Elképesztő átváltozáson ment át a szépségblogger
2015. július 04. 22:20
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Végre egy olyan cikk, ami nem egy adott sztár magánéletéről szól A videó számomra megindító volt, a lány pedig mindenhogyan csodálatos.
2015. július 04. 22:23
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Smink nélkül "csúnya", sminkkel pedig "mű hatása van".
Ennyire lehet adni az emberek véleményére... Soha semmi nem tetszik. Mindenkinek magának kell megfelelnie, nem másnak.
A bőrproblémáról pedig nem ő tehet. Innentől kezdve, kit érdekel, hogy néz ki. Mindenki foglalkozzon a saját dolgával, ahelyett, hogy másokat piszkál. Sok ember viselkedése egyenesen nevetséges és undorító.
Egyébként szerintem nagyon is szép lány, nem értem miért kell bántani.
Ennyire lehet adni az emberek véleményére... Soha semmi nem tetszik. Mindenkinek magának kell megfelelnie, nem másnak.
A bőrproblémáról pedig nem ő tehet. Innentől kezdve, kit érdekel, hogy néz ki. Mindenki foglalkozzon a saját dolgával, ahelyett, hogy másokat piszkál. Sok ember viselkedése egyenesen nevetséges és undorító.
Egyébként szerintem nagyon is szép lány, nem értem miért kell bántani.
2015. július 04. 22:40
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline |
Ez nagyon igaz videó és elég elszomorító, hogy ilyen emberek vannak. De nem lehet velük mit kezdeni...
Csak azt nem értem, hogy ettől az az ember, aki kigúnyolja a másikat ezért-azért, az utána jobban érzi magát? Büszke magára? Vagy....miért?
Csak azt nem értem, hogy ettől az az ember, aki kigúnyolja a másikat ezért-azért, az utána jobban érzi magát? Büszke magára? Vagy....miért?
2015. július 04. 23:15
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline |
Nem láttam semmi újjat,mert én is így nézek ki :'D...És megértem,hgy borzasztó én még csak nem szoktam magam sminkelni,mert nemérdekelnek,hgy mitgondolnak a ronda pattanásaimrol xD. . .
2015. július 04. 23:16
Az ócsároló emberek undorítóak nem ez a lány. Reméljük legalább utána jól aludtak, hogy sikerült teljesíteniük napi elvárásukat: csak úgy beszólni...
2015. július 04. 23:22
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline |
Idézet
De most komolyan:Mosta meg már valaha is az arcát
Üzenem annak,aki ezt a kommentet irta,hgy drágám én is minden nap kb. 3-szor meg mosom még is ugyanígy nézki mint neki,néha még rondábban !Undoritóak ezek az emberek...attól még ha nekik tökéletes bőrük van nem kell mást leszólni -.-"!!
2015. július 05. 00:10
Nina Robertsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.28. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 237963 offline |
Nem tudom, hogy ki ö. Nem ismerem, de ennek ellenére a videó láttán büszkeség töltött el. Miért kéne takargatni az igazi külsőnket? Az összes gyűlölködő egy rakás féltékeny senki, mert pont ők azok akik sohasem mernének semmi bátor dolgot tenni.
2015. július 05. 00:19
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ez a lány gyönyörű smink nélkül. Sminkben pedig valóban esztétikusabb hatást kelt, de az a szépség, amit elért a festékek által egyszerűen művi. Nem természetes. Én személy szerint soha sem néztem le azokat akiknek az arca pattanásos, hiszen az enyém is olyan volt amikor beléptem a pubertás korba és sajnos a szteroidok által megbillentett hormonjaim által ma is élvezem az aknés bőr hátrányait. Nem tagadom, ha sminkelésre adom a fejemet, akkor hasonlóan igényes munkát végzek, de ez előfordul maximum havonta egyszer. Pláne ilyen melegben az alapozó csak belesül a bőrömbe és még jobban felszívja azt a rengeteg kemikáliát. Régebben többször kaptam én is megjegyzést, hogy csúnya az arcom, fél éve meg azt, hogy takarodjak kozmetikushoz, mert undorító a fejem. Kedves szavak, mit ne mondjak. Általános iskolás koromban nagyon rosszul esett az, hogy emiatt bántottak az osztálytársaim, de ma már leszarom nagy ívből. Én tudom, hogy minden nap tonikozom, igyekszem megfelelően arcot is tisztíttatni, rendesen fürdök stb. Most, hogy ki mit gondol erről, őszintén szólva nem érdekel. Aki szeret engem az elfogad ezzel, a többi meg amúgy sem érdekel. Szép és megható videó egyébként, amely azt sugallja a nézője felé, hogy a felszín alatt lehet valami más. Lehet valaki szép és tökéletes, ha a lelke üres. Ebben amúgy az is nagy szerepet játszik, hogy pl. az ide feltöltött sztárok képein is megfigyelhető az, hogy a tökéletességet igyekszenek hangsúlyozni. Bőven elég rápillantani a premieres vagy egyéb rendezvényes képekre, és a legtöbb hírességre rá sem ismernél, ha smink nélkül melléd állna a buszmegállóban.
1 felhasználónak tetszik:
ilus1996
2015. július 05. 06:34
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Idézet (Beyla @ 2015.07.05. 00:19)
Ez a lány gyönyörű smink nélkül. Sminkben pedig valóban esztétikusabb hatást kelt, de az a szépség, amit elért a festékek által egyszerűen művi. Nem természetes. Én személy szerint soha sem néztem le azokat akiknek az arca pattanásos, hiszen az enyém is olyan volt amikor beléptem a pubertás korba és sajnos a szteroidok által megbillentett hormonjaim által ma is élvezem az aknés bőr hátrányait. Nem tagadom, ha sminkelésre adom a fejemet, akkor hasonlóan igényes munkát végzek, de ez előfordul maximum havonta egyszer. Pláne ilyen melegben az alapozó csak belesül a bőrömbe és még jobban felszívja azt a rengeteg kemikáliát. Régebben többször kaptam én is megjegyzést, hogy csúnya az arcom, fél éve meg azt, hogy takarodjak kozmetikushoz, mert undorító a fejem. Kedves szavak, mit ne mondjak. Általános iskolás koromban nagyon rosszul esett az, hogy emiatt bántottak az osztálytársaim, de ma már leszarom nagy ívből. Én tudom, hogy minden nap tonikozom, igyekszem megfelelően arcot is tisztíttatni, rendesen fürdök stb. Most, hogy ki mit gondol erről, őszintén szólva nem érdekel. Aki szeret engem az elfogad ezzel, a többi meg amúgy sem érdekel. Szép és megható videó egyébként, amely azt sugallja a nézője felé, hogy a felszín alatt lehet valami más. Lehet valaki szép és tökéletes, ha a lelke üres. Ebben amúgy az is nagy szerepet játszik, hogy pl. az ide feltöltött sztárok képein is megfigyelhető az, hogy a tökéletességet igyekszenek hangsúlyozni. Bőven elég rápillantani a premieres vagy egyéb rendezvényes képekre, és a legtöbb hírességre rá sem ismernél, ha smink nélkül melléd állna a buszmegállóban.
Adom.
2015. július 05. 08:28
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
szerintem szep lany...sokan meg egy se neznek ki es szinte senkinek sincs makulatlan bore, de azert makognak...
en is nagyon szeretnek szep bort, de nehany pattanas vagy mitteszer mindig van rajtam, regebben sokkal tobb volt...ne hasznaljatok alapozot soha, sokkal rosszabb lesz tole es undorito is a matt ragados bor!!
en is nagyon szeretnek szep bort, de nehany pattanas vagy mitteszer mindig van rajtam, regebben sokkal tobb volt...ne hasznaljatok alapozot soha, sokkal rosszabb lesz tole es undorito is a matt ragados bor!!
2015. július 05. 09:05
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline |
nem kéne ezekre a név nélküli kommntekre adni. az ilyen emberek szavát nem kéne komolyan venni. ez persze nagyon, nagyon nehéz. de én azt gondolom, hogy az a legfontosabb, hogy ő jól érezze magát a saját bőrében. ha smink nélkül akar elmenni valahova, akkor tegye azt, mert nagyon szép arca van. biztos jó minőségű kozmetikumokat használ, de akkor is jobb lenne a bőrének, ha gyakran lenne smink nélkül és tisztulhatna.
2015. július 05. 09:24
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
Senkinek nincsen makulátlan és tökéletes bőre. Nem tudom, hogy minek pattognak azok a gyűlölködők. Fogadni mernék, hogy nekik is van valamilyen bőrproblémájuk.
Mindenki úgy szép ahogy van. Ráadásul smink nélkül is nagyon szép ez a lány:)
Mindenki úgy szép ahogy van. Ráadásul smink nélkül is nagyon szép ez a lány:)
2015. július 05. 09:35
hooney2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 242653 offline |
Olyan szörnyű emberek élnek.Azért mert valakinek nem makulàtlan a bőre,ezért nem kell bántani.És hatalmas tisztelet Em Fordnak hogy ezt bevállalta.
2015. július 05. 09:57
senki nem tökéletes!bármelyik nő lehet gyönyörű csak egy kis sminkre van szügség.ha meg nem szereti a kenceficéket akkor így is van benne biztos olyan ami más nőbe nincs.minden nő egyedi.
2015. július 05. 10:25
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Smink nélkül is szép, és igen, senkinek sincs tökéltes arca! És szerintem sem kéne hagyatkozni az utálkozók kommentjeire!
2015. július 05. 11:07
Vámpírotthonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 172 Csatolások: 0 Azonosító: 197459 offline |
szegényt nem kell kritizálni amiért pattanásos a bőre. biztos hogy mindenkinek vannak bőrhibái.
2015. július 05. 11:08
Vámpírotthonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 172 Csatolások: 0 Azonosító: 197459 offline |
és smink nélkül is szép
2015. július 05. 12:13
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline |
Én inkább azt tartom gusztustalannak,hogy léteznek ilyen negatív emberek.Nekem is zsíros a bőröm,mindig küzdöttem pattanásokkal,mindig lecsúnyáztak,meg minden.A csaj szerintem smink nélkül is szép,pedig.Nem tudom ki olyan bunkó,illetve ízléstelen ember,aki ilyet mond egy fiatal lányra.Senki nem tökéletes,ő sem és a videó alá kommentelők sem.Ő legalább felvállalta magát és most meg ezért szidják őt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.