A rajongók nagy örömére, végre visszatért a brit együttes a zenei éterbe. 2015. március 11-én hozták nyilvánosságra legújabb dalukat, a Roadsot, ami legújabb lemezük beharangozója, hiszen nem csak a szám, de az album is ezt a címet kapta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Lawson – Roads
2015. március 13. 18:18
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2015. március 13. 18:26
Róluk is milyen rég hallottam... A dal más, mint az eddigiek, de nem rossz. Kíváncsian várom az új albumot
2015. március 13. 18:50
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline |
Wow, ez most derült égből villámcsapás, nem tudtam hogy a közeljövőben terveznek új számokat.
Végülis nem mondanám rá kifejezetten hogy rossz, de nem is valószínű hogy rongyosra fogom hallgatni. Hiányoznak a régi dalaik.
Végülis nem mondanám rá kifejezetten hogy rossz, de nem is valószínű hogy rongyosra fogom hallgatni. Hiányoznak a régi dalaik.
2015. március 13. 19:23
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Na, hát ez nekem nagyon tetszik! Jó kis fülbemászó dal lett, és nagyon örülök, hogy végre újra hallatnak magukról, mert hiányoztak már!
2015. március 13. 19:48
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline |
Nem lett rossz szám
2015. március 13. 19:52
Már korábban is meghallgathattam volna a dalt, de nem vett rá a lélek, mert féltem, hogy közel sem lesz rám akkora hatással a srácok új munkája, mint a Chapman Square dalai. A félelmem viszont alaptalannak bizonyult, ugyanis nagyon tetszik a dal. Habár valóban kicsit másabb, mint az eddigi dalok, azért mégis (lehet csak én) kihallom egy kicsit a korábbi hangzásvilágot is. A dal alapján várom már az új albumot. Kell egy kis utánpótlás, mert a Chapman Square dalait már rongyosra hallgattam és kell a változatosság a hétköznapokra. Hiányoztak már a srácok és a zenéjük is.
2015. március 13. 22:35
szantoszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.18. Hozzászólás: 236 Csatolások: 1 Azonosító: 226324 offline |
Na végre, már nagyon kezdtek hiányozni. A dal kissé más stílusú, mint az eddigiek, de attól függetlenül ezt is rögtön megszerettem. Nem tudok betelni vele!
2015. március 14. 11:34
szóval én nagy lawson rajongo vagyok de eddig nem nagyon hallotam dfeloluk most itt a straity es mindig uj dallal lep meg
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!