Ezen cikkünkben öt olyan filmbeli karaktert veszünk elő, akik nem elég, hogy a vásznon gyilkoltak, még a való életben is akad párjuk, akik inspirálták a filmkészítőket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Öt gyilkos karakter, akiket valós személyek ihlettek
2015. június 08. 21:41
healy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 93 Azonosító: 240743 offline |
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Jody
2015. június 08. 21:52
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
Én hiányolok innen egy-két emberkét, de ezt leszámítva fantasztikus cikk lett.
2015. június 08. 22:03
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Helyesbítenék, a Leigh a középső neve volt a Zodiákusban Arthurnak, és ez azért fontos, mert Robert is így jutott el hozzá a film végén, mert kezdetben nem tudták, hogy van egy harmadik neve is.
Egyébként elég hátborzongató, hogy a Zodiákusról mindmáig nem tudják biztosan, ki volt. Bár, a film szerint egyértelműen Arthur a gyilkos, a valóságban mégsem derült fény a Zodiákus kilétére.
Egyébként elég hátborzongató, hogy a Zodiákusról mindmáig nem tudják biztosan, ki volt. Bár, a film szerint egyértelműen Arthur a gyilkos, a valóságban mégsem derült fény a Zodiákus kilétére.
2015. június 08. 23:13
Köszi a remek cikket DeSalvoról csak úgy hallottam eddig, mint a bostoni fojtogató, de annyira nem ismertem a történetét. Christieről pedig egyáltalán nem hallottam korábban. Akármennyire beteg, romlott emberek a sorozatgyilkosok az tény, hogy a történetüket feldolgozó filmek érdekesek és izgalmasak.
2015. június 09. 14:26
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
Nagyon jó cikk lett! Norman Bates és a Zodiákus Gyilkos a legérdekesebb számomra. Természetesen nagyon brutális és para belegondolni ezekbe.. Főleg, hogy valós.
2015. június 09. 14:32
Idézet
Gein egy csendes, karcsú és magányos ember volt, nem hordott fenyegető, bőrből készült álarcot.
Ez azért nem teljesen igaz, mert hordott emberbőrből készült maszkot, de csak a saját otthonában. Legalábbis én így tudom. Ettől függetlenül zseniális cikk lett, habár mindegyikről olvastam már, kifejezetten faltam minden egyes sorát.
2015. június 09. 15:26
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Mindig is meg akartam nézni a Psycho-t, mivel nagyon sokan mondták, hogy egyszerűen zseniális. Azt hiszem, ez után már muszáj lesz!
2015. június 09. 15:35
ModellCintia48új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 244626 offline |
Nagyon jó mindegyik nekem a texasi láncfűrészes a kedvencem.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.