Bár ezen a famílián akkor csodálkoznék inkább, ha legalább a szülőknek több esze lenne, mint amilyen elhanyagolható tényezőként a lányuk esetében fennáll.
Megműttette melleit Kylie Jenner?
2015. május 25. 00:12
Kétlem, hogy anyucinak, apucinak oly' mértékű lelki megrázkódtatást jelent, hogy a lányuk már most olyan plasztikroncs, mint jelenleg saját maguk. Azért poén ebben a családban, hogy általában a nyúl, - jelen esetben a 17 éves takony lányuk - viszi azt a bizonyos puskát és határozgat ilyesmikről, mikor még ott van a tojáshéj a hátsóján.
Bár ezen a famílián akkor csodálkoznék inkább, ha legalább a szülőknek több esze lenne, mint amilyen elhanyagolható tényezőként a lányuk esetében fennáll.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2015. május 25. 00:22
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Egy kicsit sajnálom Kylie-t, gyakorlatilag kamerák előtt nőtt fel (majdnem, még nem felnőtt), egy finoman szólva is defektes családban (és itt egyáltalán nem Bruce Jenner másságára gondolok). Gyerekként/fiatalként nyilván a közvetlen környezete van rá a legnagyobb hatással, és nézzétek kik veszik/vették őt körül...Bár szó se róla, plasztikai műtétek helyett járhatott volna valamiféle tanácsadásra vagy ilyesmi.
2015. május 25. 07:09
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
1-2 évet még tényleg várhatott volna. manapság a szilikonmell meg a szájfeltöltés az a 2 dolog, ami iszonyú divatos lett, meg sok embernek is van. szerintem ebben nincs elítélendő, de tekintve, hogy milyen családban nőtt fel, meg hogy milyen fiatal...?! amúgy miért nem tiltják be a szépészeti jellegű műtéteket 18 éves kor alatt?! már abban az esetben, amikor csak "kedvtelésből" történik a műtét, mint itt is.
2015. május 25. 09:18
Idézet (Csiruuz @ 2015.05.25. 08:37)
Szerintem fenékimplantátuma is van: DDDDDD
Szerintem is ha jobban megnézük a két képet látszik is.
2015. május 25. 09:30
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
...vagy csak simán pushup melltartó? mellesleg nem tudom mi bajotok van vele, egyrészt nem a ti melleteket műtötte meg (ha megműtötte), hanem a sajátját; másrészt nagyon jól áll neki.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2015. május 25. 09:37
Azt csinál amit akar. De én biztos nem akarnék mű ember lenni.
2015. május 25. 09:39
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Szerintem ez a lány már nagyon mű, semmi természetes nincs rajta. Emellett még tudtommal kiskorú, és az anyjának nem lebeszélnie kellett volna a műtétről, hanem megtiltania neki...
2015. május 25. 09:40
Hát szerintem még egy kicsit koraiak ezek a beavatkozások... Mondjuk engem az összes plasztikai cucc irritál. Miért nem képesek elfogadni a testüket úgy ahogy van?
2015. május 25. 10:06
|
|
sneziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 244154 offline
|
Az első képen egy lenge ruha van rajta, ami a természetes nagyságát mutatja. A második képen pedig látszik, hogy a ruha anyaga olyan, ami még "tökéletesebbé" teszi az idomokat.(kiemeli a csípőt, összeszorítja a derekat és felnyomja/összenyomja a melleket. Nem kell mindjárt túlgondolni..
De, ha meg is csináltatta volna is az Ő dolga. Minden ember boldog szeretne lenni, így vagy úgy. Ha neki a mellnagyobbítás örömére van, hát tegye.
De, ha meg is csináltatta volna is az Ő dolga. Minden ember boldog szeretne lenni, így vagy úgy. Ha neki a mellnagyobbítás örömére van, hát tegye.
2015. május 25. 10:15
|
|
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline
|
Egy jo kis push-up mindent megold.
2015. május 25. 10:29
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Ha így halad 20-25 éves korára olyan undorítóra fogja átszabatni az egész testét hogy majd 50-nek fog tűnni.
Nem értem, miért nem vár az efféle műtétekkel?!
Amúgy még fejlődésben van a szervezete szóval bármi megtörténhet, jó nem nőne 1-2 kosárméretet a melle de még valamicskét formálódhat.
Nem értem, miért nem vár az efféle műtétekkel?!
Amúgy még fejlődésben van a szervezete szóval bármi megtörténhet, jó nem nőne 1-2 kosárméretet a melle de még valamicskét formálódhat.
2015. május 25. 10:53
Csak sajnálni tudom az ilyen embereket. 13 éves korában már ezt akarta? És 17 évesen meg is történt.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.