Lenne egy kérdésem...
2015. május 31. 10:14
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Még soha nem voltam eddig ilyen fesztiválokon, ígyhát nem egészen értem, hogy működik ez az egész. Nem szeretnék részt venni az egész Sziget fesztiválon, csupán csak egy koncertre (konkrétan Ellie Goulding) szeretnék elmenni. Lehetséges ez? És ha igen, hogyan? A válaszokat előre is köszönöm!
2015. május 31. 14:41
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8899 Csatolások: 236714 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (LeerdammerGirl @ 2015.05.31. 10:14)
Még soha nem voltam eddig ilyen fesztiválokon, ígyhát nem egészen értem, hogy működik ez az egész. Nem szeretnék részt venni az egész Sziget fesztiválon, csupán csak egy koncertre (konkrétan Ellie Goulding) szeretnék elmenni. Lehetséges ez? És ha igen, hogyan? A válaszokat előre is köszönöm! 
Nem szoktam a Szigetre kijárni, mert baromi drága, viszont úgy tudom, hogy lehetséges a napijegy vásárlása. De erre rácáfolhat valaki, aki tapasztalt, mert az én információim másodkézből származnak.
2015. május 31. 20:09
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, és igen, valóban drága, szerintem nem éri meg, főleg úgy, hogy csak az Ellie koncert érdekelne. Nem baj, majd máskor.
2015. május 31. 20:16
|
|
cat32»hunter« |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1727 Csatolások: 153 Azonosító: 240731 offline
|
Idézet (LeerdammerGirl @ 2015.05.31. 20:09)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, és igen, valóban drága, szerintem nem éri meg, főleg úgy, hogy csak az Ellie koncert érdekelne. Nem baj, majd máskor. 
Engem is csak Ellie érdekelne,de valaszínű,hogy nem megyek rá.
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.

0 felhasználónak tetszik: