SPOILER_SPOILER_SPOILER_SPOILER
Úristen emberek! Ez valami eszméletlen jó volt! Hát a szavam el van állva -milyen magyaros mondat-, annyira fúdeszuperkirály volt! Először is: imádom, hogy a szöveg nagyrésze a könyvből volt; nagyon sok betűre pontosan ugyanaz volt. Olyan jó volt látni a magyar helyszíneket, a Bálnát, Müpát, Lágymányosi hidat, Elte lágymányosi campus egy pillanatra
Matt Damon a legjobb választás volt Watney szerepére. Egyszerűen elhittem neki, hogy ő az a szerencsétlen, aki egyedül maradt egy egész bolygón. Minden egyes kis szereplővel meg voltam elégedve, tényleg borzasztóan jók voltak.
Imádtam a végét, hogy azért egy kicsit visszatértünk a földre, láttuk, hogy mi lett végül is Watney-ból -a hős asztronaután kívül.
Persze voltak kihagyások, amik nekem csak azért hiányoztak, mert tudom, hogy amúgy léteznek -ilyen pl. a homokvihar az úton a Schiaparelli-felé, meg amikor felborul a marsjáróval a lejtőn. Watney nem gyilkolta meg a Pathfinder-t a fúróval, bár volt rá utalás a filmben, hogy ezek után már nem tudta tartani a NASA-val a kapcsolatot (Űrkalóz-rész).
Most így hirtelen ennyi, nagyon nagy imádat van 10/végtelen
Ja, és diszkó forever!!44!4
The Martian / Mentőexpedíció (2015)
2015. október 29. 22:44
Dóri1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 68 Azonosító: 189093 offline |
Most értem haza moziból hát rég volt vagy talán soha nem volt még ilyen hogy ennyire izgultam egy filmen hogy hogyan fog véget érni és mi fog történni de megkell hagynom hogy nem csalódtam benne... imádom.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.