedvencem, meg Dennis.
Robin semmit nem csinált a műsor 3/4 éig észre se lehetett venni. Egy szürke egér volt, semmi show-t nem csinált. Utáltam.
Robin semmit nem csinált a műsor 3/4 éig észre se lehetett venni. Egy szürke egér volt, semmi show-t nem csinált. Utáltam.
2015. március 02. 18:21
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline |
Csak hogy tisztázzuk. Aki nem tudja hogy miről van szó, az ne irogasson ide. Robin pont nem csinált semmi olyat mint mondjuk Deniz. Ő nem d*gott a kamera előtt, nem fogdosta magát, és mást. Nem tatikázott, és nem utált ki másokat.
Sokan hiányolták a showt... Komolyan? Nektek valaki akkor érdemli meg a győzelmet ha fölül egy pultra, és szétrakja a lábát? Könyörgöm... Robin egy normális ember. Nem a nemi szervével volt elfoglalva mint Fanni, meg Deniz... De minek is magyarázom??
Amúgy meg hogy cigány?? Te meg egy gusztustalan ember vagy, aki megérdemli ha utálják. Szégyen hogy a mai világban valaki így gondolkozik. Nulla intelligencia.
Én sem tartom valami ferrnek, hogy 12 milliót, egy autót, meg házat kap, amiért több hónapon keresztül lakott egy villában, miközben magyarországon több millióan éheznek, de ez van. Nyert. El kell fogadni.
Sokan hiányolták a showt... Komolyan? Nektek valaki akkor érdemli meg a győzelmet ha fölül egy pultra, és szétrakja a lábát? Könyörgöm... Robin egy normális ember. Nem a nemi szervével volt elfoglalva mint Fanni, meg Deniz... De minek is magyarázom??
Amúgy meg hogy cigány?? Te meg egy gusztustalan ember vagy, aki megérdemli ha utálják. Szégyen hogy a mai világban valaki így gondolkozik. Nulla intelligencia.
Én sem tartom valami ferrnek, hogy 12 milliót, egy autót, meg házat kap, amiért több hónapon keresztül lakott egy villában, miközben magyarországon több millióan éheznek, de ez van. Nyert. El kell fogadni.
2015. március 02. 18:37
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Dennisnek szurkoltam, de gratulálok Robinnak is
2015. március 02. 18:42
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Inkább ő mint az gyökér Dennis! Gratula Robin!
2015. március 02. 18:47
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline |
Fanni és Dennis volt a kedvencem, sajnálom hogy végül nem Dennis nyert. Robint néha észre sem lehetett venni. A VV elvileg egy show műsor és Robin egyáltalán semmit nem csinált. Dennisnek kellett volna nyernie!
2015. március 02. 19:01
Megérdemelte,meg kell hagynni ő parasztkodott a legkevesebbet :')
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.