Zayn Malik hivatalos közleményében azt állította, szeretné visszakapni a normális életét, most mégis stúdióba vonult, hogy befejezze első szólóprojektjeit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zayn Malik szólóprojektbe kezdett, és megszólalt a One Direction
2015. március 26. 22:34
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Nem korai ezt egy picit? Nekem ez olyan, mintha dobta volna a csaját, aztán két napra rá meg mással hötyögne... Várhatott volna a nagy stúdiózással legalább egy hetet, nem a hír bejelentését követő napon.
Btw, Perrie hogy néz ki? Olyan szép fehér, hamvas bőre volt, ezeken a képeken meg úgy fest, mint egy negyvenes, szétszolizott nő bőre.
Btw, Perrie hogy néz ki? Olyan szép fehér, hamvas bőre volt, ezeken a képeken meg úgy fest, mint egy negyvenes, szétszolizott nő bőre.
2015. március 26. 22:37
Azt hiszem, Perriet most mindenki utálni fogja egy darabig.
2015. március 26. 22:45
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Értem. Tehát így akar normális 22 éves fiú lenni magánélettel. Gratulálok neki. Így pontosan meg fogja kapni.
2015. március 26. 22:49
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Szerintem Zayn-nek elege volt abból, hogy mindig 5-en voltak, és most kicsit a saját útját szeretné járni. Szerintem ez teljesen oké. Kövesse a szívét. Ez nem a rajongók, nem az utálók dolga. Ez az ő élete.
2015. március 26. 23:02
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Bort iszik és vizet prédikál. Na ez viszont undorító húzás volt tőle. Tegnap még 22 évesen szeretne normális életet élni, ma meg már stúdiózgat. Komolyan elszégyellhetné már magát. Lényegében hátba támadott mindent és mindenkit, ami -és akik miatt ott tart ma, ahol.
Perrie pedig úgy néz ki, mint valami kiélt szolis p.csa- és akkor visszafogottan fogalmaztam.
Perrie pedig úgy néz ki, mint valami kiélt szolis p.csa- és akkor visszafogottan fogalmaztam.
2015. március 26. 23:17
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hány cikket fogtok még erről írni? Én elhiszem, hogy ez valakinek az életében akkora törést okozott, hogy rögvest eret vág meg kiáll a vonat elé kínjában, de szerintem nem akkora dolog, hogy kilépett a bandájából. Már az elején borítékolható volt, hogy nem fognak évtizedekig együtt dolgozni, és speciel engem egyáltalán nem lepett meg, hogy a kölök stúdióba vonul építgetni a szóló karrierjét. Volt egy standard álszent duma arról, hogy miért lép ki, aminek az oka nagyon is sejthető volt, ha belegondoltok. Vannak a világon nagyobb problémák is, mint zéjn málik kilépése a vándíből. Nem is értem, hogy miért kell ezt annyira felfújni, hiszen nem oszlottak fel. Én anno a Blue-t pont 2004-ben ismertem meg, vagyis akkor kezdtem el hallgatni őket és pont abban az évben fel is bomlottak, mégis éveken keresztül rajongtam a zenéjükért és követtem nyomon mindegyikük szóló karrierjét. Annyira nem értem, hogy ez miért akkora cucc...
2015. március 26. 23:22
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Ezt azért még ne vegyétek szentírásnak. Majd meglátjuk ebből a 'stúdióbavonulásmertkészülisazújszólóalbuma' dologból mennyi az igazság. Szerintem semmi. Nem kell egyből nekiesni.
Kismillió hír fog keringeni körülötte a napokban, aminek 99%-a kacsa lesz.
Kismillió hír fog keringeni körülötte a napokban, aminek 99%-a kacsa lesz.
2015. március 26. 23:27
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline |
Eddig főképp szomorú voltam, most hihetetlenül szomorú, értetlen és dühös. Igen, dühös vagyok. Dühös Zayn-re, aki tényleg cserbenhagyott minket és a srácokat. Ha magánéletre és nyugalomra vágyik, megértem. Ha egyszer mégis szólókarrierbe kezd, megértem. De egyből másnap. Minden rajongója szívét és a banda jövőjét összetörte, erre másnap már stúdiózik.
Miért teszed ezt Zayn? Miért kell mindent még jobban elrontani???
Miért teszed ezt Zayn? Miért kell mindent még jobban elrontani???
2015. március 26. 23:36
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Még hány ilyen cikk lesz? Nem tudom miért olyan nagy tragédia ez, nem meghalt vagy ilyesmi, főleg, ha ugyanúgy folytatja a zenélést nem értem mi ez a nagy felhajtás.
Amúgy ez Perrie? O.o Simán idősebbenk néz ki a koránál vagy 10 évvel.
Amúgy ez Perrie? O.o Simán idősebbenk néz ki a koránál vagy 10 évvel.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. március 27. 00:04
Ashl3yúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.23. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 240690 offline |
Ket dudas nem fer egy csardaban. Szolo karrier vs one direction. Kapott egy jobb lehetoseget, lehet a szolo karriert jobban akarta mert nemelyik turneallomason csak ugy elvolt a szinpadon a sajat vilagaba...az interjukon elbameszkodott fapofaval. Latszott, hogy unja.
A baratnojerol meg annyit, h vegulis a fasz londonban is felall, hiaba orzi perrie,kutyabol nem lesz szalonna. Aki egyszer megcsinalja megcsinalja ketszer is...
A baratnojerol meg annyit, h vegulis a fasz londonban is felall, hiaba orzi perrie,kutyabol nem lesz szalonna. Aki egyszer megcsinalja megcsinalja ketszer is...
2015. március 27. 00:18
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Idézet (Diala @ 2015.03.26. 22:34)
Nem korai ezt egy picit? Nekem ez olyan, mintha dobta volna a csaját, aztán két napra rá meg mással hötyögne... Várhatott volna a nagy stúdiózással legalább egy hetet, nem a hír bejelentését követő napon.
a sok alapozó miatt lehetett hamvas bőre, de akkor is többnek nézett ki mint amennyi, most h nincs rajta alapozó olyan mint egy nyanya vagy még annál is rosszabb....
2015. március 27. 01:11
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
Erre mostmár nem tudok mit mondani, ne haragudjatok, eddig nem érdekelt, de ez felidegesített. Ha egyszer azért lép ki, hogy legyen magánélete, és nyugija. AKKOR MI A SZARNAK AKAR SZÓLÓKARRIERBE KEZDENI?! Most komolyan ennyire önző, megunta a csapatot, vagy mi van? Mindegy, inkább be is fejezem, mert még lehúz egy Directioner, hogy semmit sem tudok róluk - igaza is lenne, de ez akkor is sanszos.
2015. március 27. 05:05
imasurvivorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.01. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 239822 offline |
Nem tudom, hogy most ki hazudik a management (aki azt mondja, hogy ő normális életet akar), vagy a Sun magazin (aki azt mondja, hogy szólókarriert akar.
Már nem azért, de ez a magazin már több mindenben is hazudott már. De ha mégis igaz, és Zayn szólókarriert akar, én áldásomat adom rá, mert ő a kedvencem, és nagyon tehetségesnek tartom. Szerintem nem árult el semmit és senkit, ezt neki kell eldöntenie, és amúgy meg szerintem a többie 100%-osan támogatni fogják, és ugyanúgy barátok maradnak (főleg Louis-val).
És amúgy meg, már a Four albumra is írt volna dalt Naughty Boy-jal, de aztán jól kicsesztek vele, azok akik az albumot rakták össze, mert végül is az ő dala kimaradt, én is olyan karriert akarnék, ahol egy kicsit jobban megtisztelnek, jobban bánnak velem.
Mellegleg - én még csak nem is kedvelem Perrie-t de az, ahogyan az újságok bánnak vele, az szánalmas, kiválasztanak két-három képet, amin mosolyog és már gyakorlatilag Yoko Ono-nak hívják, wow, undorító, de komolyan, a többi képen szomorúnak tűnt nekem!
Már nem azért, de ez a magazin már több mindenben is hazudott már. De ha mégis igaz, és Zayn szólókarriert akar, én áldásomat adom rá, mert ő a kedvencem, és nagyon tehetségesnek tartom. Szerintem nem árult el semmit és senkit, ezt neki kell eldöntenie, és amúgy meg szerintem a többie 100%-osan támogatni fogják, és ugyanúgy barátok maradnak (főleg Louis-val).
És amúgy meg, már a Four albumra is írt volna dalt Naughty Boy-jal, de aztán jól kicsesztek vele, azok akik az albumot rakták össze, mert végül is az ő dala kimaradt, én is olyan karriert akarnék, ahol egy kicsit jobban megtisztelnek, jobban bánnak velem.
Mellegleg - én még csak nem is kedvelem Perrie-t de az, ahogyan az újságok bánnak vele, az szánalmas, kiválasztanak két-három képet, amin mosolyog és már gyakorlatilag Yoko Ono-nak hívják, wow, undorító, de komolyan, a többi képen szomorúnak tűnt nekem!
2015. március 27. 06:10
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline |
Orulok hogy vegul minden oki lett
2015. március 27. 06:36
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline |
Én meg úgy tudom,hogy a banda is megerősítette,hogy bár Zayn kilépett,de az albumon közre fog működni,sőt rappelni is fog.Ennyi pletyka után döntse el az ember,hogy melyik igaz...
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.