Jól startolt a Furious 7
2015. április 05. 10:42
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
elmegyek szerintem majd megnézni
gondolom soka egy részt paul miatt is mennek a mozira...és szerintem simán eléri a rekord bevételeket
2015. április 05. 13:05
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
mindenképpen meg fogom nézni a mozikban,Paul utolsó filmjét nem szabad kihagyni. még mindig hihetetlen,hogy meghalt :/ egyébként nem ez az utolsó rész,állítólag még 2 rész lesz a filmsorozatból.
2015. április 06. 10:47
|
|
joly87Shadowhunters |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 361 Azonosító: 146147 offline
|
Már láttam nagyon tetszett bár én az egész film alatt csak arra gondoltam hogy Paul már nem él.. Az utolsó 5 perc volt a legjobb rész... Méltó befejezés volt és búcsú.
2015. április 06. 12:06
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Láttam és eskü, ha nem lettek volna annyian a moziban, akkor a végén a kis monológ miatt szabadon engedtem volna a könnyeimet.
2015. április 06. 15:03
|
|
Simikeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.16. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 189774 offline
|
Le a kalappal a rendező,szinészek és mindenki előtt aki a filmen dolgozott!..általában nem szoktam pont akció filmen elsírni magam..de ez a film :'(♡..az egész film lényege..az összetartás,a család,a barátok..tökéletes film!..a végén pedig az utolsó 5 perc*-*:'(.."onelastride"..méltó búcsú volt♡!!
"Paul Walker is not dead,go 4WD in the sky,when you hear thunder,it's him..setting his motor!"-Vin Diesel
Always in our hearts..:'(♡♡♡
"Paul Walker is not dead,go 4WD in the sky,when you hear thunder,it's him..setting his motor!"-Vin Diesel
Always in our hearts..:'(♡♡♡
2015. április 07. 09:21
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Kicsit izgulva néztem,mert előtte olvastam hideget-meleget a filmről...De olyan lett amilyet vártam!!! Ajánlom azoknak akik eddig látták az elöző hatot(kötelező),akik szeretik a szupi verdákat adrenalin lökettel,Romain poénjait....és(ezt nem lehetett könnyek nélkül nézni) egy méltó búcsú a végén Paultól.És ezzel egy újabb szívem csücsi film lett
2015. április 09. 16:32
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Eloszor aprilis 5.en majd 8.an lattam mozikban
Szamomra a legjobb resz lett! Miert? Mert hatalmas szereplok vannak benne, gyonyoru efektek, jofej viccek, izgalmas szinte tulelhetetlen dolgok haha
Es persze.. a legvege ami a legjobban megfogott. Mindketszer sirtam amikor neztem a filmet. Igazabol 3 resz van ami meghato volt nagyon...sot a 4. az amikor mondja Briannek hogy nem akar tobb temetest...es ove lett a kovetkezo ugye
Szerintem nagyon szep es tiszteletes veget adtak neki es a szoveg meg a zene hozza tokeletes volt.
El tudom kepzelni milyen nehez lehetett Paul nelkul befejezni, de ugy gondolom nagyszeru munakt vegeztek, a szamitogepes efekt nagyon jo lett Paulrol es a batyjai segitsegei is sokat hozza tettek. Biztos vagyok benne Paul nagyon boldog a filmmel odafent es mosolyog.
#ForPaul <3
Szamomra a legjobb resz lett! Miert? Mert hatalmas szereplok vannak benne, gyonyoru efektek, jofej viccek, izgalmas szinte tulelhetetlen dolgok haha
Szerintem nagyon szep es tiszteletes veget adtak neki es a szoveg meg a zene hozza tokeletes volt.
El tudom kepzelni milyen nehez lehetett Paul nelkul befejezni, de ugy gondolom nagyszeru munakt vegeztek, a szamitogepes efekt nagyon jo lett Paulrol es a batyjai segitsegei is sokat hozza tettek. Biztos vagyok benne Paul nagyon boldog a filmmel odafent es mosolyog.
#ForPaul <3
2015. április 13. 08:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Megmondom őszintén, nagyon sokat vártam a filmtől, pláne, hogy Paul halála sem akadályozta meg abban őket, hogy befejezzék. Nem csalódtam, életem egyik legjobb moziélménye volt, maximálisan megérte befejezni, mert olyasvalami lett, amire Paul is büszke lenne. A helyszínek gyönyörűek voltak, a trükkök felejthetetlenek, végtelenül sok akció és szívszorító jelenet volt (és nem csak az utolsó két perc!) és persze a színészek is kihozták magukból a maximumot egytől egyig. Sokat nevettem és sokat sírtam, míg néztem, de azt hiszem, újra be fogok ülni a moziba, hogy láthassam még egyszer.
Kapcsolódó sztárok
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
Ma volt a második rész premierje.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.

0 felhasználónak tetszik: