2000-ben került az üzletek polcaira a Papa Roach Infest címre keresztelt stúdióalbuma, mely meghozta a sikert és a népszerűséget a zenekarnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
15 éve jelent meg az Infest
2015. április 27. 21:05
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. április 27. 21:25
|
|
hirosivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline
|
Még mielőtt bárki is írná segítek hogy nektek ne kelljen, mert jó fej vagyok! "nekem mind1", "nem ismerem őket", "nem ismerem őket de nem is akarom", "felesleges hozzászólás" . Messze a legjobb albumok , nagyon szeretem az összes számot róla, bár lehetett volna egy kicsit hosszabb.
2015. április 27. 21:44
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Úgy örülök, hogy mostanában ennyit írtok a srácokról. ^^
Nagyon jó cikk lett, némelyiket még én se tudtam. Nekem a Last Resort a mai napig a legnagyobb kedvenceim között van, gyakran énekelgetem magamnak.
2015. április 27. 22:32
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Nagyon jó kis cikk lett, csak mint mindig.
Én is szeretem nagyon ezt az albumot, a dalokat a klipeket. Jó tudni, hogy ilyen sok filmben és sorozatban felcsendültek ezek a csodás szerzemények. És persze jó látni mennyit fejlődik és változik a srácok zenéje minden új albumon.
2015. április 28. 15:55
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Köszönjük a cikket
te jó ég, 15 éve...
A Broken Home az egyik nagy kedvencem, az egyik legjobb PR szám, bár én az egész albumot imádom
Sőt, az összes albumot imádom
te jó ég, 15 éve...
A Broken Home az egyik nagy kedvencem, az egyik legjobb PR szám, bár én az egész albumot imádom
2015. április 28. 19:42
|
|
BTR_Rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 205 Csatolások: 40 Azonosító: 236203 offline
|
Nagyon jo cikk
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: