A fiatal énekest Gurinder Chadha rendezőnő kereste fel, aki a Daily Mirrornak nyilatkozott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Filmes karrierbe kezd Zayn Malik
2015. április 21. 18:27
Troublemakeroffúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 210757 offline |
2015. április 21. 18:32
Directionerek... Ez az egész április egy idióta vicc csak... Mi jön még komolyan? Harry lelép Dicaprioval? vagy Niall golf oktatónak áll? Vagy Louis ott hagyja a one direction-t és répát fog árulni a Big Ben előtt? Most már huhh de elég ebből.
1 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl
2015. április 21. 18:36
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline |
Hajnika818 egyetértek
2015. április 21. 18:41
Huh...Nem normális ember szerintem. Normális életet akart. Ez neki az? Na, gratulálok neki is.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. április 21. 18:46
Ezek azok a bizonyos utolsó kapálózások,mielőtt bekövetkezne,aminek már épp' itt az ideje.Hiába,soha nem fogja vinni semmire az életben,aminek cseppnyi közé is van a rivaldafényhez.Adok még 1-2 évet annak a feltűnési viszketeg fejének,oszt' Ő is mehet a megérdemelt helyére.
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Beyla
2015. április 21. 18:55
csutiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 130827 offline |
Jólvan, abba lehet hagyni a szidását. Azt csinál amit akar, az Ő élete. Nektek semmi közötök hozzá! Plusz, várjátok meg amíg tőle halljátok. Minden szart elhisztek, nekem ez a cikk kb annyi mintha a sarkon hallottam volna. Majd, ha valami mást is kapunk egy ismeretlen (nekem legalábbis) rendező nyilatkozatán kívül, akkor el is hiszem talán!
2015. április 21. 18:59
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline |
Zaynből már tényleg elég..Nagyon szeretem a bandát, de ez az egész már annyira sz@r..Nagyot csalódtam Zaynbe, nem is azért mert kilépett, hanem mert ő "átlagos 22 éves" akar lenni közbe meg mindennel megpróbálja felhívni magára a figyelmet. Azóta már saját dala van,mindenhol ott van,most színészkedni fog, de azért el kellett játszania ezt az egészet. Mindenkit cserbe hagyott én nem úgy néz ki mintha érdekelné.Már a rajongókkal sem törődik.Ha ki akart lépni mért nem mondta azt, hogy meguntam kiszállok.Kellett a kis csöpögős duma meg minden, jól előadta magát (jó színész lesz sőt már most az) Olyan szintű feltűnési viszketegsége van, hogy az elmondhatatlan és mindent megpróbál csak ne menjen a süllyesztőbe.Nagyot csalódtam benne,régen felnéztem rá, de mára már csak a szánalom maradt. EZ NEM ZAYN MALIK
2015. április 21. 19:06
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
úgylátszik mindent ki akar próbálni ami totál nem megy neki, az énekléssel kezdve
2015. április 21. 19:17
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline |
érdekes kis nyugis 22 éves élet
de ha ő így boldog akkor én is örülök
de ha ő így boldog akkor én is örülök
2015. április 21. 19:30
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Hajnika818 ez jó!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.