Emma és Evan felbontotta eljegyzését, és három év együtt járás után külön váltak útjaik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szakított Emma Roberts és Evan Peters
2015. június 13. 12:05
Mind a kettőjüket nagyon szeretem,ámde szerintem nem illetek össze.
2015. június 13. 12:11
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
Nagyon szemtelen, és rosszindulatú leszek, ha örülök a hírnek? Valószínű, igen. Szóval inkább csak annyit írok, hogy ha már nem szerették egymást, akkor jobb is, hogy szakítottak...
2015. június 13. 12:15
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline |
Nagyon sajnálom, igazán szép pár voltak Ők ketten. Nagy dolog, hogy megtalálták a közös hangot és 3 (lehetőleg) szép évet eltölthettek együtt. Az Ő döntésük, és ha egy kapcsolat nem működik, nem kell erőltetni. Azért valljuk be, már az orrtöréses esetnél sem volt felhőtlen minden, de hatalmas tisztelet nekik, hogy ezen is túljutottak, még ha ez nem is volt a legjobb döntés :)Sok sikert nekik a továbbiakban is
2015. június 13. 12:22
LilaSzamócaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.03. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 223650 offline |
Lehet bunkó leszek, de én örülök neki. Nagyon nem illettek össze.
2015. június 13. 12:35
DennyKehKing of series |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 44 Azonosító: 163321 offline |
Örülök a hírnek meg nem is. Imádom Emmát és nem értem, hogy jöhetett össze egy ilyennel, én utálom Peterst, egyáltalán nem gyere be, a színészi képességeiről meg hadd ne beszéljek. Vissza a tárgyra, 3 év nem kis idő, de bízok benne, hogy Emma sokkal jobbat is fog találni fog ennél. Jobb lesz neki nélküle.
2015. június 13. 12:39
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline |
Szép pár voltak, de valamiért mégis örülök ennek a szétválásnak. Emma nekem nagyon nem volt szimpatikus és úgy voltam vele, nem nagyon illik Evan-hoz. Pont nemrég kezdtem elfogadni a kapcsolatukat, hiszen láttam azért,hogy boldogok voltak, de örülök,hogy már vége a kapcsolatnak.
2015. június 13. 12:49
Lora Momsenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 233972 offline |
Most jön az a rész, mikor gonosz, ördögi kacajt hallatok és elégedett mosolyt villantok? ^^
2015. június 13. 12:53
Legalább békében váltak el. Szerintem nagyon szép pár voltak.
2015. június 13. 12:55
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Mondanám, hogy sajnálom, de nem, nem illettek össze. Valahogy éreztem, hogy nem lesz az eljegyzésből semmi. Evan sokkal jobb lányt érdemel, mint Emma.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.