A spanyolok Eurovíziós delegáltja, a bájos Edurne a tegnapi nap folyamán hivatalosan is közzétette Amanecer című dalának videoklipjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Edurne - Amanecer
2015. március 12. 11:27
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2015. március 12. 12:21
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline
|
A másik verzió nekem is jobban tetszik, csak elég nehéz lenne megvalósítani Bécsben . Alapból Edurne elfoglal egy helyet , szerintem még egy-két háttérénekesnő megy , szóval maradna jó esetben négy hely a nagy zenekarnak (ahogy a cikk író is írja). És lássuk be ez nem megvalósítható
2015. március 12. 14:07
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Kicsit furcsa - már a nyelv miatt is , - de a klip egyébként egész bejövős nálam
Háát, majd meglátjuk. Ahogy nézegettem a németeknél az Eurovíziós döntősöket, lesznek nála sokkal jobbak is
De egyébként, már most is vannak jobbak
D
2015. március 12. 15:29
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Egyetértek Dorykaaa-val
2015. március 12. 16:47
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Végre erre már vártam,ezzel hogy ő lesz hazája képviselője De Gea-ra is jobban odafigyelhetnek.
2015. március 12. 18:07
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Imádom a dalt, imádom a klipet. Egyszerűen csodás lett ez a dal és a videó is, már azzal meggyerte a tetszésemet, hogy egy tigris is szerepel benne
Remélem jó eredményt fog elérni, akár még győztes is lehet.
2015. március 12. 19:18
A klip képi világa nagyon tetszik. Edurne gyönyörű a videoban és a hangja is remek. Viszont ez a dal továbbra sem a szívem csücske.
2015. március 13. 12:22
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A klip alapvetően nekem is tetszik, bár - annak ellenére, hogy nem ismerem és nem is igazán érdekel - a Gyűrűk urára, illetve a Hobbitra emlékeztet a képi világa.
Edurne egyszerűen gyönyörű, nincsenek rá szavak, mennyire szép ez a nő...
A dalról továbbra sem változott a véleményem: alapvetően szép, lehet benne nagyot énekelni, megmutatni a hangi kvalitásokat, ennek ellenére nem az a szerzemény, ami túlságosan nagy nyomot hagyna az emberekben. Szerintem.
Edurne egyszerűen gyönyörű, nincsenek rá szavak, mennyire szép ez a nő...
A dalról továbbra sem változott a véleményem: alapvetően szép, lehet benne nagyot énekelni, megmutatni a hangi kvalitásokat, ennek ellenére nem az a szerzemény, ami túlságosan nagy nyomot hagyna az emberekben. Szerintem.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: