Mellesleg az egyik teória szerint Mona Lisa nem más, mint Leonardo da Vinci nőként... és ekkora a szerelem. Hmm... érdekes ízlése van, de hát rendben. Én nem szólok bele.
Varga Viktor megcsókolta a Mona Lisát
2015. április 26. 17:41
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Ez undorító dolog volt. Lehetsz úgy is bevállalós, menő és népszerű, hogy nem alázod meg mások munkáját. Ne Mona Lisát csókolgassa, hanem annak a hátsó felét, aki azt festette, ugyanis nagyjából azon a szinten áll da Vincihez képest.
Mellesleg az egyik teória szerint Mona Lisa nem más, mint Leonardo da Vinci nőként... és ekkora a szerelem. Hmm... érdekes ízlése van, de hát rendben. Én nem szólok bele.
(Fogadok eddig nem terjed ki a nagy esze, hogy ezt is tudja.)
2015. április 27. 16:05
Szánalmas. Semmi szépség, tehetség, ész nincs benne, de legalább ne lett volna ennyire bunkó. Gratulálok neki, látszik, hogy Magyarország büszkesége
2015. április 28. 16:16
|
|
Bellavookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.15. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 202007 offline
|
Csak egy kérdés? Ki ez a pali? Életemben nem láttam még, és nem értem miért lenne ennyire híres. Talán csinált valami jót vagy csak egy újabb bájgúnár akit csak a hírnév érdekel?
2015. május 01. 18:55
|
|
Samargzöldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 233897 offline
|
Jézusom :DDD
2015. május 02. 10:21
|
|
Cintia1130új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 218284 offline
|
Bellavook,Varga Viktor-Lehet zöld az ég,nem ismerős a szám? Mert ő lenne a szerzője. Nem tudom ismered-e.. Egyébként a témához kapcsolódóan..: Szerintem csak megakarta nevettetni az embereket,de ebből botrány lett.. Kissé Szánalmas..
2015. augusztus 25. 10:39
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
De szar istenem, ennyire hülye nem lehet, vagy még is??
2015. október 13. 11:54
|
|
Isten ajándékaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.13. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 250632 offline
|
Jaj Viktor!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: