VV Zsu debütáló dala kiverte a biztosítékot Muri Enikőnél
2015. május 10. 09:08
Rubi123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 187796 offline |
Guns'n rose vs ez (azt hiszem ez egyértelmű)
de nem is kell ide guns' n roses elég ez is:
Józsi a mocsárban vs ez (azt hiszem ez elárul róla egy keveset)
de nem is kell ide guns' n roses elég ez is:
Józsi a mocsárban vs ez (azt hiszem ez elárul róla egy keveset)
2015. május 10. 09:23
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline |
Ez nevetségesen borzalmas Szerintem egy süket ember sem bírná hallgatni
2015. május 10. 12:45
Auslly2015új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.03. Hozzászólás: 41 Csatolások: 4 Azonosító: 242189 offline |
Őszintén szólva a kommentek alapján nagyon féltem belehallgatni ebbe a zenének nevezett valamibe, de úgy voltam vele, hogy egye fene, annyira rémes és fülsértő csak nem lehet. Tévedtem. Ősszesen 15 másodpercet bírtam belőle, és nem többet. Szerintem jobb lett volna, ha hallgatok a kommentelőkre, és inkább tovább megyek erről a cikkről, mivel ez a "dal" kritikán aluli. És valahogy teljesen meg tudom érteni Enikő kiakadását, mert teljes mértékben igaza van.
2015. május 10. 12:58
"Nem volt titok, hogy nekem sem hallásom, sem pedig hangom nincsen, de úgy vagyok vele, hogy akinek tetszik, az úgyis hallgatni fogja, akinek meg nem, az nem. Minden bizonnyal ha tökéletes lenne, akkor is lennének, akik nemtetszésüket fejezik ki"
Szerintem nincs olyan ember akinek tetszene ez a valami. Ha süket lennék akkor se hallgatnám
Szerintem nincs olyan ember akinek tetszene ez a valami. Ha süket lennék akkor se hallgatnám
2015. május 10. 16:03
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline |
Jézuso Hát ez borzalmas. Szerintem az idióta fiú osztálytársaim le fogják tölteni, hogy aztán elindítsák az osztályban mindenki legnagyobb örömére, és kiröhögjék.
2015. május 10. 22:03
Ráadásul tudja magáról,hogy rossz hangja van,de inkább öli az emberek agysejtjét..És az a legjobb az egészben,hogy szinte mindegyik VV-s énekelt,kevesebb sikerrel.Ezekből is csak Majka meg Béci(Young G) aki el is ért valamit.
2015. május 11. 15:59
gdomcsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 217964 offline |
Háááááát....Én alapjába véve a széria alatt bírtam Zsut, de ez borzalmas lett...Jó hogy az hallgassa aki akarja,de ez kínzás, ha már csinálunk dalt annak legyen színvonala! Nem hiszem hogy bárkinek is tetszene...
2015. május 11. 19:34
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline |
Én is csak kegyelemből kapom meg az ének tanártól a 2est ha éneklésre kerül a szó,de ezt a csajt még így is simán leéneklem xD elbújhatna a föld alá ezek után
2015. május 11. 20:05
Demetria3232új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.09. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 243616 offline |
WTF? Erre nem tudok mit mondani. Max annyit, hogy ha egyszer is meghallgatták mielőtt felrakták a netre...akkor most nem lenne ott!!! Ezek hülyék? Mert ez bűn rossz! Csak gratulálni tudok azoknak, akik ennek a "megszületését" hagyták!
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni