Starity

Testalkatával alázta meg Zayn Malik Naughty Boy-t

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 13. 18:45 #41
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
A twitter is ezzel van tele. biggrin.gif De azért örülök,hogy Zayn-nek végre megjött az esze. smileeee.gif
2015. július 13. 19:03 #42
kitty787
kitty787
visszatérő vendég

StátuszMrs.Styles
Hozzászólás: 205
Csatolások: 1
Azonosító: 225436
Littleliar igazad van
2015. július 13. 19:05 #43
- törölt felhasználó -    
Óvodás szint-.......................
2015. július 13. 19:18 #44
caturday
caturday
visszatérő vendég

Státuszholy chimichanga!!!!!!
Hozzászólás: 485
Csatolások: 0
Azonosító: 221365
Idézet (littleliar @ 2015.07.13. 18:42)
Mielőtt cikket írtok,kérlek nézzetek utána a jelentéseknek. A "fat joke" egy brit szleng ésazt jelenti,hogy "nagy vicc". Nem kell hülyeségeket írni

igazság szerint nem csak brit szleng, amerikában is használják, viszont ebben a formában mindig a kövér embereken, ezért használják benne a fat szót a big helyett, még akkor is, ha így is úgy is ugyanazt jelenti.
2015. július 13. 19:27 #45
Erika 18
Erika 18

StátuszCsak te meg én, csak te meg én, a horizonton túl csak te meg én... :)♥
Hozzászólás: 793
Azonosító: 207401
na, végre Zayn visszaszólt Naughty Boynak
2015. július 13. 19:39 #46
blackside
blackside
visszatérő vendég

Státuszházasságban élek a telefonommal.. kapcsolatunk bonyolult és megszakíthatalan
Hozzászólás: 124
Azonosító: 234349
1. ahogy előttem is írták már a "fat joke" azt jelenti, hogy HATALMAS/NAGY VICC..ugyanígy ki szokták írni a music channelen h "fat hits"...persze az is benne volt hogy naughty boy nem a legvékonyabb testalkatú azt nem tagadom
2.Naughty boy meg is érdemelte volna, mivel Ő SZIVÁROGTATTA KI A DALT a dalt, látszik a képernyő visszatükröződéséből, fogadok ha ő remixelte volna vagy mittomén, szóval az ő neve is ott lett volna a dalban akkor nem csinálta volna...+Louist is piszkálta
3.Zayn csak egy dologért kellett neki ezekszerint, aHÍRNÉVÉRT...

és szerintem egyébként megérdemelte!!! nem azt mondom, hogy azzal kéne piszkálni, hogy kövér, de azért ő is lehetett volna értelmesebb, hogy nem rakja fel a "barátja" klipjét az internetre
ja és persze az 1d fandomot piszkálta a hülyeségeivel, hogy olyan jóban van zayn vele mint, ahogy az 1d-vel sose volt.. aha.. nézzetek meg róluk képeket meg zaynről hogy milyen "boldog

ez a véleményem zayn szerintem nem csinált olyan nagy bűnt ezzel a tweetel.. már ideje volt megmondani amúgyis naughty boynak... ráadásul MÁS SZTÁROK SOKKAL ROSSZABB DOLGOKAT CSINÁLNAK mint ő
és persze azt sose nézik meg nem írnak róla cikket ha VALAKI VALAMI JÓT CSINÁL
és sokan írják, hogy gyerekes viselkedés és ha igen? ő se lehet tökéletes és legalább tudatta a rajongókkal,hogy mit csinált naughty boy (aminek a 99%k nagyon örült)
2015. július 13. 19:49 #47
ibbi427
ibbi427

Státusz,,Wer kämpft, kann verlieren, aber wer nicht kämpft, hat schon verloren!"
Hozzászólás: 889
Azonosító: 233100
A zene SZERINTEM pocsék,a klipp (amit láttam belőle) nem keltett bennem jó benyomást!Zayn pedig számomra nem létezik....nagyot csalódtam!ÉN VÉLEMÉNYEM
2015. július 13. 20:00 #48
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Aki beleköt a fordításba, az menjen reklamálni eredeti brit oldalakra is, akik fat-shaming címen hozzák le a tweetet: https://www.google.co.uk/#q=body+shaming+zayn+malik+naughty+boy&tbm=nws
2015. július 13. 20:10 #49
- törölt felhasználó -    
Nem szállok vitába,a fat joke valóban a nagy vicc-et jelenti,de itt egyértelműen a testalkatára utalt.Zayn már nem illik a One Diretionbe,ne csinálja vissza.Millió lány bőgött napokig és bántotta magát,amiért elment,és ő nem szólt semmit.Védte az a Naughtyt,beszólt Louisnak...kitolt a One Directionnel,és nem mer a szemükbe nézni,Liam elmondta egy fannak,azóta nem beszélnek amióta elment.Élje az életét,amit akart,de ne kavarjon be megint.Aki ismer valójában,tudja,mennyire szeretem őket,és Zaynt is ugyanannyira,mint a távozása előtt,de ezt ne.Ne jöjjön vissza,ne tegyen tönkre mindent. meghajolo.gif
2015. július 13. 20:14 #50
OneDirectionlover1D
OneDirectionlover1D

Státusz„Eldöntheted, hogy élni vagy létezni akarsz.” – Harry Styles
Hozzászólás: 941
Azonosító: 235813
állítólag Hackelték Zayn oldalát (de nem tudom hogy igaz-e )
ha igaz akkor meg megérdemli Naughty Boy senki sem kedveli
ami a videót illeti nem lehet látni szinte belőle semmit de eddig szerinte nem a legjobb
de attól függetlenül hogy kilépett én ugyanúgy szeretem Zaynt ahogy eddig
2015. július 13. 20:22 #51
- törölt felhasználó -    
R.I.P Zaughty thumbsup.gif
2015. július 13. 20:33 #52
- törölt felhasználó -    
OneDirectionlover1D en is hallottam rola,de nem hiszem.Marmint amikor Louis is beszolt neki azt sem akartuk elhinni es kiderult tenyleg o volt,nem hackeltek meg akkor sem.
2015. július 13. 20:42 #53
x Maite_Sandra x
x Maite_Sandra x
anxious kitty

StátuszHope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies.
Hozzászólás: 3074
Csatolások: 76
Azonosító: 143003
Gusztustalan mindkettőjük.
2015. július 13. 20:43 #54
- törölt felhasználó -    
Glamster teljesen jól fordította a kifejezést, ugyanis ezer és egy más opció is Zayn rendelkezésére állt volna, mégis ezt használta, nem véletlenül.
Egyébként irtó professzionális hozzáállás Zayn részéről, mit ne mondjak, ezek után nyilván minden zenei producer csak vele akar dolgozni. dry.gif Hálátlan gyökér.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2015. július 13. 21:02 #55
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Mindkettőt rühellem (bocs a kifejezésért), szóval csak annyit tudok mondani, hogy egészségükre!
2015. július 13. 21:07 #56
TamoArva
TamoArva
visszatérő vendég

Státusz"Your love makes me strong, your hate makes me unstoppable. ;) '
Hozzászólás: 232
Azonosító: 209904
nincs semmi baj a fordítással szóval nyugodjatok le! a másik meg ehhez a témához már annyira nem tudok hozzászólni, szánalmasnak tartom ezt a "dobálózást" szerettem az 1D-t és Zayn-t is Naughty-t egy szám miatt ismerem de azt se ő miatta ismertem meg hanem Emeli Sandé miatt szóval ja ennyi biggrin.gif
2015. július 13. 21:09 #57
Wendy17
Wendy17
visszatérő vendég
Hozzászólás: 488
Azonosító: 220562
[[Tudom hogy nem ez lesz a kedven hozzászólás]]
Zayn az utóbbi időben úgy viselkedett, mint egy kis tini csaj, aki nem is tudja, mit akar, ( ez a twittje is bizonyítja) és ezt úgy mondom, mint aki imádja Zaynt de attól még ez az igazság.
Állítólag nem bírta a hírnévvel járó gondokat és átlagos 22 éves életet akart élni, akinek van ideje a családjára és a barátaira, de e helyett rá pár nappal már Naughty Boy társaságában dolgozott az új albumán.
Aztán kicsit később pedig az állítólagos legjobb barátját nevezte gyerekesnek és mondta, hogy foglalkozzon a saját magánéletével pedig Louis csak Zaynnek akart jót. És elutasította a segítséget
Nem csodálkoznék azon, ha Louis most nem állna ki Zayn mellet, hiszen nem érdemelné meg.
Egy teljesen új Zayn Malik az aki most ezt írta NB-nak és az is aki a legjobb haverját gyerekesnek nevezte.
És most nem az új haj vagy ruha stílusáról beszélek hanem a személyiségéről.
Zaynnél kiborult a bili mivel az új öri barija leleplezte az első szóló dalát és a hozzá készült kis filmet.
És ezért rágott be rá és írta hogy nem barátok többé pedig azelőtt még Louistól is megvédte.
Zayn egyértelműen össze van zavarodva ami nem az ő hibája hanem a körülötte lévő zűrzavar okozta.
Szerintem a banda Zayn nélkül is jól tejesít és ha igaz hogy Zayn már videó klipet is forgatott akkor nincs remény már hogy vissza jön.
És őszintén nem is tudom hogy kellene.
2015. július 13. 21:44 #58
Crona99
Crona99
♥Secret Diamond♥

Státuszdifferent but isn't dangerous
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 444
Azonosító: 205192
Wendy17, teljesen adom a véleményed. smileeee.gif
2015. július 13. 21:51 #59
cherry77
cherry77
új tag
Hozzászólás: 8
Azonosító: 242499
Röviden folytatódik a huza-vona, amit a menedzsmentek találtak ki, többek között azt is, hogy Zayn lépjen ki. Csak nem az lesz a következő lépsé, hogy Zayn, miután összeveszett Naughty boyjal visszamegy a 1d-be? Valószínű. Mert azt se mondja nekem senki, hogy a világ talán leghíresebb bandájának a világturnéja közepén csak úgy, 2 nap alatt ki tudott lépni Zayn. Ilyen nincs! Ehhez bíróság kell meg minden kutyafüle és különben sem hiszem, hogy pont a turnén akart volna kilépni. Nem, ezt megrendezték, kellet valami nagy botrány, mivel az új album közel sem lett olyan sikeres, mint az előző. Kellett a pénz, úgyhogy feltétlenül álhíreket kellet generálni. Aztán jött a kis "twitterháboró" Louisval, Zayne és Naughty boyjal. Minden egyes tweetről cikkeket írtak. Most pedig, jön az új szenzáció, ha Zayn nem is jön vissza, mindenesetre összeveszett új barátaival..
~Egy pártatlan, nem directioner
2015. július 13. 22:13 #60
- törölt felhasználó -    
Wendy17 teljesen egyetértek veled
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok