Még nem találtam erről a topicot, szóval gondoltam, indítok egyet.
Ti táncoltok-e, mióta, milyen stílusban, egyesületben, vagy csak otthon? Milyen stílusokat szeretnétek kipróbálni?
Én lassan kilenc éve táncolok egy stúdióban, alapvetően modern táncot, de már kipróbáltuk a hip-hopot is, igaz nagyon keveset.
Tánc
2015. április 27. 20:40
2015. augusztus 05. 18:33
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
9 évig néptáncoltam és most hagytam abba év végén. Kicsit sajnáltam otthagyni Mentünk mindenféle versenyekre, pestire, országosra, nemzetközire, és nagyon sok helyre hívtak minket "díszvendégként", szóval elég jó együttesben voltam, de nagyon kevés időm lett volna rá, ezért otthagytam
2016. augusztus 07. 14:35
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline |
Szeretsz táncolni?
Ha igen, mit és jársz e valahova csoportba, mióta, felléptek e, versenyen voltatok e már, hanyadikok lettetek?
Én imádok hip-hop ozi és 3 éves koromóta táncolom a szobámba de sajnos még csak szeptember óta tudtam jelentkezni egy helyi csoportba, nagyon szeretem az ott lávő embereket és a tánctanár, de mivel még csak most mentünk versenyen még nem vettünk részt, egy helyi musical gálán és a csoport táncgáláján léptünk eddig fel, illetve a gyereknapon a város központba Nagy élmény volt a táncgála, hisz a tanáromtól még külön oklevelet is kaptam a leglelkesebb tanítvány címmel Nagyon boldog voltam ♥ Imádok Táncolni!
"Táncolok míg Élek, mert Tánc nélkül nincs Élet!"
Ha igen, mit és jársz e valahova csoportba, mióta, felléptek e, versenyen voltatok e már, hanyadikok lettetek?
Én imádok hip-hop ozi és 3 éves koromóta táncolom a szobámba de sajnos még csak szeptember óta tudtam jelentkezni egy helyi csoportba, nagyon szeretem az ott lávő embereket és a tánctanár, de mivel még csak most mentünk versenyen még nem vettünk részt, egy helyi musical gálán és a csoport táncgáláján léptünk eddig fel, illetve a gyereknapon a város központba Nagy élmény volt a táncgála, hisz a tanáromtól még külön oklevelet is kaptam a leglelkesebb tanítvány címmel Nagyon boldog voltam ♥ Imádok Táncolni!
"Táncolok míg Élek, mert Tánc nélkül nincs Élet!"
2017. augusztus 12. 17:16
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a topikra, mert imádok táncolni. Egészen kicsi voltam, mikor csak úgy viccből elkezdten táncolni a zenékre, de szerintem sok gyerek ezzel így van. Aztán 14 éves koromban csatlakoztam egy hip-hop csapathoz, de tanulmányaim miatt sajnos egy év után ott kellett hogy hagyjam. 11-ben újra csatlakoztam egy másik hip-hop csoporthoz, szerencsére ott már könnyebb dolgom volt mivel korábban jártam táncolni. Jelenleg is a tagja vagyok ennek a fantasztikus közösségnek, imádom őket. Szoktunk versenyekre járni amiken elég jó helyezéseket érünk el, de fellépni csak úgy ritkán szoktunk. Falunap meg ilyenek Budapesten nincsenek, sok rendezvény van, de ott nem vevőek a kis tánc groupokra, azért meg nem utazunk el. xd
Szóval nagyon fontos része az életemnek a tánc, szüleim mindig hülyeségnek gondolták és jobban szerették volna, ha az úszásra koncentrálok, de egy fokkal a táncot jobban szeretem.
Szóval nagyon fontos része az életemnek a tánc, szüleim mindig hülyeségnek gondolták és jobban szerették volna, ha az úszásra koncentrálok, de egy fokkal a táncot jobban szeretem.
