Régóta kíváncsi voltam már egy efféle nyilatkozatra, érdekelt, hogy Frances hogyan látja a dolgokat - nem csalódtam, most még jobban szimpatizálok Francesszel, mint korábban c:
ami draculina hozzászólását illeti: szerintem túlzás ilyen kifejezéseket használni úgy, hogy te is csak annyit tudsz, amennyi a médián keresztül átjön - és ez nem mindig pontos. És még ha igaz is minden sz*rság, amit Courtney - ről és Kurtről hallottál, akkor sem ítélkezhetsz fölöttük; ehhez legfeljebb akkor lenne jogod, ha személyesen ismernéd őket, talán még akkor sem. Nyilván sok mindenen átmentek az életben, amiről mi nem tudunk, ezért nem kéne ilyeneket mondani. legalábbis az én véleményem szerint..
Frances Bean Cobain először nyilatkozott édesapjáról
2015. április 09. 20:20
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
2015. április 10. 12:26
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Nagyon jó cikk lett! Már jó ideje érdekelt, vajon Frances hogyan is látja a dolgokat, meg miként vélekedik róluk. Nagyon érett és kreatív nő, aki elég sokban hasonlít az apjára. Sajnálom Őt, amiért nem is ismerhette Kurt-öt, de ahogy látom ennek ellenére erős személyiség lett. Egyre szimpatikusabb
Amúgy fura, hogy "Kurt" és nem "apa".
Amúgy fura, hogy "Kurt" és nem "apa".
2015. április 11. 01:30
jenőcucuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 238631 offline |
Jó lett ez a cikk nagyon, és jó, hogy már Frnaces is megosztotta röviden a gondolatait, erről az egészről. Neki biztosan másabb volt ezt átélni, mint ahogy mi ezt elképzelnénk...és szerintem nagyon jól fogja fel a dolgokat. Mert neki Kurt nyilván csak az apát, és a példaképet tudja jelenteni... bálványát nem, mert az igen is fura lenne De szerintem Kurt büszke lenne a lányára, és az is lehet, mert egy igen szép, intelligens és különleges lány/nő ... lett belőle.
Kíváncsi vagyok nagyon a filmre, izgatottan várom, mert mind a három ember művészete érdekel!
Kedves utálkozók!
Felejtsük már el azt, hogy egy olyan ember cikkéhez írkálunk gány dolgokat, akit nem kedveltek!! Most komolyan,ez nektek mivel jobb?! És se szeretek jó pár ( mai ) előadót, de mégse írok lebecsmérlő gondolatokat a kommentekhez, mert nincs értelme... ha valakit nem szeretsz/szerettek, akkor hagyjátok a F*rancba, nem kell erőltetni itt magatokat, mert ezzel csak magatokat járatjátok le, hiába fingunk sincs, hogy kik is vagytok ti de erről le lehetne szokni! Nem kellenek dedós emberi személyek poshadt, tudatlan, nyomoronc kritikái!
Kíváncsi vagyok nagyon a filmre, izgatottan várom, mert mind a három ember művészete érdekel!
Kedves utálkozók!
Felejtsük már el azt, hogy egy olyan ember cikkéhez írkálunk gány dolgokat, akit nem kedveltek!! Most komolyan,ez nektek mivel jobb?! És se szeretek jó pár ( mai ) előadót, de mégse írok lebecsmérlő gondolatokat a kommentekhez, mert nincs értelme... ha valakit nem szeretsz/szerettek, akkor hagyjátok a F*rancba, nem kell erőltetni itt magatokat, mert ezzel csak magatokat járatjátok le, hiába fingunk sincs, hogy kik is vagytok ti de erről le lehetne szokni! Nem kellenek dedós emberi személyek poshadt, tudatlan, nyomoronc kritikái!
2015. április 11. 12:31
Ez nagyon érdekes és elgondolkodtató interjú volt.
2015. április 11. 15:10
Bár minden bizonnyal nem én vagyok Kurt Cobain legnagyobb rajongója, nagyon érdekes interjú volt, tényleg elgondolkodtató volt olvasni, és örülök, hogy ilyen okos fiatal nő lett Francesből.
2015. április 11. 17:52
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline |
Nagyon kíváncsi voltam, hogy Fran mire emlékszik Kurtből. Nem lehet könnyű úgy túllépni egy családtagon, hogy még ma is, halálának 21. (ugye?) évében is ő folyik a csapból. Hozzátenném, hála az égnek. A Nirvana ugyanis számomra örök, ahogy Kurt is. Mindig rossz érzés fog el, ha egy-egy ilyen cikkel futok itt össze, de ez most kivétel. Köszönet érte,nagyon érdekes volt olvasgatnom.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.