Az énekesnő ez úttal egy frappáns tweetjével döngölte földbe az utálkozóit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Pink reagált az őt ért kritikákra
2015. április 16. 10:00
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
2015. április 16. 11:13
Karolina0118új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.23. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 213936 offline |
Szerintem nagyon is szépen állt raja a ruha. És eléggé szégyenkezhetnek azok, akik kritizálták őt ezen az eseményen. Nem az egyesek szerinti tökéletlen testét akarta mutogatni, hanem támogatni a betegeket, és ez sokkal fontosabb, mint a testalkata vagy bármilyen ruha.
2015. április 16. 11:23
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Jó visszaszólás volt, nem csalódtam benne. A ruha bár szerintem is előnytelenül állt neki, mert úgymond összetöpörítette az amúgy is alacsony méretét, de az a lényeg, hogy ő jól érezte magát benne és innentől fogva semmi sem számít!
2015. április 16. 13:09
Istenem ugy teszünk mintha a való életben nem lennének emberek akiknek van feleslegük.
Sztárok ők is csak emberek.
Szerintem Pinknek igaza van nem aruhát kell nézni, meg hogy hogy áll, hanem inkább a jótékonyságára kellene figyelni
Sztárok ők is csak emberek.
Szerintem Pinknek igaza van nem aruhát kell nézni, meg hogy hogy áll, hanem inkább a jótékonyságára kellene figyelni
2015. április 16. 15:04
YourLoveIsMyDrugvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 241257 offline |
nem állt jól neki
2015. április 16. 15:10
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
Nagyon aranyosak a képek és bár én mindig azt vallom, hogy nem kell törődni a haterekkel, de most jól tette, hogy felszólalt. Egyálalán nem számít, hogy más mit gondol, hogy ha te jól érzed magad úgy ahogy vagy. Pink egy példakép mindannyiunk számára, szerintem gyönyörű és igen, ő úgy tökéletes ahogy van. A rendezvény pedig a rákos betegek segítéséért volt, szóval csak annyit tudok mondani, hogy szánalmasak az olyan emberek akik egy ilyen rendezvényen belül is csak azt látják meg, hogy egy bizonyos embernek, sztárnak, hogy áll a ruha amit visel.
p.s. szerintem Pink még ebben a ruhában sem kövér, max kicsit alacsonyabnak látszik, de who gives a sh*t?, ő úgy jó ahogy van.
p.s. szerintem Pink még ebben a ruhában sem kövér, max kicsit alacsonyabnak látszik, de who gives a sh*t?, ő úgy jó ahogy van.
2015. április 16. 15:17
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
haha ennyi mit gondoltak majd pont Pink-et fogják megsérteni pár csicska beszólással, ugyan kérlek..
2015. április 16. 15:53
Nagyon jól tette, hogy megírta azt a tweetet! Imádom őt!
2015. április 16. 16:38
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline |
awwparadise számból vetted ki a szót
2015. április 16. 17:40
Nagyon jól tette hogy megszólalt és eléggé igaza van és jól kezelte ezt az egészet! Szerintem egyáltalán nem ronda és nem túlsúlyos nő valamint ő úgy jó és tökéletes ahogy van,és elég szomorú hogy míg ő rákosbetegeken segít addig mások a ruháját kritizálják....Gratulálok az ilyen embereknek!Amúgy pedig nagyon klassz képek lettek!
2015. április 16. 17:55
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Elég szánalmas, hogy egy olyan rendezvényen, amely a rákos betegekért van, páran még akkor sem tudnak eltekinteni attól, hogy kedvelnek-e valakit, és ilyenkor is csak egy ember megjelenését tudják figyelembe venni és kritizálni, mikor éppen fontosabb dologról lenne szó... Pink elképesztően ügyes, ahogy reagált, felnézek rá, szerintem bárkinek példakép lehet, főleg talán azoknak, akik nincsenek megelégedve magukkal: azoknak is jó példát mutathat. Szerintem egyébként nem állt neki rosszul a ruha, és ő is csinos, nem értem, páran miért hiszik, hogy csak a pálcika a szép...
2015. április 16. 18:32
Kit érdekel az alakja? Nem modell, tehát ez teljesen lényegtelen. Az pedig, hogy ezzel pont egy ilyen alkalmon kell foglalkozni nagyon szánalmas. Jól tette, hogy nem hagyta magát. A kislánya meg nagyon cuki
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni