10 új angyalt avatott a Victoria's Secret
2015. április 30. 12:11
Rainbowcloudvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.19. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 241579 offline |
Gratulálok nekik, biztosan csodásak lesznek a VS-nél.
2015. április 30. 14:59
Gratulálok nekik! Nagyon szépek mindannyian. Taylornak, Laisnak és Saranak külön örülök.
2015. április 30. 16:57
Elsa Hosk-nak nagyon örülök .Gratulálok neki,és a többieknek:)!
2015. április 30. 17:09
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline |
megváltozik az életük, ebben biztos vagyok:)
2015. április 30. 18:35
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Taylor Hill Neki örülök a legeslegjobban a felsoroltak közül.Habár nem kifejezetten rajongok egy modellért sem,Mihalik Enikő mellett Taylor az,akit nagyon régóta kedvelek.Bár azt még mindig nem tudtam "feldolgozni",hogy egyidős velem.
2015. április 30. 18:48
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Nagyon büszkék lehetnek magukra.. Nem mindennapi dolog bekerülni
2015. április 30. 19:28
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Azért jobb képeket várnánk!
2015. április 30. 20:41
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline |
jó lehet nekik
2015. április 30. 21:08
BetűkésSzámokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 215639 offline |
Amikor először megláttam Taylort, még a nevét sem tudtam, de rögtön tudtam, hogy óriási sikereket fog elérni, és az angyal cím még csak a kezdet. Biztos vagyok benne, hogy az egyik legkeresettebb modellé fogja kinőni magát.
Rajta kívül Sara Sampio és Elsa Hosk sikereinek is örülök, de a többieknek is szurkolok.
Rajta kívül Sara Sampio és Elsa Hosk sikereinek is örülök, de a többieknek is szurkolok.
2015. május 01. 20:46
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
A VS már egy ideje leszállóágban van, és az egyetlen dolog, ami még a felszínen tartja őket, az Adriana és Ale jelenléte. Nélkülük mélypontra fog jutni a márka, és ezt megelőzendő léptettek elő angyallá ennyi lányt, ami, mondjuk, nem volt olyan jó ötlet, mint azt az illetékesek hiszik.
Ezzel, hogy egyszerre tíz lányt emeltek angyallá, teljesen elvették a VS angyal imázs jelentőségét, most már angyalnak lenni nem akkora nagy dolog, mint mondjuk tíz éve volt. Akkor még olyan nevek reklámozták a márkát, mint Gisele, Karolina, Bianca, Tyra, Naomi, Heidi, Ana Beatriz... Hol vannak mára már azok a teltkarcsú, formás szépségek, akiknek egyedi arcvonásaik hívták fel az emberek figyelmét? Ez a sok hétköznapi, egyszerű csaj a nyomukba sem ér...
Jobban tették volna, ha Palvin Barbi tök átlagos barinője helyett Jourdan Dunnt, Maryna Linchukot, a Jablonski nővéreket vagy Toni Garrnt választják...
Btw, Barbi jól beprotezsálta Stellát a Victoria's Secret kötelékébe. Kíváncsi lettem volna, hogyha nem tölt fel Stella barátnőjéről hetente nyolc képet, bárki is megismerte volna-e a nevét...?! Nem hiszem.
Ezzel, hogy egyszerre tíz lányt emeltek angyallá, teljesen elvették a VS angyal imázs jelentőségét, most már angyalnak lenni nem akkora nagy dolog, mint mondjuk tíz éve volt. Akkor még olyan nevek reklámozták a márkát, mint Gisele, Karolina, Bianca, Tyra, Naomi, Heidi, Ana Beatriz... Hol vannak mára már azok a teltkarcsú, formás szépségek, akiknek egyedi arcvonásaik hívták fel az emberek figyelmét? Ez a sok hétköznapi, egyszerű csaj a nyomukba sem ér...
Jobban tették volna, ha Palvin Barbi tök átlagos barinője helyett Jourdan Dunnt, Maryna Linchukot, a Jablonski nővéreket vagy Toni Garrnt választják...
Btw, Barbi jól beprotezsálta Stellát a Victoria's Secret kötelékébe. Kíváncsi lettem volna, hogyha nem tölt fel Stella barátnőjéről hetente nyolc képet, bárki is megismerte volna-e a nevét...?! Nem hiszem.
2015. május 02. 10:49
YourLoveIsMyDrugvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 241257 offline |
Gratulla
2015. május 02. 16:55
Gratulálok nekik, mindegyikük nagyon szép, biztos sikeresek lesznek.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni