Starity

VV Robin lett a Való Világ 7 győztese

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. március 03. 08:28 #41
- törölt felhasználó -    
Örülök, hogy nem Dennis nyert. Az egészbl a legjobban Fannikát utáltam. Gratula Robinnak. smileeee.gif
2015. március 03. 08:38 #42
- törölt felhasználó -    
Ez egy taktikai játék, akárki akárminek próbálja is elkönyvelni. Tucatnyi különböző jellemű emberke közül kell a végére a nézőknek kiválasztania azt az egyet amellyel a leginkább azonosulni tudnak. Vannak kétszínűek, sunyik, közönségesek, alpáriak, nagy macsók, akik a nyomás alatt megtörnek és úgy sírnak mint egy 5 éves lány.
A magam részéről azokat a karaktereket részesítem előtérbe, akiknek az értékrendje az enyémmel leginkább megegyezik vagy olyan nézeteket vallanak amiket én is helyesnek vélek. Az hogy hogyan produkálják magukat, milyen/mekkora showt csinálnak, vagy hogy csendesen ülnek egy sarokban mint egy szobanövény másodlagos szempont.

Amiről a játékosok kivétel nélkül elfeledkeznek az az, hogy számukra nem a showról szól a műsor, hanem a milliós nyereményről, luxus apartmanról és lakásról. Ehhez pedig szerethetőnek, jó humorúnak, következetesnek kell lenniük.
Én kezdetben Edinának szurkoltam, egy energikus, minden lében kanál ugyanakkor szerethető karaktert hozott, akinek még a tájszólását és fura kifejezéseit is meg lehetett mosolyogni. Az (anyukája) értékrendje helyén volt, olykor-olykor viszont már izzadságúvá vált, érződött hogy nem szívből jönnek dolgok és rágörcsölt egy s másra, de amíg nem vált Laci a rögeszméje tárgyává addig számomra ő volt a favorit. Lehet, hogy Ő még azt is helyénvalónak ítélte meg, hogy Ármány és szerelem c. szappanoperát varázsol nekünk, nekem viszont már túl sok(k) volt a jóból. smileeee.gif

Farokmarkolászó Denniszt és tündérfalvi gyagyás Fannit nem csíptem egyáltalán. Az alpári beszéd és közönséges viselkedés egy dolog, de Fannika ugyanúgy tette az agyát, mint ahogy Edina később generálta a konfliktusokat.
Nem voltam szomorú, sőt kifejezetten örültem annak, hogy nem Dennisz nyert. Ez talán egy jelzés lehet a "jövő nemzedékei" számára, hogy nem csak helikopterezésre és maszturbálásra kíváncsiak a nézők.

Az hogy Robin élt a Dóris kártyával a döntőben Dennisz ellen sem volt meglepő,- mért ne élt volna vele? Dennisz is élt a Fannis kártyával Laci ellen és azt is elmondta fölényesen, hogy Ő Edinának sosem ártott. Ez egy ilyen játék. A döntőben pedig nem azért nem mondott semmit Dennisz Robin ellen mert nem akart, hanem azért mert nem is lett volna mit felhoznia. Robin jóformán egy biodíszlet volt a villaléte alatt, nem lehetett rajt fogást találni. Dennisznek már az eleje óta vaj volt a füle mögött, amikor sorra hullottak ki a "csapattársai" Vikcsu és Reni nagyon be volt rezelve, miután megtudta Edinától és Danitól, hogy Ádám magára akarja pakoltatni a jeleket és félt hogy Ő lesz a kihívott és kinn marad, kapóra jött neki Robin és "testvérévé fogadta" amiért az kis unszolásra, de bizonyította rátermettségét és "elintézte" Ádámot.
Jószívűnek se mondanám mert Ő is ugyanúgy szerepet játszott. Egyszer amikor összebalhézott Fannival dedóstól kezdve, manipulátoron át mindennek elmondta, majd hozzátette a szex jó vele és lesz, ami lesz a maga javára fogja fordítani a dolgokat. Ezt akkor Dórinak mondta (pár nappal ezelőtt a wc-n letetvedékezték Fannival) aki diplomatikusan annyit fűzött hozzá, hogy nem szól bele kettejük dolgába mert ezerszer összevesznek és kibékülnek.
A kedvenc részem Edina levele volt, amin Fannika kiakadt, amikor Dóri semmi rosszat nem mondott rá a háta mögött, de ő és Dennisz már jóval azelőtt a levél előtt kibeszélték, szapulták, fröcsögtek róla egy jót miközben Dennisz a dolgát végezte Fannika szája addig is járt. Megállapították, hogy sose szerették és sose bíztak meg benne, holott 3 hónapon át Sunshine Barbizták, nővérezték stb.

Robin nyert, nem azért mert annyira megérdemelte, hanem azért mert Denniszt jóformán rühellték a nézők, ezt bizonyítja, hogy Dóri 13.9%-kával fordított Robin. Ha Dennisz akkor nem áll Fanni pártjára és kimarad abból, hogy ki árult el kit, akkor simán meg is nyerhette volna ezt a szériát.

Én kezdetben Edinának, Daninak és Zsunak szurkoltam, aztán Edina elintézte magát és Danit. Már azért fohászkodtam, hogy minél előbb kihulljanak. Nagyon vártam Laci kiesését is ami sajnos a játék végéig nem következett be. Vártam egy Fanni Dóri párbajt is ahol Dórit szavazták volna vissza a "wellnessbe". biggrin.gif
Az esetek döntő részében kontraszavazás történt, annak örültem, hogy Laci nem jutott a döntőbe és hogy nem Dennisz nyert.
2015. március 03. 09:54 #43
- törölt felhasználó -    
Ez a műsor népbutításon kívül másra nem jó..
2015. március 03. 10:22 #44
janet7
janet7
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.11.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Offline offline
Idézet (OceanSoul @ 2015.03.03. 08:38)

A döntőben pedig nem azért nem mondott semmit Dennisz Robin ellen mert nem akart, hanem azért mert nem is lett volna mit felhoznia. Robin jóformán egy biodíszlet volt a villaléte alatt, nem lehetett rajt fogást találni.


Ugyan, az "elárulta Dórit" érvvel egészen könnyen lehetett volna Robinról egyenrangú ellenérvet mondani: a sunyiságát, az álszentségét, a kétszínűségét, hogy egyszer nem vállalta fel a véleményét, sőt még a "nem csinál semmit" is belefért volna, ha nagyon akarta volna Dennis, ergo pont az volt rajta a fogás, hogy "nem volt rajta fogás". Viszont kedvelte Robint, jóban voltak, ezért nem akart róla rosszat mondani a fináléban és nem érezte, hogy inkább más ellen kell beszélnie, mint maga mellett. Robinnak a Dóris dolog felhozása nem okos taktikai húzás volt, hanem egy undorító árulás, mert ő is kedvelte Dennist, legalábbis állítása szerint, és először ő sem "tudott" rosszat mondani róla. Arról nem is beszélek, hogy annyira szólt Dóriról ez a megjegyzése, mint Dávidról. Csak az elkeseredetten keresett Dennis elleni érvről szólt.
1 felhasználónak tetszik: Beliyah
2015. március 03. 10:37 #45
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.20.
Hozzászólás: 6162
Csatolások: 3306
Azonosító: 234699
Offline offline
Ó ugyan, kit érdekel???
2015. március 03. 11:53 #46
awwparadise
awwparadise
Half-Blood Princess ♛
 
Státuszlove you 3000
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.08.14.
Hozzászólás: 2890
Csatolások: 222
Azonosító: 231501
Offline offline
Ki sem tudom fejezni mennyire gyűlölöm ezt a műsort vagy mi ez... Fáj a fülem meg a lelkem ha hallok felőle! Hát mit ne mondjak, gratula a győztesnek! Megérdemelte azt a sok pénzt amiért ott ült egy villában és semmit nem csinált, csak botrányt meg undorító dolgokat, gondolom. Mert ez értelmes dolog, nézzétek csak emberek, k*rvára okosok lesztek tőlük, meg a bunkóságaiktól! Nagyon felhúz, hogy vannak ilyen sz*rságok a világon.
2015. március 03. 12:06 #47
- törölt felhasználó -    
@jan: azzal hogy nem vállalta fel a véleményét kivédte azt, hogy bárkiről is rosszat mondjon és később ezért vegyék elő. egyéni játékot játszott, engem is idegesítettek vele kapcsolatban azok a dolgok, amiket megjegyeztél,- olyan nincs hogy valakinek ne legyen véleménye, ne foglaljon állást!-, de szerintem ugyanakkor érthető is volt a részéről, mert nem akart egyik oldalhoz se csatlakozni elveszítve ezzel a szuverenitását. szerintem szép teljesítmény volt tőle elevickélni 3 és fél hónapot. hihi! nem mondom hogy rajta szórakoztam a legtöbbet (a végén már igen), de mégis csak tudott valamit és a játék sok sok pénzről, lakásról, kocsiról, utazásról szólt. ő véghezvitte azt, amit szeretett volna és bejött neki. szerintem a való életben se lehet más jellem, mert anyukája nevelte 2 éves kora óta egyedül, és már 7 éve lakik albérletbe, éjt-nappallá téve dolgozik.

dennisz is bizonyította rátermettségét a munkahéten, tetszett a hozzáállása, igyekezete és szorgalma, még a többinek is segített, de mindemellett nem tudok semmi mást felhozni, amivel ő jobban megérdemelte volna a fődíjat. jó formán csak a fannival való évődésével került be az összefoglalókba, vagy mint fanni testőre, aki a lány által kiprovokált vitákba csöppent bele, de a konfliktusok, összecsapások felett mindig próbált elsuhanni. az hogy sokat szeretkeztek fannival engem hidegen hagyott. egészséges, érett fiatalok, akik vonzódnak egymáshoz és szükségleteik vannak hát elégítsék ki őket. fanni javára legyen mondva a poppytakaró is általában velük volt. wink.gif amit viszont dennisz ezen felül csinált,- önkielégítés naponta többször és bármelyik helyiség szóba jöhetett nála,- még az étkezőasztalnál is-, már visszataszító volt. a szókincse jóformán 100-200 szóra korlátozódik és a legtöbb mondata végére odabiggyeszti a g*ci szót, ezzel felhívva a figyelmet a mondandója súlyára. az hogy honnan jött, milyen körülmények közt hagyta el a barátnőjét, hány nőn élősködött már előtte, akik elszállásolták, főztek, mostak rá, stb... hidegen hagyott volna, hogyha nem élő adásba dobta volna ki az akkor aktuális partnerét. szintén ő maga volt, aki megszellőztette az egy-éjszakás gyermekének történetét is. hogy miért? passz. talán meg kívánta úszni azt, hogy a média ezen lovagoljon.

visszatérve a döntőre, több millió ft, lakás, kocsi, utazás volt a tét, persze, hogy mindent latba kellett vetniük amivel növelhették esélyeiket a győzelemre. nem hiszem, hogy dennisz berágott volna robinra azért amiért dórit felhozta, robin még arról se tudott, hogy dennisz fannival gyűlölettől ittasan beszélt a lányról és letetvedékezték már jóval edina levele előtt. a döntőnél ellenfelek voltak, ennek megfelelően kellett cselekedniük. helytálló a sunyi jelző robinra, mert a végén mégis csak véleményt alkotott, amivel egészen addig várt míg dóri ki nem esett a játékból. ezzel hatott a lány szavazóira. dennisznek nem volt semmilyen titkos fegyvere, ha megvádolja azzal hogy sunyi, gyáva stb is csak szánalmas kapálózás lett volna, nem nyert volna vele több szimpatizánst mert azok akik így vélekedtek róla már eleve denniszre szavaztak. az a 14% ami dóritól robinra vándorolt hozta ki robint győztesként, tehát ha úgy vesszük az a 14% dennisz szemszögéből visszafordíthatatlan volt, mert ő sehogy se tudott volna hatni a dóri szimpatizánsokra.
2015. március 03. 13:22 #48
Fuckit.
Fuckit.
új tag
 
Státuszboldogság, te kurva.... én úgysem foglak megkefélni újra
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.09.16.
Hozzászólás: 11
Csatolások: 0
Azonosító: 233437
Offline offline
Én néztem a Valóvilágot (még néha szavaztam is). Lehet hogy csak butításra jó meg ilyesmi de a szórakozás/kikapcsolódás pont erről szól néha szerintem, nem kell mindennnek értelmesnek lennie vagy tanulságosnak.. ha már egyszer is nevetsz rajta akkor már megérte. Amúgy én se Dennisnek se Robinnak nem szúrkoltam bár én az elejétől kezdve azt hittem hogy Dennis fog nyerni...
2015. március 03. 13:36 #49
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr
 
Státuszvakarom a végbelem nánánáná
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.06.14.
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
Offline offline
Robin azzal nyerte meg a játékot, hogy az elején le melegezték, és utána sajnáltatta magát, és a játék végéig fel is hozta, hogy őt mennyire megbántották. Utána mást se csinált csak azt próbálta görcsösen bizonyítani, hogy hetero, erőszakosan leakarta smárolni a Dórit, minden nőre rámozdult akit beküldtek, kitalálta, hogy tetszik neki az Edina, és mindig tett olyan megjegyzéseket, hogy őt mennyire érdeklik a csajok. Nekem pont itt vállt ellenszenvessé, hogy egyértelműen egy meleg stílussal rendelkezik, a hangja, az aranyoskodása, az érzékenysége, a sértődékenysége, a gesztus, a mimika, az, hogy a kinti életben tele van lány barátokkal, meg az öltözködése, a haja.....egyszerűen tényleg nem tudok EGY olyan tulajdonságát felhozni, amire azt mondanám, hogy tök férfias, de annyira próbálta bizonyítani, hogy az már visszás lett.
És a legnagyobb közhelyes kifogással állt elő ő is, amit tényleg minden lányos, csajos, meleg férfi előhúz a tarsolyból, hogy "mert engem anyám nevelt fel"
Ezt viszont szeretném kikérni, mert sok olyan FÉRFI ismerősöm van, akit valamely oknál fogva csak és kizárólag az anyukája nevelte, de semennyire nem lett feminin.
Engem irritált az erőltetett röhögése, amikor tágra nyitott szájával hangosan üvöltve rihonyált. Ahogy Szerencsétlen Edinával szórakozott, elhitette vele, hogy tetszik neki, csak, hogy bekavarhasson, meg, hogy mennyire szereti, de még is rápakolta a jeleit, mert tudta, hogy az Edina őt úgy se vinni párbajra, a többiektől meg tartott. A végén, ahogy az Anettnak udvarolt, és nyünyörgött neki, azt már nézni is rossz volt. Produkálta magát, térdre ereszkedett, de valahogy azt sem tudtam őszintén elhinni.
Na nem azt mondom, hogy a Dennis jobban megérdemelte volna, mert ő meg tipikus esete annak az embernek, aki hülye az élethez, elbassza a pénzt, felhalmozza az adósságokat a hülyeségi miatt, és én úgy vagyok az ilyennel, hogy NE hulljon az ölébe a megoldás! Nem irigységből mondom, de ez még engem is zavarna, hogy valaki aki képtelen az élethez és az önfenntartáshoz, azt ekkora szerencse érje, csak azért, mert 3 hónapig képes volt rendesen (ahogy a szimpatizánsai mondogatják) korrekten kommunikálni és az emberi kapcsolatait megfelelően kezelni.
Pont ez a két ember aki a döntőbe jutott, érdemelték meg a legkevésbé a győzelmet, így nem tudok gratulálni egyiknek se! Egy hajszállal inkább a Dennisnek drukkoltam vasárnap, de csak mert a Robin emberileg még nagyobb szánalom.
2015. március 03. 14:36 #50
niki28
niki28
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.10.
Hozzászólás: 199
Csatolások: 0
Azonosító: 208861
Offline offline
Kit érdekel?! Szerintem hülyeség
2015. március 03. 14:53 #51
Lőrincz2001
Lőrincz2001
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.02.18.
Hozzászólás: 38
Csatolások: 0
Azonosító: 240512
Offline offline
Ezeket a nyerenényeket más hasznos dologra is lehetne hasznósitani.
2015. március 03. 16:31 #52
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп
 
StátuszImagination is more important than knowledge.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.06.06.
Hozzászólás: 4787
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Offline offline
Nem érdekel!
2015. március 03. 16:55 #53
KlauDia
KlauDia
 
StátuszMindig csak előre nézz az életben!! :)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.08.
Hozzászólás: 561
Csatolások: 1
Azonosító: 179806
Offline offline
Azt se tudom ki ez magasról leszarom! biggrin.gif
2015. március 03. 17:00 #54
- törölt felhasználó -    
sewenteen, robint 2 éves kora óta egyedül nevelte az anyja, azokat a tulajdonságokat, jellemvonásokat amiket te buzisnak vélsz, nem másból származtathatók, minthogy az anyja apja helyett is próbált apja lenni. nem hiszem hogy megérted, mivel elég radikálisan fogalmaztál a meleg vonalat illetően.

"szeretném kikérni, mert sok olyan FÉRFI ismerősöm van, akit valamely oknál fogva csak és kizárólag az anyukája nevelte, de semennyire nem lett feminin"

fogalmam sincs, hogy a "FÉRFI" ismerőseid milyen miliőből származnak, de az kijelenthető, hogy általánosságban a személyiségfejlődésről nem lehet ilyen formában megnyilvánulni és messzemenő következtetéseket levonni. nem törvényszerű az, hogy egy és ugyanazon esemény bekövetkezte ugyanazt a hatást fogja kiváltani másik ember számára is. mindannyian különbözőek vagyunk, a személyiségünk folyamatos változáson megy át, embere válogatja kinek, hogyan és milyen formában, irányban. visszatérve a korai gyerekkorhoz,- nyilván sokat segít ha nem csak nőkkel van körülvéve, van más hímnemű a közeli rokonságba, önállóbb, többet van a barátainál, stb, stb ezt már kár taglalni, millió egy dolog hathat a személyiségfejlődésére.

én viszonylag fiatalon vesztettem el az anyukámat, apukám nevelt fel 3 fiú tesóm mellett. a középsuli maga volt a pokol pont az olyan mentalitású egyének miatt mint amilyen te is vagy (nem sértésnek szántam). nem kezdenék bele mert nagyon hosszú lenne, de a lényeg, hogy az emberek teli vannak előítéletekkel, ami a felszínen van és legkézenfekvőbb abba kapaszkodnak bele.
2015. március 03. 17:51 #55
kissangela2003
kissangela2003
Queen of Sarcasm
 
StátuszFangirling is not a hobby. It is a life style.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.04.30.
Hozzászólás: 2075
Csatolások: 0
Azonosító: 225173
Offline offline
Nem néztem, de Dórit akartam.
2015. március 03. 18:24 #56
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr
 
Státuszvakarom a végbelem nánánáná
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.06.14.
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
Offline offline
OceanSoul
Semmi bajom a meleg emberekkel, nekem van is egy meleg ismerősöm, nem mondom, hogy nagy barátom, de időnként összetalálkozunk és beszélgetünk. Ő is nézte ezt a szériát, és sok mondatot, amit én most ide leírtam (és most fogok is) azt az ő szájából vettem! Ő melegként rálát a dolgokra, ismeri, hogy a bujkálóknak milyen kifogásaik vannak, tudja, hogy mikor beszélünk melegről, és mikor beszélünk csupán egy érzékeny fiúról!
Tőle tudom, hogy tipikus esetét láthattuk, annak is, hogy nagyközönség előtt rámazdul erőszakosan minden nőre, csak, hogy leplezze a gyanút. És közben a Belevalóban a barátai (akik mind csak lányok voltak) Mesélték, hogy kint soha nem szokott csajozni, inkább ő rá másznak a lányok, de Robin mindig leépíti őket. (ezt pont egy olyan lány mesélte a bele valóban, aki szintén próbálkozott nála, de Robin leszerelte, de azóta is legjobb barátok. Ez szintén a melegeknél létező jelenség)
És pont emiatt, hogy nem tudta igazán önmagát adni, ezért volt visszahúzódó, és tűnhetett sunyibbank. (Mondjuk szerintem amúgy is egy sunyi hátbaszúrós, álszerény, aranyoskodó srác)
Ha körbe nézel az ismerőseid között rengeteg olyan családot fogsz látni, ahol egy szülő neveli a gyereket, de nem mondanád a fiúra, hogy lányos, és fordítva. És igen, lehet, hogy fiatalon még kicsit mind két nem sajátosságait elsajátítja, de felnőtként már ilyen szinten nem maradnak meg.
És úgy gondolom, hogy pontosan meglehet különböztetni, egy érzékeny lelkületű férfit (Pl: Tabáni István) és egy meleg férfit.
Nem tenném tűzbe a kezem, és nem vennék rá mérget, hogy a Robin meleg, de nem lepődnék meg, és szerintem van oka annak, hogy a villában is többekben előjött a gyanú, és a különböző forumokon is ezt találgatták az emberek.

Nem mellesleg, én is azok közé tartozom, akiket, ha nem is kiskorától fogva, de 10 éves koromtól csak anyám nevelt, még se tart senki femininnek.
Ha a mi középiskolánkba jártál volna, garantáltan nem lett volna pokol az életed, volt a barátikörünkben egy lány, aki velünk járt sörözni, focizott velünk, és tök jól elvoltunk vele, de ő a lányokkal is megtalált a a közös hangot. Hidd el, nem az "ilyen" mentalitású emberekkel van a probléma amilyen én vagyok, mert én a végletekig liberális vagyok, hanem a sok inteligencia mentes emberkével.
2015. március 03. 18:26 #57
- törölt felhasználó -    
Én csak nevetni tudok ezeken az agyonsztárolt tehetségtelen senkiken. Úgy játszanak, mintha az életük múlna rajtuk, néha már el tudom képzelni, hogy pár játékost megfenyegettem otthon, hogy 'hogyha nem nyersz, és nem hozod haza azt a 12 millót (amivel úgy néz ki, hogy ezek bánni sem tudnak vele), akkor élve elásunk". Úgy próbálnak ezek komolyan beszélni (na, nem mintha tudnának), hogy lefogadom, valahol olvassák, vagy előre kaptak egy szöveget, amit majd jól betanulnak. Közben azt sem tudják, hogy mit beszélnek. Különösen rosszban voltam a 7. szériával (na, még jó, hogy a családomban pár ember nézi, így "szerencsére" mindig tudok a legújabb fejleményekről) ugyanis csak pár kanos idióta, és néhány "cafka" került be oda, akik éjjel nappal részegek, veszekednek és kiabálnak. Ez a srác, aki meg nyert meg végképp nem értem, hogy, hogyan tette ezt. Abból a pár részletből, amit láttam ebből a ratyi műsorból, egyszer sem hallottam őt megszólalni. Érdekes...
2015. március 03. 18:39 #58
Nelia
Nelia
gasoline
 
StátuszI forgive, but I never forget!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.09.10.
Hozzászólás: 5152
Csatolások: 1554
Azonosító: 233172
Offline offline
Vihihi. Minek jöttem ide? xdd
2015. március 03. 19:09 #59
Grety01
Grety01
visszatérő vendég
 
StátuszTake it simple
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.06.10.
Hozzászólás: 111
Csatolások: 0
Azonosító: 227378
Offline offline
ööööööööö... hát nem mintha nagyon érdekelne...
2015. március 03. 19:17 #60
x maite x
x maite x
strickt.
 
Státusz:)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.12.22.
Hozzászólás: 2001
Csatolások: 2561
Azonosító: 141371
Offline offline
Én Dennisnek drukkoltam a játék kezdete óta, és nem is értem, hogy Robin hogy nyerhetett.. Második vagy harmadik helyet megérdemelte volna, de hogy a nyertes! Sok ideig egyébként nem is lehetett szavazni, így az RTL bundája volt ez is. Szerintem legalábbis. A játék igazi nyertese Dennis.
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

VV Robin VV Robin 7325.