Jól startolt a Furious 7
2015. április 05. 10:42
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
elmegyek szerintem majd megnézni gondolom soka egy részt paul miatt is mennek a mozira...és szerintem simán eléri a rekord bevételeket
2015. április 05. 13:05
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline |
mindenképpen meg fogom nézni a mozikban,Paul utolsó filmjét nem szabad kihagyni. még mindig hihetetlen,hogy meghalt :/ egyébként nem ez az utolsó rész,állítólag még 2 rész lesz a filmsorozatból.
2015. április 06. 10:47
joly87Shadowhunters |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 361 Azonosító: 146147 offline |
Már láttam nagyon tetszett bár én az egész film alatt csak arra gondoltam hogy Paul már nem él.. Az utolsó 5 perc volt a legjobb rész... Méltó befejezés volt és búcsú.
2015. április 06. 12:06
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline |
Láttam és eskü, ha nem lettek volna annyian a moziban, akkor a végén a kis monológ miatt szabadon engedtem volna a könnyeimet.
2015. április 06. 15:03
Simikeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.16. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 189774 offline |
Le a kalappal a rendező,szinészek és mindenki előtt aki a filmen dolgozott!..általában nem szoktam pont akció filmen elsírni magam..de ez a film :'(♡..az egész film lényege..az összetartás,a család,a barátok..tökéletes film!..a végén pedig az utolsó 5 perc*-*:'(.."onelastride"..méltó búcsú volt♡!!
"Paul Walker is not dead,go 4WD in the sky,when you hear thunder,it's him..setting his motor!"-Vin Diesel
Always in our hearts..:'(♡♡♡
"Paul Walker is not dead,go 4WD in the sky,when you hear thunder,it's him..setting his motor!"-Vin Diesel
Always in our hearts..:'(♡♡♡
2015. április 07. 09:21
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline |
Kicsit izgulva néztem,mert előtte olvastam hideget-meleget a filmről...De olyan lett amilyet vártam!!! Ajánlom azoknak akik eddig látták az elöző hatot(kötelező),akik szeretik a szupi verdákat adrenalin lökettel,Romain poénjait....és(ezt nem lehetett könnyek nélkül nézni) egy méltó búcsú a végén Paultól.És ezzel egy újabb szívem csücsi film lett
2015. április 09. 16:32
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Eloszor aprilis 5.en majd 8.an lattam mozikban
Szamomra a legjobb resz lett! Miert? Mert hatalmas szereplok vannak benne, gyonyoru efektek, jofej viccek, izgalmas szinte tulelhetetlen dolgok haha Es persze.. a legvege ami a legjobban megfogott. Mindketszer sirtam amikor neztem a filmet. Igazabol 3 resz van ami meghato volt nagyon...sot a 4. az amikor mondja Briannek hogy nem akar tobb temetest...es ove lett a kovetkezo ugye
Szerintem nagyon szep es tiszteletes veget adtak neki es a szoveg meg a zene hozza tokeletes volt.
El tudom kepzelni milyen nehez lehetett Paul nelkul befejezni, de ugy gondolom nagyszeru munakt vegeztek, a szamitogepes efekt nagyon jo lett Paulrol es a batyjai segitsegei is sokat hozza tettek. Biztos vagyok benne Paul nagyon boldog a filmmel odafent es mosolyog.
#ForPaul <3
Szamomra a legjobb resz lett! Miert? Mert hatalmas szereplok vannak benne, gyonyoru efektek, jofej viccek, izgalmas szinte tulelhetetlen dolgok haha Es persze.. a legvege ami a legjobban megfogott. Mindketszer sirtam amikor neztem a filmet. Igazabol 3 resz van ami meghato volt nagyon...sot a 4. az amikor mondja Briannek hogy nem akar tobb temetest...es ove lett a kovetkezo ugye
Szerintem nagyon szep es tiszteletes veget adtak neki es a szoveg meg a zene hozza tokeletes volt.
El tudom kepzelni milyen nehez lehetett Paul nelkul befejezni, de ugy gondolom nagyszeru munakt vegeztek, a szamitogepes efekt nagyon jo lett Paulrol es a batyjai segitsegei is sokat hozza tettek. Biztos vagyok benne Paul nagyon boldog a filmmel odafent es mosolyog.
#ForPaul <3
2015. április 13. 08:38
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Megmondom őszintén, nagyon sokat vártam a filmtől, pláne, hogy Paul halála sem akadályozta meg abban őket, hogy befejezzék. Nem csalódtam, életem egyik legjobb moziélménye volt, maximálisan megérte befejezni, mert olyasvalami lett, amire Paul is büszke lenne. A helyszínek gyönyörűek voltak, a trükkök felejthetetlenek, végtelenül sok akció és szívszorító jelenet volt (és nem csak az utolsó két perc!) és persze a színészek is kihozták magukból a maximumot egytől egyig. Sokat nevettem és sokat sírtam, míg néztem, de azt hiszem, újra be fogok ülni a moziba, hogy láthassam még egyszer.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.