Ezért vonzódnak a nők a nárcisztikus férfiakhoz
2015. április 12. 17:06
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
chelseagirl18 már kifejtette, hogy mire gondolok.
2015. április 12. 17:26
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline |
Mi ez a páncélos duma? mindenki igen rászokott Nicholas Sparksra
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2015. április 12. 17:37
homervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 134354 offline |
Természetesen az eredeti megállapítás az volt, hogy a nôk dilisek, és semmi logika sincs a gondolkodás módjukban. De ugye ezt nem írhatták le, ezért megprobálták megmagyarázni a megmagyarázhatattlant.
2015. április 12. 17:54
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline |
Nagyon érdekes kis cikk lett
2015. április 12. 18:04
A cikk érdekes, meg minden, de én személy szerint egyáltalán nem vonzódom a "rosszfiúkhoz". Csatlakozom azon előttem szólókhoz, akik meglátták a cikk sorai mögött az elrejtett kijelentést, hogy a nők nem teljesen normálisak és az egész életüket a havi peteéréseik és a teherbe esés iránti vágy irányítják, és a tudósok ezt a (szerintem hamis) megállapításukat igyekezték túlmagyarázni. Véleményem szerint leginkább a mostani könyvek, filmek, sorozatok hímnemű főszereplői voltak hatással a mai férfiideál kialakulásában, mert ugye ott az ilyen "rosszfiúk" páncélja mögött, mint végül mindig kiderül, egy érző szív lakozik, és a nőnemű főszereplőknek mindig hatalmas siker, ha sikerül megolvasztani a jégszívüket. A valóság már más kérdés. Én kifejezetten kerülöm a nagyképű, nárcisztikus, minden bizonnyal a külsejükön kívül semmi mással nem villogó "rosszfiúkat".
Beyla
2015. április 12. 18:41
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline |
érdekes cikk lett
2015. április 12. 18:57
Nekem nincs se ideálom (mert mindig az ellenkezőjébe habarodok bele) se a "tökéletes" paskó...vagy mégis?(!)Jó "tökéletes" és "elérhetetlen" mindenkinek van de na.Na mindegy.Személy szerint sajnos én is a "rosszfiúkat" csípem,kedvelem,birom,szeretem de azért biztos hogy nem utasítanék el egy normális,kedves paskót...
2015. április 12. 19:48
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
A rossz fiú és az egoista közt van némi különbség.
Tény, hogy ők sem szenvednek önbizalomhiányban, de az egoizmus nem ott kezdődik.
Én is vonzónak találom őket, de inkább az adrenalin, a tesztoszteron és a mellettük átélt kalandok (itt senki ne gondoljon rosszra ) az, ami hozzájuk köt. Semmi több...
Tény, hogy ők sem szenvednek önbizalomhiányban, de az egoizmus nem ott kezdődik.
Én is vonzónak találom őket, de inkább az adrenalin, a tesztoszteron és a mellettük átélt kalandok (itt senki ne gondoljon rosszra ) az, ami hozzájuk köt. Semmi több...
Sally Sparrow
2015. április 12. 20:04
Azok a nők, akik a hormonjaik kedvéért a racionális gondolkodást is képesek sutba dobni, meg is érdemlik, hogy egy nárcisztikus sfejjel legyenek összezárva.
2015. április 12. 20:13
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
szerintem ennek nagyrészt a média az oka, ahol a legrosszabb badboy kérges szíve alatt is lapul egy kis érzelem, romantika i don't know
wopp az élet nem ilyen, de no problem, reménykedni lehet
wopp az élet nem ilyen, de no problem, reménykedni lehet
2015. április 12. 20:27
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline |
Ez tényleg érdekes. o.O
2015. április 12. 21:41
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
Újfent bebizonyosodott, hogy nem vagyok igazából nő (?!)...nem szeretek shoppingolni, cipőm is kb 3 pár van, nem egy lakásnyi, táskám is csak egy van...és a rosszfiúket sem kedvelem, inkább nagy ívben kerülöm. Könyvekben és filmekben sem tetszenek az ilyen típusú férfiak...lehet, hogy tényleg valami baj van velem
Pocok2001
2015. április 12. 22:22
Ismét nagyon okosak voltak az alátámasztotttényesésfelméréses tudósok. Szerintem meg igen is van különbség a nárcisztikus (!) és a "rosszfiú" között. A kettő nem feltétlenül jár jegyben. Meg ezek az általánosítások...
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.