Adam Lambert elhozta a nyár slágerét a YahooMusic szerint a Ghost Town című dalával, ami a mai napon debütált a hivatalos honlapján.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Adam Lambert - Ghost Town
2015. április 21. 19:03
|
|
vampirediaresúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 175579 offline
|
Nem rossz, de szerintem vannak ettől jobb számai is:)
2015. április 21. 19:07
annak ellenére h Adam-től egész más stílust szoktam meg, nagyon, nagyon tetszik
2015. április 21. 19:11
Hmm, érdekes, de ez tényleg egy jó szám. Nem igazán rajongok az ilyen zenékért, sőt, azt hittem, hogy a technos rész lelőtte az egészet, de nem így lett. Nagyszerű szám, főleg ahogy elkezdi. A szöveg is zseniális, és a videó képvilága is rátett egy lapáttal a hangulatra. Klassz!
2015. április 21. 19:14
|
|
Frizzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 154644 offline
|
Számomra ez a dal nagy csalódás..
Nem tudom, nekem valahogy már az Avicii-vel való munkálkodása sem jött be, ahogy ez a "house music" stílus szintén nem, valahogy nem illik Adamhoz, ő ennél sokkal nagyobb tehetség! De bízok benne, hogy lesznek az albumon a régebbi dalokhoz hasonlóak is.
2015. április 21. 19:38
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Nem rossz, de jobbat vártam Adam-től
2015. április 21. 19:44
Nekem tetszik, vagyis a jó és a rossz között helyezkedik el...
2015. április 21. 20:13
Az eleje még tetszett, közben végig azt gondoltam, hogy ,,na, azt hiszem megvan az új favoritom'', aztán elkezdődött a refrén, és odalett az egész, legalábbis számomra. Nem mondom, hogy rossz, de nem az én szájízemnek megfelelő. Vannak Adamnek jobb dalai is, szerintem.
2015. április 21. 20:19
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
nekem is egy pici csalódás volt, amit mindig is imádtam és tiszteltem Adamben, az a hangja volt, a zene és a szöveg (eddig) elhanyagolhatóan rossz volt a legtöbb esetben (but who cares)
ennek a szövege fantasztikus, a kezdés nagyon tetszett, de ez az üres cucc, ahol az ember az ütős refrént várná, olyan szörnyű és rossz és teljesen elrontja
sajnos a jó szöveg nem tudja kompenzálni a hanghiányt
ez nekem egy gyenge 4es vagy egy erős 3as :S
ennek a szövege fantasztikus, a kezdés nagyon tetszett, de ez az üres cucc, ahol az ember az ütős refrént várná, olyan szörnyű és rossz és teljesen elrontja
sajnos a jó szöveg nem tudja kompenzálni a hanghiányt
2015. április 21. 20:36
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
A refrének közti részek jók, de amikor a refrénhez ért a szám, kicsit pofán csapott o.O Nem ezt a hogy is mondjam "igénytelen dallamot" szoktuk meg Adam-től, ez a diszkós nem az ő stílusa, nem is áll jól a hangjához :/ A régebbi dalait jobban szerettem, de majd még kiderül milyen az albumon lévő dalok többsége
2015. április 21. 20:48
hát ha nem lenne benne az a "diszkós" fütyülős rész, talán még lenne belőle valami, ez nem hiszem hogy az ő stílusa... Adam, neked nincs szükséged a tömegszámokra, te jobb vagy ennél.
2015. április 21. 20:59
Megjött.
Itt van. Ómájgád!
(úgy vártam már ezt a dalt, mint a karácsonyt
) Reggel 6-kor, kómásan, még én sem tudtam nagyon hova tenni ezt a dalt, mert azokhoz a dalokhoz, amiket eddig kiadott a kezéből ez elvontabb. Szokni kell még az biztos, de ezenkívül ez is mestermű lett.
a szövege pedig felkavaró. Furcsa lesz ez az Era.
Itt van. Ómájgád!
Kapcsolódó sztárok
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.

0 felhasználónak tetszik: