Kim Kardashian vasárnapi műsorukban jelentette be, hogy második gyermekét várja, ám a gratulációk helyett inkább csak a babaneves gúnyolódások ömlenek.
A teljes cikkhez kattints ide!
A terhes Kim Kardashianon élcelődik az internet
2015. június 01. 16:34
2015. június 01. 16:40
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Hangosan felnevettem. Nem kell ebből akkora ügyet csinálni, hadd viccelődjenek. Még mindig nem értem, hogy hogyan volt képes az első gyerekének a North nevet adni. Ízlések és pofonok. Én csak szegény gyereket sajnálom, akinek egy ilyen névvel kell együtt élnie.
2015. június 01. 16:43
Kanye nagyon dilis, de remélem, hogy North kistesója valahogy megússza az apja agymenését. Bár Northnál is reménykedtem, és csalódnom kellett.
2015. június 01. 17:07
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Szerintem a szülőknek kellene valami sokkal inkább hozzáillő nevet találni... Hm, hagy gondolkozzam! Esetleg Mr és Mrs. Öntelt-Nagyképű, Buta teremtés?
2015. június 01. 17:09
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 756 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline |
Gratu nekik, de tényleg elég nevetséges a gyerek neve
2015. június 01. 17:10
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Gratulálok a babához!!
2015. június 01. 17:21
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Gratulálok a babához és reménykedem, hogy hátha normális felnőttekké válnak egyszer!
2015. június 01. 17:26
Gratulálok hozzá! De én sem örülnék neki ha például Észak Nyugat lenne a nevem.
2015. június 01. 17:35
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline |
Ez a 2 beképzelt majom úgy egymásra talált mint zsák meg a foltja. Szegény gyereknek az lesz a legkevesebb problémája, hogy mi a neve. De legalább aranypelenkát fog kapni.
2015. június 01. 17:40
Ezek osztódással szaporodnak? Mindig terhes valamelyik a családból.
Meg vagyok lepődve egyébként azon, hogy (ezekszerint) Kim-nek bejött ez az "új" élet. Mindig úgy láttam, hogy ő nagyon -én középpontú-. De egyébként meg... nem érdekel az élete és miért híres??? _ Mindig is csak sajnáltam ezt a nőt meg a testvéreit amiért ilyen szánalmas életet élnek, hogy eladják magukat, de aztan olvastam Kim-től azt a mondatot, hogy "aki szerint könnyű a munkám az próbálja csinálni" .. télleg? 0.o A sajnálat meg szánalom érzés túl kedves érzelem ezekhez :@
Meg vagyok lepődve egyébként azon, hogy (ezekszerint) Kim-nek bejött ez az "új" élet. Mindig úgy láttam, hogy ő nagyon -én középpontú-. De egyébként meg... nem érdekel az élete és miért híres??? _ Mindig is csak sajnáltam ezt a nőt meg a testvéreit amiért ilyen szánalmas életet élnek, hogy eladják magukat, de aztan olvastam Kim-től azt a mondatot, hogy "aki szerint könnyű a munkám az próbálja csinálni" .. télleg? 0.o A sajnálat meg szánalom érzés túl kedves érzelem ezekhez :@
2015. június 01. 17:59
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline |
Sajnálom a gyereket,pedig még meg sem született.Biztos valami rosszat követett el előző életében,hogy most két ilyen hírnév vadász álceleb lesz a szülője >< remélem Kim tanul majd a viccelődésekből ami a baba nevét illeti és nem égtájnevet kap szegény poronty. ^^"
2015. június 01. 18:08
Gamoraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 243571 offline |
Őszintén, én nagyon jót nevettem a cikken, szinte már-már bearanyozta a napomat. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egy szerencsétlen gyereknek, hogy a francba lehet ilyen nevet adni? Én már azt sem tartom kizártnak, hogy eme nevek egyikét kapja a csemete.
2015. június 01. 18:17
Jajj tényleg szegény gyerek, 2 szupergazdag gyerekeként biztos hánytatott sorsa lesz, főleg, hogy Kim nem csinál semmit ami elterelhetné a gyermekéről a figyelmét, nem dolgozik.
Egy nagy családban fog felnőni (sok nagynéni), szeretetben, bebiztosított jövővrel.
Igazatok van, tényleg pokol lesz az élete, szerintem már most kezdjünk el imádkozni érte.
P.$ Nem vagyok rajongó, nem nézem a show-jukat. És a North név igenis szép!
Egy nagy családban fog felnőni (sok nagynéni), szeretetben, bebiztosított jövővrel.
Igazatok van, tényleg pokol lesz az élete, szerintem már most kezdjünk el imádkozni érte.
P.$ Nem vagyok rajongó, nem nézem a show-jukat. És a North név igenis szép!
2015. június 01. 18:19
Gondoltam, hogy eszébe jutnak az efféle variációk az embereknek. Mindenesetre gratulálok a családnak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.