Ismét a fiatal táncos, Maddie Ziegler főszereplésével készült el egy kisfilm, méghozzá a Big Girls Cry című dalhoz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új klippel jelentkezett Sia
2015. április 09. 18:52
ModellFan4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 38 Csatolások: 1 Azonosító: 237577 offline |
Nekem még mindig bajom van azzal, hogy nem mutatja magát Sia és így értelmetlen számomra. A hangja viszont jó.
2015. április 09. 18:58
Ez már nem is olyan új szám én már vagy két hete hallgatom
2015. április 09. 19:01
fannii2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.11. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 221038 offline |
nagyon jó dal imádom sianak az összes számát és ez a kicsi lány is nagyon ügyes !!
2015. április 09. 19:03
A hangja jó, de engem mindig kiráz a klippjeitől a hideg. Brrr! A csaj mindig olyan mint egy pszchihopata.
2015. április 09. 19:03
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline |
@ModellFan4 : Miért kellene mutatnia magát? Sia énekesnő, és tudtommal énekelni úgy is lehet, hogy nem mutatja magát. Amúgy azt olvastam valahol, hogy valamilyen betegsége van és amiatt nem nagyon mutatja az arcát meg úgy általában mását se ( http://en.wikipedia.org/wiki/Graves%27_disease -> ez a betegsége van).
2015. április 09. 19:16
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Fantasztikus a dal koreográfiája. Roppant tehetséges ez a csajszi.
2015. április 09. 19:21
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
szerintem is Citty
2015. április 09. 19:28
Úgy könnyű, ha nem is te csinálod a klippet!
Sia klippjei (ez a 3. amit láttam) mind unalmasak, túl művészi akar lenni, de ez már béna! A koreográfia pedig erőletett.
Sia klippjei (ez a 3. amit láttam) mind unalmasak, túl művészi akar lenni, de ez már béna! A koreográfia pedig erőletett.
2015. április 09. 19:38
A dal tetszik, viszont a klip koreográfiája furcsa.
2015. április 09. 19:44
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Nincs Sia-nak semmi baja, max. annyi, hogy nem túl szép nő! Bocsi...de szerintem ezért nem mutogatja magát. A számait szeretem, de ez a kislány, Maddie már nagyon unalmas, hogy mindig ő van a klipekben. Más táncost is felkérhetett volna, főleg, hogy Maddie-t nem tartom túl nagyra, csak ugrál össze-vissza. Ilyet bárki tud, ez nem tánc.
2015. április 09. 19:48
nekem nagyon tetszik a dal is meg a klip is. egyedi. még egy ilyen nincs:) és nagyon jól mutat mindent.
2015. április 09. 20:04
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
A Chandeliernél megmutatta magát a kiscsaj milyen jól táncol meg Sia is jött egy jó számmal, az oké volt. Aztán jött az Elastic Heart aminél nekem a szám maga tetszett a videóklippben pedig elég csekély értelmet láttam az igaz, de még is azt mondtam nyeh elmegy. De ez? Ez már kicsit túlzás. A szám nem rossz, de nem az a hűde nagy hit ami ki nem fog tudni menni a fejemből (szerencsére), a klipp viszont ostoba. Bocs akinek tetszik, nekem nem jön be. A kislány ügyes meg minden, de maradjon inkább a táncolásnál. Nem mondhatja kb senkise rólam, hogy nincs képzelőerőm, hogy nem látok bele a dolgokba és nem tudom teljességében (vagy részben legalább) megérteni őket, de ezt? Ilyesztő, ugyanaz a pofa van benne, ehez amit MOST Maddiek csinált tényleg nem kell tehetség csak egy hét egy bolondok házában és akárki képes rá.. eg még anélkül is. Mindegy számomra 0.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.