A One Direction énekesét az elmúlt napokban sok támadás érte, ezért a menedzsment beleegyezésével kényszerpihenőre megy.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zayn Malik otthagyja a turnét
2015. március 19. 20:39
|
|
Troublemakeroffúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 210757 offline
|
2015. március 19. 20:48
Szegény. Sajnálom, hogy mennyi mindent pletykáltak róla. Jól teszi, hogy kicsit pihenőre megy. Bár a rajongókat is sajnálom, főleg azokat, akik mennek az egyik koncertjükre és nem láthatják.
2015. március 19. 20:50
Teljesen megértem!! Miért kell ennyire rászállni szegény Zayn-re?? Attól, hogy valaki nem kedveli, miért kell róla hamis pletykékat terjeszteni. Sosem fogom megérteni ezeket az idióta embereket!! Jobb is, hogy egy időre ott hagyja a turnét, ráfér a pihenés. És ne merje senki fa*zkalap bántani őt!!
2015. március 19. 20:53
Remélem nem sokáig lesz távol!! Kitartás Zayn!!
Hülye idióta fa*zfejek!
2015. március 19. 20:54
|
|
Ashl3yúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.23. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 240690 offline
|
Most szalad vissza a megszokott szoknya ala, mert gondolom erzi a vesztet...meg tudja h rezeg alatta a lec. Aztan amikor bebiztositotta magat a biztos pontnal kezdodnek a dolgok elorol. Erdekes h kiderultek a kepek rola es mar is stresszes lett az elete, amikor meg a szoke hanyadeknak a seggebe volt belebujva nem latszottak rajta a stressz jelei. En csak szegeny csajt sajnalom
2015. március 19. 20:57
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
megertem ot
(telorol irok most bocsi)
2015. március 19. 21:05
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Erről a cikkről bűzlik, hogy egy rajongó írta. Mindenféle pártatlanságot és objektivitást hiányol az egész. Mindamellett meg átlátszó az egész sztori.
2015. március 19. 21:06
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
nagyon sajnálom szegényt
reméllem tényleg ki tudja magát pihenni
reméllem tényleg ki tudja magát pihenni
2015. március 19. 21:52
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
ha zayn megteheti, a többiekkel szemben ez nem fer, hogy ők meg güriznek, mikor nyilván nekik sem jobb
bár valamilyen szinten nagyon sajnálom őt/őket és a stresszes életüket kamerákkal a pofájukban...de a drogteszt jogos, amúgy is csak egy helyszínről van szó, nem az egész világom tiltották meg nekik, bár nyilván a legtöbb helyen így sem szabadna. és ezzel meg aztán pláne be is vallották, hogy végül is élnek egy-két szerrel és vaslzeg' nem csak fűről lehet szó, de az lenne a meglepő, ha nem így tennének, én meg tudom érteni őket
bár valamilyen szinten nagyon sajnálom őt/őket és a stresszes életüket kamerákkal a pofájukban...de a drogteszt jogos, amúgy is csak egy helyszínről van szó, nem az egész világom tiltották meg nekik, bár nyilván a legtöbb helyen így sem szabadna. és ezzel meg aztán pláne be is vallották, hogy végül is élnek egy-két szerrel és vaslzeg' nem csak fűről lehet szó, de az lenne a meglepő, ha nem így tennének, én meg tudom érteni őket
2015. március 19. 21:52
|
BetűkésSzámokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 215639 offline
|
Szerintem nagyban hibásak a rajongók is. Mindenki féltékenykedik, Niall és Melissa esetében is, ha alakult is valami, azt a rajongóknak sikerült tönkretenniük a féltékenykedésükkel és a fenyegetőzésekkel.
Minek kell ennyire turkálni a magánéletükben, és ezen csámcsogni éjjel-nappal?
Esküszöm, emiatt fog feloszlani előbb-utóbb a banda... -.-"
Minek kell ennyire turkálni a magánéletükben, és ezen csámcsogni éjjel-nappal?
Esküszöm, emiatt fog feloszlani előbb-utóbb a banda... -.-"
2015. március 19. 22:31
Nem tudok mit mondani ... Kirázott a hideg , könnyek csepegnek le az arcomon
Egy pillanatra összedőlt a világ bennem ez az érzés nagyon kellemetlen volt ... A "rajongók" megint kitettek magukért gratulálok s még ők nevezik magukat Directioner családnak , ez kicsit bosszant meg idegesít de leginkább csalódott vagyok
Zaynek az tesz a legjobbat ha tényleg elutazik , biztos nagyon elege van a hisztis , féltékeny "rajongókból" , azokat a Directioner társaimat akik Fülöp - szigeteken várják a koncertet a fiúktól s Zayn az egyik fő banda tag nincs jelen tiszta szívemből sajnálom
a drogos mizériára nem tudok mit mondani ... Én Zayn és Lou helyében segítséget kérnék , amilyen gyorsan csak tudok ...Pihend ki magad és rendezzétek a dolgaitokat Perrie-vel és újra legyél boldog nagy vigyorral , igazi mosollyal folytasd a turnét drága Zayn
Június 10.
2015. március 19. 22:47
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Szerintem meg csak meg kell nézni egy régi képet és egy mostanit erről fiúról... Egyértelműen látszik, hogy valamilyen függőségben szenved. A sztároknak a 90% mikor kényszerpihenőre megy, valószínűleg elvonóra megy. Nyilván nem fogják nyilvánosságra hozni mert rengeteg a fiatal rajongó, de látszik rajtuk, hogy tönkre vannak menve, meg vannak fáradva és ami a leghihetetlenebb, hogy rendesen megvannak öregedve. Elképesztő Britneyt majdnem kb 10 év alatt amortizálták le ennyire mint őket 5 év alatt.
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: