Bocsánatot kért Ian Somerhalder
2015. június 05. 14:53
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2247 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Mensch Igazad van végre valaki aki nem ájul el Iantől hanem végre látja milyen is valójában, amióta Nikkivel van teljesen kifordult magából a paparazziknak folyton pózolnak a rajongóinak meg nem tud pedig a pletykák szerint mindig Nikki az aki leadja a drótott hol vannak csak ,hogy szerepeljen a lapokban. Soha nem csinált ilyet Ian Nikki előtt. Privátszférát szeretnél vedd el a drága feleséged telefonját. Becsüld meg a rajongóidat mert nekik köszönhetted a karriered ha vége a sorozatnak kiváncsi vagyok mi lesz veled és a nagy egóddal
2015. június 05. 19:19
Egyre és egyre unszimpatikusabb nekem ez a hapsi, pedig 4-5 éve még, hogy rajongtam érte. Akkor olyan "eredetinek" tűnt.
2015. június 05. 21:17
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Még most se értelek titeket! Akkora fanatikus nem vagyok talán nem is voltam. Szeretem a színészi játékát. DE itt is leírom hogy mindenkinek lehet rosszabb napja. Ti is tudtok úgy beszélni szülőkkel, barátokkal, rokonokkal egyszóval akiket szerettek, hogy azt késöbb megbánjátok...
2015. június 05. 22:02
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
Most komolyan emiatt vetítek meg? Tényleg nem értem az ilyeneket, akik azt mondják, hogy emiatt nem szeretik, meg hasonló. Ő is ember, méghozzá sokak által ismert, így az életét mindig a kamerák veszik körül. Gondoljatok már bele, milyen érzés lenne, hogy egy napot nyugodtan lennétek azzal akit szerettek, egy szép városban, de nem tudtok, mert állandóan a nyomotokban lennének, és képet kérnének. Igen mondhatjátok, hogy ez a hírességgel jár, de nem egy robot, akarhat ő is egy napot, hihetetlen, hogy ennyi empátia nem szorult egyesekbe.
2015. június 05. 22:05
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Heni18 köszönöm hogy megerősítesz
2015. június 05. 23:23
|
|
Gombócartúr216visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 204761 offline
|
beszarok, nehogy már az számítson bunkónak, hogy nem akar ezer emberrel fotózkodni egyszer :""""""""D
please srácok. ez már ciki.
please srácok. ez már ciki.
2015. június 06. 13:48
Bocsánatot se kellett volna kérnie ezért,de aranyos volt tőle.
És tényleg nincs rá több szempontból jó hatással Nikki,de azért örülök nekik.De még mindig Ninával a legjobbak.
2015. június 08. 22:10
|
|
Megintvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 244631 offline
|
Én megértem, és rohadtul idegesítenek ezek a pofátlan rajongók. Képzeljétek már el az ő helyzetét? Szerencsétlen minden lépését kamerák követik, mindenhol fotókat és aláírásokat kérnek tőle, és komolyan kiakadtok azon, hogy szeretene 1 napot pihenni?
2015. június 10. 17:40
|
|
Menschvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 242652 offline
|
Nem vitás, hogy Ian jó ember! Az állat-szeretete nagyon tiszteletreméltó! De,, ilyen viselkedést nagyobb sztároknál sem tapasztalható. Michael Jackson, Paul walker, stb.. sorolharnám a hirességeket, akik soha nem viselkedtek így a rajongóival, pedig sokkal több zaklatásnak voltak kitéve, mint Ian! Szerénynek születni kell,, Ian viszont kissé beképzelt, de jól játsza havert,, amig kedve van hozzá.....
2015. június 12. 21:41
|
|
dorci1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 210480 offline
|
hát,ez az üzenet azért egy kicsit bunkó volt tőle,de abban nagy igazság van,h azért néha békén lehetne hagyni. Viszont,nem egy hatalmas csapat rohanta meg,mint a ,,piranhák" ez hülyeség, max 8 ember volt ott.
2015. június 19. 21:00
|
|
Noemi Betegúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.07. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 240078 offline
|
Nem értem mi ebben ojan rettenetesen rosz. Már jo pár éve minden napja csak a rajongokrol szol. Csak eggyetlen egy napot kért hogy legyen szabad.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: