"Egy bennfentes árulta el a Radar Online-nak"
Emiatt nem igazán tudom, hogy mennyire lehet hiteles a dolog, hiszen nevet nem tudtunk meg. Bárhogy is, még mindig úgy gondolom, hogy amíg nem árt vele senkinek, addig az ő dolga. Igen, lehet, hogy 17 évesen nem kéne, de nem a mi dolgunk megmondani ezt neki. Egyébként azt kell, hogy mondjam, hiába szilikon a fél leányzó, a nagyobb ajkakkal szerintem szebb is az arca, és ezekkel a mellekkel sincs gond. Amíg nem esik át a ló túloldalára, amíg igényesen csináltatja, addig semmi problémám vele.
Megműttette melleit Kylie Jenner?
2015. május 24. 18:37
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
2015. május 24. 18:39
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Hàt nem bírom ezt a csajszit de,szerintem csak push up melltartó csodàja és kész.
2015. május 24. 19:05
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Szerintem senki nem lepődik meg ezen, ha tényleg igaz
Egyébként a push-up melltartó is képes ehhez hasonló csodákra
2015. május 24. 19:08
|
|
Blackberry_SIMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.19. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 231782 offline
|
szerintem ezzel nincsen semmi csak ma legalább 200 nő mütette meg magát. És akkor mi van. nem volt elégedett magával...áhh mindegy inkább megyek left 4 dead-ezni
2015. május 24. 19:15
Mert egy tininek nem nőhetnek magától a domborulatai...amúgy meg a push-up és a szűk ruha csodákra képes
2015. május 24. 19:21
A képen tűnhet push-up-nak is a dolog, de majd előbb vagy utóbb ennek is ki kell derülnie.
2015. május 24. 19:27
Simán lehet push-up is!! De attól még lehet műtét is
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: