Visszatért Conor Maynard
2015. március 03. 22:11
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
szerintem olyan kis könnyed jó szám lett, elhallgatható, mint az eddigi dalai is, de nekem azok közül sok jobban tetszett, de én bírom a src zenéjét, már ideje volt ^^
2015. március 04. 20:38
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
Idézet (eszter05 @ 2015.03.03. 16:43)
Ő meg ki? Nem ismerem.
Esetleg nézz utána?
Szólj ha tévedek, de úgy tudtam, hogy ez az oldal azért van, hogy az ilyen kérdésekre "választ adjon"
És akkor most jönni fognak a kommentek, hogy "de izé vagy!" meg "azért leszólni, mert nem ismeri!". Egy jó tanács: olvasd el a szöveget, amit írtam, aztán értelmezd.
2015. március 05. 17:54
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Még mindig imádom a hangját. De ezzel a dallal vegyes érzéseim vannak, mert picit mások mint a régi zenéi, de ahogy többször hallgatom egyre jobban tetszik.
2015. március 12. 18:54
|
|
zitamayniacúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.23. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 233691 offline
|
Teljesen odáig vagyok Conorért. Az új dal meg a klip is egyszerűen zseniális lett.Az új albumot már nagyon várom.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: