A tegnapi nap folyamán egy vadonatúj zenei alkotást osztott meg közösségi oldalán az énekes, akit egy tehetségkutató műsornak köszönhetően ismerhettünk meg egy évtizeddel ezelőtt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Torres Dani – Kezünkben a világ
2015. március 07. 19:32
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
2015. március 07. 21:39
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Rég hallottam már Daniról. Az első cd-jük meg volt kazetta formájában, azt nagyon szerettem.
De ez most valahogy nem tetszik, elsőre legalább is. A klip meg úgy ahogy van szörnyű.
2015. március 08. 08:39
Azért ez messze van a Versustól, stílusban és dallamban egyaránt. Olyan erőtlen ez a dal, nem tetszik.
2015. március 08. 21:30
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Tiszta szerelmes voltam Daniba, egyszer még találkoztam is vele, és teljesen kikészített az élmény.
Hát ebből mára semmi sem maradt, valahogy az ő varázsa is elveszett, meg a zenéjének/hangjának is a varázsa. Jobban szeretem amikor élőben énekel, és valamilyen idegen nyelven.
Hát ebből mára semmi sem maradt, valahogy az ő varázsa is elveszett, meg a zenéjének/hangjának is a varázsa. Jobban szeretem amikor élőben énekel, és valamilyen idegen nyelven.
2015. március 09. 11:29
|
sarga_rozsaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 235549 offline
|
imádom ezt a csákót
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Több beceneve is van.
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Igyekszik távol tartani az őrülettől.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd