Újabb rekordot döntött Taylor Swift
2015. július 11. 18:23
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Nagyon örülök és gratulálok!
2015. július 15. 15:45
|
|
Ivi17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.08. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 242490 offline
|
Jaj O.M.G !
Egyátalán nem gratulálok! Nagy szar a dal is és az egész lány vagy lény is. Utálom, utálom ,és utálom és ezt nem tudom elégszer hangsújozni egyszóval gyűlölöm az egész lényt.Nem tudom miért olyan felkapott nagyon szar a hangja és a zenének nem nevezhető dalszerű képződményei is.>:(
Egyátalán nem gratulálok! Nagy szar a dal is és az egész lány vagy lény is. Utálom, utálom ,és utálom és ezt nem tudom elégszer hangsújozni egyszóval gyűlölöm az egész lényt.Nem tudom miért olyan felkapott nagyon szar a hangja és a zenének nem nevezhető dalszerű képződményei is.>:(
2015. július 15. 15:57
Hiába rekorder a dal, ez önmagában még nem borítékolja, miszerint többet érne, mint a legtöbb manapság megjelenő hulladékgyöngyszem' tinglitangli nótácskák, sőt, hogy ki is tűnne közülük. Előbb-utóbb úgyis jön egy újabb, szebb, (remélhetőleg sokkalta tehetségesebb előadó aki a mainstream média kedvenc rongya lesz, oszt' agyő Téjlor, lehúzhatod a rekordjaidat a karriereddel együtt. Bár elnézve, hogy kik is élősködnek az ipar' hátán, erre még várnunk kell egy ideig.
2015. július 16. 12:35
|
|
Centuries2214visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 246584 offline
|
Ez durva
2015. július 16. 19:16
|
|
Samargzöldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 233897 offline
|
Littlemix totálisan veled értek egyet
2015. július 24. 17:08
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Egymilliárd? No, ez tényleg nem semmi...
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: