Kétlem, hogy anyucinak, apucinak oly' mértékű lelki megrázkódtatást jelent, hogy a lányuk már most olyan plasztikroncs, mint jelenleg saját maguk. Azért poén ebben a családban, hogy általában a nyúl, - jelen esetben a 17 éves takony lányuk - viszi azt a bizonyos puskát és határozgat ilyesmikről, mikor még ott van a tojáshéj a hátsóján.
Bár ezen a famílián akkor csodálkoznék inkább, ha legalább a szülőknek több esze lenne, mint amilyen elhanyagolható tényezőként a lányuk esetében fennáll.
Megműttette melleit Kylie Jenner?
2015. május 25. 00:22
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline |
Egy kicsit sajnálom Kylie-t, gyakorlatilag kamerák előtt nőtt fel (majdnem, még nem felnőtt), egy finoman szólva is defektes családban (és itt egyáltalán nem Bruce Jenner másságára gondolok). Gyerekként/fiatalként nyilván a közvetlen környezete van rá a legnagyobb hatással, és nézzétek kik veszik/vették őt körül...Bár szó se róla, plasztikai műtétek helyett járhatott volna valamiféle tanácsadásra vagy ilyesmi.
2015. május 25. 07:09
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline |
1-2 évet még tényleg várhatott volna. manapság a szilikonmell meg a szájfeltöltés az a 2 dolog, ami iszonyú divatos lett, meg sok embernek is van. szerintem ebben nincs elítélendő, de tekintve, hogy milyen családban nőtt fel, meg hogy milyen fiatal...?! amúgy miért nem tiltják be a szépészeti jellegű műtéteket 18 éves kor alatt?! már abban az esetben, amikor csak "kedvtelésből" történik a műtét, mint itt is.
2015. május 25. 09:18
Idézet (Csiruuz @ 2015.05.25. 08:37)
Szerintem fenékimplantátuma is van: DDDDDD
Szerintem is ha jobban megnézük a két képet látszik is.
2015. május 25. 09:30
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
...vagy csak simán pushup melltartó? mellesleg nem tudom mi bajotok van vele, egyrészt nem a ti melleteket műtötte meg (ha megműtötte), hanem a sajátját; másrészt nagyon jól áll neki.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2015. május 25. 09:37
Azt csinál amit akar. De én biztos nem akarnék mű ember lenni.
2015. május 25. 09:39
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Szerintem ez a lány már nagyon mű, semmi természetes nincs rajta. Emellett még tudtommal kiskorú, és az anyjának nem lebeszélnie kellett volna a műtétről, hanem megtiltania neki...
2015. május 25. 09:40
Hát szerintem még egy kicsit koraiak ezek a beavatkozások... Mondjuk engem az összes plasztikai cucc irritál. Miért nem képesek elfogadni a testüket úgy ahogy van?
2015. május 25. 10:06
sneziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 244154 offline |
Az első képen egy lenge ruha van rajta, ami a természetes nagyságát mutatja. A második képen pedig látszik, hogy a ruha anyaga olyan, ami még "tökéletesebbé" teszi az idomokat.(kiemeli a csípőt, összeszorítja a derekat és felnyomja/összenyomja a melleket. Nem kell mindjárt túlgondolni..
De, ha meg is csináltatta volna is az Ő dolga. Minden ember boldog szeretne lenni, így vagy úgy. Ha neki a mellnagyobbítás örömére van, hát tegye.
De, ha meg is csináltatta volna is az Ő dolga. Minden ember boldog szeretne lenni, így vagy úgy. Ha neki a mellnagyobbítás örömére van, hát tegye.
2015. május 25. 10:15
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline |
Egy jo kis push-up mindent megold.
2015. május 25. 10:29
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline |
Ha így halad 20-25 éves korára olyan undorítóra fogja átszabatni az egész testét hogy majd 50-nek fog tűnni.
Nem értem, miért nem vár az efféle műtétekkel?!
Amúgy még fejlődésben van a szervezete szóval bármi megtörténhet, jó nem nőne 1-2 kosárméretet a melle de még valamicskét formálódhat.
Nem értem, miért nem vár az efféle műtétekkel?!
Amúgy még fejlődésben van a szervezete szóval bármi megtörténhet, jó nem nőne 1-2 kosárméretet a melle de még valamicskét formálódhat.
2015. május 25. 10:53
Csak sajnálni tudom az ilyen embereket. 13 éves korában már ezt akarta? És 17 évesen meg is történt.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.