Perrie Edwards elhagyta Zayn Maliket?
2015. március 21. 10:28
Lambika sajnálom,ha így gondolod.Nem ismered őket,hogy tudd,drogoztak-e a buliban,vagy sem.Momentán úgy vélem,nem,hiszen a klubokban is kamerák figyelték minden lépésüket,továbbá a fanok is odajárkáltak hozzájuk Perrie meg nyilván nem éli ezt jól meg,de ha nem igazi kapcsolatuk lenne,akkor Zayn nem védené meg őt minden egyes alkalommal,és nem hagyná ott a turnét
2015. március 21. 10:58
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline |
Aki nem szereti őket az mi a francért ír ide?? Nagyon sajnálom Perriet mert szerintem nem érdemli meg ezt sőt semelyik nő nem érdemli meg azt hogy megcsalják!! Nem tudom mi okból nem horda a gyűrűt Perrie,de ha én is egész nap táncolnék és énekelnék, fellépésére járnék, ahol esetleg az elvetemült rajongók vagy utálok bármikor le szakíthatnák az ujjamról a több milliós gyémánt gyűrűt lehet hogy én se merném fel venni. Nem hiszem, hogy azért nem horda mert nem tetszett neki vagy nem szereti Zaynt.Zaynt meg abszolút nem értem...Nem hiszek a pletykáknak de elég érdekes ahogy a csajszival állnak a képeken.Nekem is van fiú barátom akivel Jóba vagyok de nem fogjuk egymás kezét meg nem fogja meg a csípőmet.Imádom Zaynt és Perriet és remélem még oldják egymás között. Perrienek szerintem most időre van szüksége és ezt Zayn tiszteletben fogja tartani
2015. március 21. 12:19
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 3568 Csatolások: 69016 Azonosító: 155975 online |
Nos..igazából senki nem tudhatja mi történt köztük. Lehet, hogy szakítottak, de az is lehet, hogy Pezz csak néhány cuccát vitte el (mert én csak egy bőröndöt látok a képen és az se méteres). Tény, hogy Perrie már napok óta nem volt online se Twitteren, se Instagramon, de bármi oka lehet. HA esetleg Zayn mégis megcsalta akkor csak gratulálni tudok neki, hogy egy ilyen lányt vesztett el maga mellől.
2015. március 21. 12:34
az utolsó,táskát ábrázoló kép volt a legfontosabb
2015. március 21. 13:08
Nem tudom. Igazából Perriet sajnálom, nagyon... Kitartás kislány!
(amugy azért látni az utolsó képen, hogy a Louis Voitton táska még megvan, szóval nincs probléma:DDD)
(amugy azért látni az utolsó képen, hogy a Louis Voitton táska még megvan, szóval nincs probléma:DDD)
2015. március 21. 13:09
directioner05új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.19. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 219562 offline |
hát Perrie helyébe én is így tennék
pedig szép pár
pedig szép pár
2015. március 21. 19:17
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline |
Az egyik álláspontom, hogy nagyon sajnálom Perriet, nem érdemli ezt, és amugy nagyon csípem az 1Dt, szerintem ők ketten jók voltak együtt, és nem dőlök be minden pletykának, azonban ez nem az első eset, hogy Zayn félre lép (vagy legalább is valami hasonló) úgyhogy benne van a pakliban, hogy Perrienek betelt már és nem tud többé megbízni Zaynben.
A másik amit sajnálok, hogy ez a banda kárára megy, és oké tudom, senki nem tartt örökké, de hát na... mindig is azt hittem, hogy Harry a gyenge láncszem, aki a kilépés küszöbén táncol ( a pletykák szerint)de úgy tűnik, hogy valójában Zayn.
NAGYON remélem, hogy Bécsig mindenki rendbe jön testileg/lelkileg. <3
A másik amit sajnálok, hogy ez a banda kárára megy, és oké tudom, senki nem tartt örökké, de hát na... mindig is azt hittem, hogy Harry a gyenge láncszem, aki a kilépés küszöbén táncol ( a pletykák szerint)de úgy tűnik, hogy valójában Zayn.
NAGYON remélem, hogy Bécsig mindenki rendbe jön testileg/lelkileg. <3
2015. március 21. 19:23
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Aki megcsalja a barátnőjét, az nem is érdemli meg, hogy vele maradjon. Perrie-nek az csakis jót tesz, ha otthagyja Zayn-t.
