Napjainkban egyre nagyobb teret hódít magának az a trend, miszerint egy nő smink nélkül is lehet gyönyörű, így nem csoda, hogy kedvenc sztárjaink is megváltak make-upjuktól néhány selfie erejéig. Joggal merül fel a kérdés, mi a helyzet azokkal, akik kénytelenen a csodakencék alá rejteniük hibás bőrüket? Em Ford szépségblogger tanulságos kisfilmjének középpontjába ezt a problémát állította.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elképesztő átváltozáson ment át a szépségblogger
2015. július 04. 20:50
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. július 04. 20:58
Sajnálom szegény lányt, pedig nagyon gyönyörű. Elég szomorú, hogy sokan ennyire a külső alapján ítélnek és bele sem gondolnak abba, hogy igen nehéz kezelni az aknés bőrt.
2015. július 04. 21:06
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Remek dolog, hogy kiáll azokért, akik hozzá hasonlóan aknés arcbőrrel rendelkeznek és emiatt atrocitások áldozataivá válnak, viszont az az igazság, hogy ha az ember meglát egy ilyen vastag, jól fedő sminkréteget, eleve elborzad, és nem arra gondol első blikkre, hogy "biztos, csúnya a bőre, és így próbálja palástolni".
Mikor valakin egy kiló alapozó van, az nemcsak hogy esztétikailag nem valami nyerő, de még a bőrnek is tovább árt, mert nem hagyja lélegezni azt, és a pórusokat csak további méreganyagokkal zárja el.
P.S. Nekem tetszett, tanulságos, jó cikk volt!
Mikor valakin egy kiló alapozó van, az nemcsak hogy esztétikailag nem valami nyerő, de még a bőrnek is tovább árt, mert nem hagyja lélegezni azt, és a pórusokat csak további méreganyagokkal zárja el.
P.S. Nekem tetszett, tanulságos, jó cikk volt!
2015. július 04. 21:06
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
Aknés bőr ide, vagy oda, ez a nő gyönyörű. Az ilyen emberektől meg már hányingerem van. Mintha ők annyira tökéletesek lennének...
2015. július 04. 21:16
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Teljesen átérzem amit ő, hiszen nekem is nagyon csúnya az arcom a sok akné miatt. Gyűlölöm őket!
Nagyon tetszett a videó és a smink tényleg csodákra képes!
Nagyon tetszett a videó és a smink tényleg csodákra képes!
2015. július 04. 21:17
lilluci8×hungarianPrincess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2277 Csatolások: 1 Azonosító: 196642 offline |
Nagyon tiszteletre méltó,hogy így kiáll másokért.Remélem sohasem fog megváltozni a véleménye mert teljesen igaza van...azok az emberek akik pedig csak pofázni tudnak undorítóak.Mintha ők tökéletesek lennének...nem a külső számít hanem ami belül van!Csak sajnos sokan nem tudják...
2015. július 04. 21:17
A gyűlölködő kommentelők csak magukról beszéltek. Senki nem születhet babapopsi bőrrel!
2015. július 04. 21:28
liar99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.03. Hozzászólás: 323 Csatolások: 36 Azonosító: 245836 offline |
Elég szomorú,hogy manapság semmi sem jó,semmi sem szép az embereknek.Ha tele van aknéval az illető az a baj,ha túl sok sminket visel,csak azért,hogy szépnek érezze magát az a baj..Szerintem ez a nő mindenhogy szép,igaz a smink dob egy kicsit a kinézetén,de a sminknélküli énje is nagyon szép! Tisztelem a nőt,hogy kiáll mindenkiért,akit már leszóltak valaha ezek miatt.Nagyon jó videó,gratulálok!
2015. július 04. 21:34
Azok az undorítóak, akik ilyeneket mondanak egy emberre. Nem igaz, hogy egyesek nem tudják felfogni, hogy mindenkinek lehetnek bőrhibái, senki se tökéletes. Egyébként ennek a lánynak a bőre szerintem még nem is annyira "csúnya", nem értem, mire a sok utálkozó komment. A másik meg: "Túl sok smink van rajta." Ennyi erővel minden második cölöböt szólják meg, pls. De neeem, ők a megtestesült tökéletességek. Röhej.
1 felhasználónak tetszik:
ilus1996
2015. július 04. 21:41
Szinte minden ember a külső alapján ítélkezik,pedig a belső értékek a legfontosabbak.Sokak emiatt is lesznek öngyilkosak.Gusztustalan ez a világ.
2015. július 04. 21:45
Ha nincs rajta smink,ronda. Ha mrg van.akkor az a dolog,h minek smink???
Mekkota marhasàg màr emberek. Mindenki úgy szép,ahogy van.
Mekkota marhasàg màr emberek. Mindenki úgy szép,ahogy van.
2015. július 04. 21:47
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline |
Elszomorító hogy ennyi rosszindulatú ember van. Rendben van ha nem tetszik valaki kinézete,hiszen mindenkinek mást jelent a szépség,de attól még úgy kell elfogadni az illetőt ahogy van, nem pedig a maradék önbizalmát is lerombolni. Em pedig nagyon szép lány - sminkkel és smink nélkül is, a "tökéletes" emberek akik kritizálják őt szégyellhetnék magukat.
2015. július 04. 21:49
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline |
Szerintem ez a lány mindenképp szép. Persze, a smink tényleg sokat dob rajta, és úgy már tényleg szószinte gyönyörű, és most nagyon könnyű nekem így azt mondani hogy "hú de szép", de ha az utcán látnám meg, lehet hogy más lenne a véleményem. Igaza van, az önértékeli zavaraink nem akadályozhatnak meg minket abban, hogy normélisan éljünk. szerintem minden ember szép a maga módján, hisz a szépség relatív, a baj csak az, hogy nagyon sok ember nem tudja ezt, és mindig a külső csillogást nézi. Jó, tudom ez is süket dumának hangzik, de én sosem azt nézem. aztán kinek mi.
2015. július 04. 21:49
Kit érdekel hogy aknés bőre van? Ő egy aranyos és szimpatikus nő a többi kit érdekel!
Szegény nem tehet róla,hogy Isten állatkertje nagy, és az emberek csak a másikat tudják szidni,mert tudják úgyis sokkal többet ér náluk a célpontuk!
Szegény nem tehet róla,hogy Isten állatkertje nagy, és az emberek csak a másikat tudják szidni,mert tudják úgyis sokkal többet ér náluk a célpontuk!
2015. július 04. 22:00
Nem értem ,hogy miért kell piszkálni ,hogy ilyen a bőrproblémája van és ettől csúnya az arc bőre, ha egyszer nem tehet róla. Szerintem sminkkel és smink nélkül is egyaránt gyönyörű.
2015. július 04. 22:15
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Az a gond, hogy manapság mindenki csak a tökéleteset képes látni az emberbe. Anyám mindig azt mondja, hogy az emberek előítéletesek és sose az érdekli, hogy milyen ember vagy, hanem egyből a külsődet nézik.
Amúgy egy átlagos lányra hasonlít mikor nincs kisminkelve, a smink tény és való ,hogy feldobja az arcát. De ő nem bűnös az aknés bőr miatt, ez már veleszületett. És hiába nézegetjük senkinek sem szép a bőre, mert mindenkinek van vele problémája. Csak ugye a nők nagy része például próbálja eltüntetni.Én igazából azt sajnálom ,hogy egy olyan világba élünk, ahol ilyen apró dolgokkal foglalkoznak az emberek, közbe millió nagyobb gond van ennél.
Amúgy egy átlagos lányra hasonlít mikor nincs kisminkelve, a smink tény és való ,hogy feldobja az arcát. De ő nem bűnös az aknés bőr miatt, ez már veleszületett. És hiába nézegetjük senkinek sem szép a bőre, mert mindenkinek van vele problémája. Csak ugye a nők nagy része például próbálja eltüntetni.Én igazából azt sajnálom ,hogy egy olyan világba élünk, ahol ilyen apró dolgokkal foglalkoznak az emberek, közbe millió nagyobb gond van ennél.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.