2017. október 10. 20:41
Kincsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.21. Hozzászólás: 339 Csatolások: 1 Azonosító: 262053 offline |
Alsóban rendszeresen néptáncoltam (leginkább Felcsíki táncokat jártunk), igaz, az osztályommal, de nagyon sok versenyre eljártunk, fellépésekre stb.
de suliváltás miatt abbahagytam, amit nagyon sajnálok, mert imádtam.
Most nem táncolok, de nagyon szivesen kipróbálnám a hiphopot vagy a néptáncot szeretném újrakezdeni.
de suliváltás miatt abbahagytam, amit nagyon sajnálok, mert imádtam.
Most nem táncolok, de nagyon szivesen kipróbálnám a hiphopot vagy a néptáncot szeretném újrakezdeni.
2019. december 19. 10:23
rahul221sharmaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.12.19. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 274200 offline |
2020. január 10. 21:32
it_just_happenedúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.01.02. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 274422 offline |
Körülbelül 5 éve zumbázok, de itthon is szívesen táncolok különféle koreográfiákat koreai előadóktól. Általános iskola alsó tagozatában pedig néptáncoltam 2-3 évig. Nagyon szeretek táncolni, de sajnos nem tudok rendes táncra járni a zumbán kívűl pedig szívesen járnék hip-hopra, ha lenne a közelünkben.
2022. október 21. 06:51
w88xincomúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 22.06.27. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 328991 offline |
1 évig néptáncoltam
1 felhasználónak tetszik:
kaislaporola
2023. március 06. 14:38
Dancing with the Stars én Gelencsér Otto és tóth Dávid tánclok a DWTS Dancing with the Stars ban a győzelemért hatúk én Otto és Dávid 2023 ban táncoli fogok én Gelencsér Otto DWTS ban én
2023. március 25. 03:46
mozautoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 23.01.19. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 356160 offline |
If players register to play with us today Receive many privileges New members receive 50% free credit immediately, but if the player is an old player, do not be sad because we 918kiss have prepared other promotions. to always serve all players Follow new promotions At our website page in the promotion menu, we guarantee that our website is definitely give more than others Because our website is authorized to represent directly from the main web. and legally registered
2023. április 04. 02:48
szija tok én Otto Táncoli fogok Tóth Dávida jó táncoli DWTS it fogok táncoli szija tok
2023. április 10. 04:42
Lilycoliinsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 22.07.12. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 330720 offline |
Ki kell fejeznem őszinte csodálatomat a 1v1.lol unblocked szóban forgó cikk kivételes minősége miatt. A szerző ügyes nyelvtudása és mesteri gondolatszervezése igazán lenyűgöző és elgondolkodtató darabot alkot.
2023. május 17. 06:19
ki mentem futni a margit szigetre nagyon jó volt futni a margit szigeten szép volt a futás nekem jó csináltam én
2023. augusztus 06. 13:22
Gelencsér Otto fekete ruhában vagyok fekete kető cipű be vagyok zár va egy fekete rácsba nics kilincs rata
1 felhasználónak tetszik:
kaislaporola
2023. szeptember 15. 12:00
Noverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 23.09.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 391945 offline |
Én személy szerint imádok kaszinóban játszani. Rengeteg érzelmet vált ki belőlem! Minden fontos kérdés megtalálható itt https://bets365.pl/aplikacja/
2023. szeptember 23. 07:51
devidpaul9990új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 23.09.23. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 393794 offline |
thanks for sharing connections game
2023. október 16. 07:14
Nem sikerült kijutnom )) Az élet néha azért zár be ajtókat, mert ideje továbblépni. És ez jó dolog, mert gyakran nem mozdulunk, hacsak a körülmények nem kényszerítenek rá. ” #keddig gondolatok #nemjutottamki
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Több millió követőt veszítettek Instagramon az ügy miatt.
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Hamarosan bíróság elé kell állnia.