A Comic-Con alatt mutatták be, azonban csak mától elérhető az interneten a Suicide Squad első előzetese.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a Suicide Squad első előzetese
2015. július 14. 10:26
![]() |
Constantineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.05. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 244563 ![]() |
Jared jó színész, maximum attól tartok egy kicsit hogy túl ripacs lesz. Carara kíváncsi vagyok bár úgy érzem ő hamar ki fog hullani az osztagból. A DC rendesen bekezd jövőre.
2015. július 14. 10:30
![]() |
Nikky888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.25. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 141601 ![]() |
Jared egy teljesen másik kaliberű Joker-t alakít Heath-éhez képest, ezért is szerintem mindkettő zseniális a maga módján, pontosabban Jared-ét még meglátjuk, de ebből a trailer-ből ítélve nem lesz gond
az pedig, hogy Harley-t is végre beletették egy filmbe, egy hatalmas plusz ^^ nagyon várom <3

2015. július 14. 11:34
![]() |
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 ![]() |
Érdekesnek és jónak ígérkezik. Kíváncsian várom, biztos megfogom nézni. Viszont Heath-nél senki nem lesz jobb Joker. \O Ámen.
2015. július 14. 11:50
Kíváncsi vagyok rá, ahogy a Batman vs. Superman: Dawn of Justice-ra is. Heath volt a legeslegjobb Joker, Jared nem hiszem, hogy felül tudja majd múlni. Mindenesetre kíváncsian várom a filmet, érdekesnek tűnik!
2015. július 14. 13:44
![]() |
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 ![]() |
Én megszavazom a bizalmat Jarednek is, egyrészt mert tehetséges színész, másrészt meg anno, amikor Heath Ledger kapta meg Joker szerepét, az emberek még szkeptikusabbak voltak, mint most, tekintve Heath filmográfiáját, aztán nézzétek meg mi lett belőle. Ő lett a Joker etalon! Szerintem Jared is képes maradandót alkotni majd.

2015. július 14. 14:41
![]() |
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 ![]() |
Nem rossznak ígérkezik az előzetes alapján.
Jared Leto mint Joker, hát..................az igazság az, hogy én rettentően kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz és az előzetes alapján nem fog szerintem csalódást okozni.

Kapcsolódó sztárok

Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Mike Tyson elárulta, mi történhetett vele.

Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Több mint 10 karátos gyémántgyűrűt húztak az ujjára.

Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Így áll jelenleg a kapcsolatuk.

Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Új fotó a két hírességről!

Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Kifejtette véleményét az énekesnő.

Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Megjelentek a The Eras turné egyik állomásán.

Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Ismét elvitték a legédesebb pár címét.

Blake Lively elolvad férje, Ryan Reynolds izmaitól
Blake Lively elolvad férje, Ryan Reynolds izmaitól
Nem győz posztolni róla.