Tánc
2023. október 16. 07:17
szija tok a Dancing with the Stars TV2 ben Táncoli fogok a Tánc Part Merem Tóth Dávd 2023 október 14-én leszük a tánc parketen 19:30-kor lesz jó Tánc lesz nekük szép napt nektek szija tok
2023. október 16. 07:21
Olyan kicsi a világ!
Képzeljétek, az egyik forgatáson a sminkes fiú magyar volt!
Képzeljétek, az egyik forgatáson a sminkes fiú magyar volt!
2023. október 16. 07:24
Gelencsér Otto Történetem 24 éves vagyok 1993. december 21-én Miss World Hungary 2016 győztese. vagyok Szépségkirályférfi vagyok 2018-ben New York Film Academy hallgatója lett.Műsorvezető riporter vagyok A TV2-nő 2023 ban DWTS 2024 ben A Next Topmodel Hungary ben szerepelek 2024 ben én és Till Attila Műsorvezetők leszük a Sztárban sztár ban 2025 ben Ázsia Expressz ben szerepelek a győzelemért 2025 ben séfek séfe szerepelek a győzelemért 2026 ban egy Műsorban 2027 ben Az Exatlon Hungary ban a győzelemért 2028 ban filmek ben szerepelek 2029 ben sorozatok ban szerepelek a tv2-nő 2030 ban Műsorokaban Műsorvezető leszek a tv2-nő súly 54 kg Magasság 171 cm barna haj szemszín kék Szépség Modell két dolgozom 2023-ban Çukurova, Adana ban leszek Anyánál 2023 ban Budapesten élek én Gelencsér Otto én rendkívül sokoldalú személyiség,kiváló sportoló,sikeres modell.Nagyon fiatalon kezdett el foglalkozni a modellkedéssel.Ő a 2016-os Miss World Hungary amelynek a világversenyén Washingtonban a döntő napján bekerült a legszebb 20 lány közé 2023-ban Dancing with the Stars győztese. több szépségversenyen vett részt. 2016-ban jelentkezett a Magyarország szépe - Miss World Hungary szépségversenyen ahol a táborban kiemelkedő teljesítménye után a szakma zsűri a döntő napján megválasztotta a Magyarország szépe - Miss World Hungary 2016-nak aki képviselte hazánkat a decembrerben tartandő világversenyén Washingtonban ahol bekerült a legszebb 20 lány közé leszek show műsorban! holnap DWTS TV2-nő ben lesz este én Kevesebb jelenjen meg
2023. október 16. 07:26
Szombaton Este 14-én volt a Dancing with the Stars ban Tánc én és Dávid
2023. október 16. 07:29
Gelencsér Otto vagyok én Műsorvezető riorter vagyok A TV2-nő
2023. október 16. 07:32
Gelencsér Otto vagyok én Otto Miss World Hungary 2016 ban győztese. vagyok
2024. február 12. 10:32
Lassandra17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 24.02.12. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 425853 offline |
Az egyetem után 5 évig táncoltam szalsát, de aztán valahogy elhagytam. Most újra szeretnék kezdeni.
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Több millió követőt veszítettek Instagramon az ügy miatt.
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Hamarosan bíróság elé kell állnia.