Testalkatával alázta meg Zayn Malik Naughty Boy-t
2015. július 15. 08:57
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Ne haragudjon, de szerintem Zayn nem érdemli meg, hogy visszakerüljön a 1D-be. Amiket csinált, egyáltalán nem szép és gyerekes viselkedés.
2015. július 15. 10:01
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline |
Azt azért nem kéne elfelejteni hogy Zayn Angliából származik. Naughty Boyt egyáltalán nem alázta meg testalkatával. Azt írta ugyebár, hogy ,,You fat joke" tehát nem a testalkatára utalt. A britek a "Fat" szócskát "Big" alatt is érthetik, tehát úgy is értelmezhetjük a tweetet hogy "You big joke" azaz "Te nagy vicc". Elnézést annak, aki ezt nem értette meg.
2015. július 15. 13:39
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
De szánalmas..
2015. július 15. 13:41
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Hat...hogy oszinte legyek, en nagyon nem szivlelem ezt az egesz ugyet, hogy Zayn kilepett, nincs mar a kepeken/koncerteken/albumon, es az, hogy ezzel a Naughty boyyal van akivel nincs bajom, csak eleg fura alaknak tunik.
Es most mar ide jutottunk, hogy Zayn is bunko lett? Nem azert de ha ezt tenyleg o irta es nem tortek fel a twitterjet, akkot en csalodott vagyok.
Es most mar ide jutottunk, hogy Zayn is bunko lett? Nem azert de ha ezt tenyleg o irta es nem tortek fel a twitterjet, akkot en csalodott vagyok.
2015. július 15. 14:21
FritzPetravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 160 Csatolások: 31 Azonosító: 227399 offline |
Zayn jól megmondta
2015. július 15. 15:26
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
ezek a mai fiatalok nyilvánosan kell megalázni a másikat minthogy úgy véltelnül nemlehett volna ezt személyesen elmnodani neki? nem az egész világ szeme láttára? nah mind1
2015. július 15. 16:35
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Taps Zayn-nek amiért volt annyi gerince és twitteren alázta porig egykori legjobb barátját! (Amúgy csak szerintem kezdenek elbunkósodni ezek a mai kis tinisztárocskák? Ha találkozna egy erõsebb testalkatú rajongójával, Õt is ledagadtozná?)
2015. július 15. 18:26
Belieber1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 185 Csatolások: 4253 Azonosító: 214563 offline |
VÉÉÉÉÉGREEE
2015. július 15. 19:07
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Nem zért,hogy most kioktassak mindenkit,és előre is bocsi a Zayn fanoknak.
Ezt most nem igazán értem. Az egész világ előtt,gyerekesnek nevezi a barátját,a banda társát,lealázza Lou-t,csak azért,hogy védje a NB-t,majd most közli,hogy nem barátok azért,mert kiszivárogtatták Zayn dalát? Jó rövid barátság volt. Még egy cipőnek is hosszabb esélyt adok arra,hogy hát ha megszeretem.
De most komolyan ennyire unatkozik Zayn? Vagy nála,ez természetes dolog,és ez mindig így lesz? Most megy,keres egy új barátot,majd aztán pár hónap múlva,őt is ejti?
Nem is tudom ki írta,de igaza van. Én is kiküldeném őket a földre dolgozni. Mire végeznek a 123456789 hektáros föld kapálásával kutyabajuk sem lesz,újra barátok lesznek,és legalább fogynak is. Már annyira unom,hogy állandóan a One Direction-ról van szó. Félre ne értsétek,fan vagyok,de már kezd unalmassá,és idegesítővé válni,hogy mindenütt csak róluk hallok. Ha Zayn-nek annyira nem jó a NB,meg One Direction akkor menjen a Little Mix-hez 5. tagként. Ott a barátnője,még jól is jár vele. Vagy csak legyen normális 22 éves,ahogyan leírta nekünk,hogy miért is lép ki a bandából. Ezt sem értem. Azt írja,kilép mert normális 22 éves akar leni. Aztán meg kiderül,hogy albumot csinál. FUCK LOGIC.
Mindegy,azt csinál,amit akr,em avatkozok bele a kis életébe,de nem csodálkoznék,h pár nap múlva, olyan cikk jelenne meg,miszerint Zayn sírva könyörög,hogy hadd menjen vissza a bandához,mert nincsenek barátai. Vagy azért,mert nincs NB akkor nem lesz "sikere".
Amit amúgy még nem tudok megérteni (muszáj leírnom),hogy ez a menő? Hogy az egész világ szeme láttára porig alázzuk a mellettünk lévő személyt? Nem lett divat az,hogy megmondjuk a szemébe? Pedig,mindig látom,hogy mennyien megosztják Facebookon,hogy itt a szemem,ide köpj! Akkor most ez nem menő? Egy személy,aki ott van mellette,de ő mégis úgy döntött,hogy kiírja twittere. Igaz,végülis,az sokkal könnyebb,mint hogy a szemébe mondja.
Ezt most nem igazán értem. Az egész világ előtt,gyerekesnek nevezi a barátját,a banda társát,lealázza Lou-t,csak azért,hogy védje a NB-t,majd most közli,hogy nem barátok azért,mert kiszivárogtatták Zayn dalát? Jó rövid barátság volt. Még egy cipőnek is hosszabb esélyt adok arra,hogy hát ha megszeretem.
De most komolyan ennyire unatkozik Zayn? Vagy nála,ez természetes dolog,és ez mindig így lesz? Most megy,keres egy új barátot,majd aztán pár hónap múlva,őt is ejti?
Nem is tudom ki írta,de igaza van. Én is kiküldeném őket a földre dolgozni. Mire végeznek a 123456789 hektáros föld kapálásával kutyabajuk sem lesz,újra barátok lesznek,és legalább fogynak is. Már annyira unom,hogy állandóan a One Direction-ról van szó. Félre ne értsétek,fan vagyok,de már kezd unalmassá,és idegesítővé válni,hogy mindenütt csak róluk hallok. Ha Zayn-nek annyira nem jó a NB,meg One Direction akkor menjen a Little Mix-hez 5. tagként. Ott a barátnője,még jól is jár vele. Vagy csak legyen normális 22 éves,ahogyan leírta nekünk,hogy miért is lép ki a bandából. Ezt sem értem. Azt írja,kilép mert normális 22 éves akar leni. Aztán meg kiderül,hogy albumot csinál. FUCK LOGIC.
Mindegy,azt csinál,amit akr,em avatkozok bele a kis életébe,de nem csodálkoznék,h pár nap múlva, olyan cikk jelenne meg,miszerint Zayn sírva könyörög,hogy hadd menjen vissza a bandához,mert nincsenek barátai. Vagy azért,mert nincs NB akkor nem lesz "sikere".
Amit amúgy még nem tudok megérteni (muszáj leírnom),hogy ez a menő? Hogy az egész világ szeme láttára porig alázzuk a mellettünk lévő személyt? Nem lett divat az,hogy megmondjuk a szemébe? Pedig,mindig látom,hogy mennyien megosztják Facebookon,hogy itt a szemem,ide köpj! Akkor most ez nem menő? Egy személy,aki ott van mellette,de ő mégis úgy döntött,hogy kiírja twittere. Igaz,végülis,az sokkal könnyebb,mint hogy a szemébe mondja.
2015. július 15. 19:47
ShinRaNaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.14. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 246524 offline |
Gureka10 hát én se nagyon értem. Elmarja magától azokat az embereket, akik elvileg sokat jelentettek neki, egy újdonsült barátja miatt, aztán meg NB-t is megalázza? Nem vagyok se Zayn, se 1D, se NB fan, de azt értékelem hogy Louis megvédte a rajongóit. Zayn meg úgy általában elég nagy baromságokat csinál mostanában...
2015. július 15. 21:58
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Nagyon gáz!
2015. július 15. 22:50
BetűkésSzámokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 215639 offline |
Fat joke=Big joke, tehát nem a testalkatára értette. Kérlek előbb nézz utána a dolgoknak, mert emiatt most félreértik azok a dolgokat, akik nem tudnak annyira angolul.
2015. július 15. 23:43
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline |
Zayn egész egyszerűen csak átváltott "nemtörődöm szemét" üzemmódba és minden állítólagos barátját twitteren bántja, nem beszélve a rajongókról, akikkel hónapok óta cseppet sem törődik, annak ellenére hogy a directionerek nélkül még ma is Bradford egyik lepukkant házában élne...ugyanis annak ellenére hogy tehetséges, nem csak magának köszönheti a sikert, igazán megbecsülhetné azokat akik az álmai elérésében segítették...
2015. július 16. 13:12
Zayn, térj észhez és állj le! Am én nem igazán értem a szitut.. Louis hülye mert megvédte abandát, Naughty Boy meg azért szemét mert megosztott egy részletet a dalából? Most mi is van?
2015. július 16. 16:33
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline |
.............................
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.