2015. március 21. 22:56
Violetta2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 224541 offline |
Sajnálom oket...Nem nagyon követem egyiket sem,de biztos szep par voltak,tekintve hogy millió blog van róluk..
2015. március 21. 23:32
Nem vagyok annyira oda meg vissza az egydés fiúcskáktól.. régebben még Zaynre mondtam hogy a leghelyesebb, legjobb hangú... de tévedtem. Perrie nem a szívem csücske, sőt... ő nekem a legellenszenvesebb a Little Mixből, de a csajokat senki sem bánthatja!! Remélem hogy tényleg otthagyta Zaynt, mert ezt érdemli szerintem..
2015. március 22. 09:42
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219510 Azonosító: 59785 offline |
Szerintem ha valaki elköltözik a valakivel közös lakásából, akkor nem csak egy utazótáskányi cuccot visz magával... mert feltételezem, hogy nem csak ennyi gönce van ott.
2015. március 22. 10:59
Mrs. Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 175985 offline |
nem akartam komit írni, de páran kissé felidegesítettek. ez a "én csak egy táskát látok" meg "csak egy utazótáskányi cucc".
szerintem mondjuk elég nagy utazótáska.. plusz, van a kocsiknak csomagtartója is... feltételezem ennek az autónak is :') tehát elképzelhető, h az 'néhány méretes bőrönd' a csomagtartóban van, ez a táska meg már mondjuk nem fér be?! plusz. hajnali ötkor senki nem hord napszemüveget. kivéve, ha nincs vmi takargatnivalója. (nem arra gondolok, hogy nincs kifestve, hanem mondjuk kisírt szemekre!) annyira nagyon sosem kedveltem Perriet mondjuk, de nem gyűlölköztem meg semmi. tökre elfogadtam, hogy ha szeretik egymást meg boldogok..stb. akk legyen. DE ez köztudott, ha egy kapcsolat megromlik, és a srác egy másik lány felé kacsintgat arról bőven a nő tehet... sajnos. valószínűleg már nem adja meg neki azt amire a srácnak szüksége van. bénán hangzik de ez van, és ez tényleg igaz... attól függetlenül sajnálom perriet. és még a végére hozzátenném, hogy napok óta figyelem Zayn facebookját és rajtavan amit kiírt:
"I'm 22 years old... I love a girl named Perrie Edwards. And there's a lot of jealous fucks in this world I'm sorry for what it looks like x"
na, pénteken vagy szombaton, már nemtudom, de ott volt alatta Perrienek egy komija, hogy ő is nagyon szereti Zaynt(a szokásos csöpögés..) viszont mostmár NINCS OTT! feltételezem ki lett törölve..ami szerintem egyértelmű jele annak, h ez a történek nem kacsa.!
szerintem mondjuk elég nagy utazótáska.. plusz, van a kocsiknak csomagtartója is... feltételezem ennek az autónak is :') tehát elképzelhető, h az 'néhány méretes bőrönd' a csomagtartóban van, ez a táska meg már mondjuk nem fér be?! plusz. hajnali ötkor senki nem hord napszemüveget. kivéve, ha nincs vmi takargatnivalója. (nem arra gondolok, hogy nincs kifestve, hanem mondjuk kisírt szemekre!) annyira nagyon sosem kedveltem Perriet mondjuk, de nem gyűlölköztem meg semmi. tökre elfogadtam, hogy ha szeretik egymást meg boldogok..stb. akk legyen. DE ez köztudott, ha egy kapcsolat megromlik, és a srác egy másik lány felé kacsintgat arról bőven a nő tehet... sajnos. valószínűleg már nem adja meg neki azt amire a srácnak szüksége van. bénán hangzik de ez van, és ez tényleg igaz... attól függetlenül sajnálom perriet. és még a végére hozzátenném, hogy napok óta figyelem Zayn facebookját és rajtavan amit kiírt:
"I'm 22 years old... I love a girl named Perrie Edwards. And there's a lot of jealous fucks in this world I'm sorry for what it looks like x"
na, pénteken vagy szombaton, már nemtudom, de ott volt alatta Perrienek egy komija, hogy ő is nagyon szereti Zaynt(a szokásos csöpögés..) viszont mostmár NINCS OTT! feltételezem ki lett törölve..ami szerintem egyértelmű jele annak, h ez a történek nem kacsa.!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.