Tavaly októberben jelent meg a zenekar harmadik albuma, ma pedig megérkezett a második kisfilm is, a Digital World című dalhoz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Amaranthe - Digital World
2015. május 11. 22:22
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
2015. május 11. 23:00
Az új album nem fogott meg annyira. Nekem a The Nexus zenei világa jobban bejött. Viszont ez a szám határozottan nem rossz. A refrént kell egy kicsit szoknom, de a többi része nagyon rendben van.
2015. május 12. 16:35
A dalt eddig is imádtam - bár a bandától nem a legkedvencebb kedvenceim közé tartozott -, de a klip szerintem egész jó lett, illik hozzá.
2015. július 19. 19:52
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Hogyhogy csak most látom ezt? Kicsit elkéstem
de a videó király
Olle Ekmannak viszont nem örülök, a csávó nagyon epic, volt szerencsém látni élőben a Deals Death-tel, nem fog tudni kibontakozni úgy, hogy van mellette két másik énekes
de legalább van okom, hogy harmadszorra is megnézzem őket, ha idejönnek, azért az Amaranthe nem egy rossz együttes
Olle Ekmannak viszont nem örülök, a csávó nagyon epic, volt szerencsém látni élőben a Deals Death-tel, nem fog tudni kibontakozni úgy, hogy van mellette két másik énekes
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.

0 felhasználónak tetszik: