A prattville-i Josiah Duncan még csak nemrég ünnepelte ötödik születésnapját, ám a legtöbb felnőtt példát vehetne magatartásáról, melyet egy hajléktalan férfi irányában tanúsított.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ötéves kisfiú sietett a hajléktalan férfi segítségére
2015. május 20. 14:52
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2015. május 20. 15:16
giwivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 180949 offline |
Kirázott a hideg:) Öt éves kis fiúról beszélünk!!Ez annyira szép gesztus:)
1 felhasználónak tetszik:
mangalover43
2015. május 20. 15:17
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Édes Istenem, ez egyszerűen hihetetlen! Olyan aranyos....
2015. május 20. 15:20
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Szép gesztus volt.
2015. május 20. 15:22
Jézusom, ez nagyon szép gesztus *W* néhány felnőtt sztm vehetne róla példát
2015. május 20. 15:39
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline |
ez annyira aranyos...<3
2015. május 20. 15:42
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Itt nem csak a kisfiú volt önzetlen, hanem a szülő is, hiszen elvégre ő fizette ki az otthontalan férfi hamburger menüjét. A szülőknek minden elismerésem, mert manapság világszerte nem a jószívűségre és az önzetlenségre tanítják gyermekeiket, hanem az irigységre és az önzőségre. Elég csak abba belegondolni, hogy te odaadnád a kajádat egy hontalannak? Valószínűleg nem. Igaz, nálunk is sok olyan hajléktalan van, aki agresszív és az összekunyerált pénzét alkoholra költi, de nem mindegyik ilyen. Vannak olyanok, akiket a maffia zsebel ki, akár hiszitek, akár nem, míg mások tényleg azért laknak az utcán, mert munkát nem talál és a bank is elvitt mindent. Nem szoktam előítéletes lenni velük, mert nem tudhatom, hogy miért kerültek oda, ahol jelenleg tartanak. Egy ideig Kőbánya kispesten a Köki terminál bejáratánál egy bácsi ücsörgött mindig pénz kéregetve. Egy nap megmaradt a szendvicsem, és gondoltam, hogy odaadom neki, elvégre itthon úgysem enné meg senki, a kutya úgyis elásná, így odaadtam neki. Hogy milyen boldog volt. Ötvenszer megköszönte nekem, hogy megvan a mai vacsorája. Szóval nem mindegyik lecsúszott alkesz. Pluszban nekem is nagyon jó érzés volt önzetlenül segíteni valakin, nem tudom pontosan leírni, hogy milyen érzéseket váltott ki belőlem. Most is megtenném, de sajnos az anyagi helyzetem nem engedi.
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
AFCfan
2015. május 20. 15:50
Nagyon kedves gesztus volt ez a kisfiútól is és egyben az édesanyjától is.Rengetegen példát vehetnének róluk.Én még nagy érzékenységemben el is sírtam magamat ezen.
2015. május 20. 15:51
Nagyon aranyos es peldamutato kisgyerek, de nyilvan a szuloje is nagyon kedves lehet.
2015. május 20. 15:51
ez nagyon aranyos volt tőle elismerésem neki, és az édesanyjának
2015. május 20. 16:15
Amilyen világot élünk manapság, nem ezen a tetten csodálkozom legjobban, hanem azon, hogy beszélhetünk még egyáltalán a kisfiú korabeli gyerekekkel kapcsolatban arról a bizonyos, oly' szinten agyonajnározott "ártatlan angyalka" időszakról.
Aranyos tett volt nemcsak a kiskrapektől, de - előttem már leírták - az édesanyjától is, miszerint egy ilyen aprónak nevezhető ajándékkal segítették a hajléktalant, akinek ez biztos sokat jelentett.
Viszont és ezt nem kekeckedésként jegyzem meg; mintha kissé elfogult lenne a cikk a helytelenül "csöveseknek" csúfolt személyekkel. Persze, vannak normálisak, kedvesek, aranyosak, ám amikor valaki csak várja a sült galambot, esetleg annyira alkoholista, hogy képes lenne kicsóringelni' az ember utolsó forintjait, nem kicsit undorító szokás.
Aranyos tett volt nemcsak a kiskrapektől, de - előttem már leírták - az édesanyjától is, miszerint egy ilyen aprónak nevezhető ajándékkal segítették a hajléktalant, akinek ez biztos sokat jelentett.
Viszont és ezt nem kekeckedésként jegyzem meg; mintha kissé elfogult lenne a cikk a helytelenül "csöveseknek" csúfolt személyekkel. Persze, vannak normálisak, kedvesek, aranyosak, ám amikor valaki csak várja a sült galambot, esetleg annyira alkoholista, hogy képes lenne kicsóringelni' az ember utolsó forintjait, nem kicsit undorító szokás.
2015. május 20. 16:17
És léteznek még emberszerető és segítőész emberek.
A kisfiútól meg nagyon nagylelkű volt és aranyos.
A kisfiútól meg nagyon nagylelkű volt és aranyos.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.