Dalpremier: 5 Seconds of Summer - She's Kinda Hot
2015. július 18. 14:04
PenguinGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.02. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 241025 offline |
Ismét egy nagyon jó szám.
1 felhasználónak tetszik:
Nelia
2015. július 18. 14:37
Egyre inkább válnak azzá, akik szerettek volna lenni, és egyre kevesebben fikázzák a bandát, hogy "márpedig ők nem punk-rock banda". De akik kötözködnek, azoknak igazuk van, mert hogy inkább a pop-punk/pop-rock műfajt nyomatják, és ezt ők is tudják. A következő albumukkal pedig be is fogják ezt bizonyítani. Imádom a SKH-ot, és nagyon jó úton haladnak, így tovább! <3
2015. július 18. 14:43
Soha nem mondtam magamat a rajongójuknak, mert annyira nem fogtak meg, de van pár daluk, amiket rendszeresen hallgatok. Ez az új nóta is elnyerte a tetszésemet. Nem a legjobb számuk, de fog még nálam menni a következő hetekben max hangerőn, az biztos.
2015. július 18. 14:48
Ez tökéletes dal arra, hogy a One Direction- és Justin Bieber-rajongóknak bemutassa, mi az a pop-rock, és hogy ezáltal más olyan bandákat is megismerjenek, amik ebben a műfajban mozognak. Nem lesz a kedvencem, de a zenekar egy szimpatikus átmenet a pop és a rock között számomra, még ha nekik is a külsejüket adják el előbb, nem a zenéjüket.
2015. július 18. 15:19
MRS.Biiersack..jackyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 212 Csatolások: 24 Azonosító: 244470 offline |
Ez is jo lett mint a tobbi
2015. július 18. 15:41
IMÁDOM!!! Ahogy az összes többi számukat is természetesen, de ez a dal teljesen magával ragadott, és ahogy mondtad Shadow Hunter, ez egyre jobban benne van a pop-rock műfajban, ami bebizonyítja h ők nem egyszerű One Direction utánzatok, hanem saját értékeik, saját hangzásuk van, és minden egyes daluknál úgy érzem hogy megint felülmúlták önmaguk
2015. július 18. 15:57
frigónyusziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 81 Csatolások: 3 Azonosító: 165756 offline |
Azután a stressz után, aminek kitették a rajongókat a kis célozgatásaikkal meg azzal a másfél órás graffitis videóval, ami után bejelentették, hogy lolci még két napot várnotok kell, a minimum egy ilyen jó muzsika.
2015. július 18. 16:17
Úúú, mikor tegnap először meghallgattam, azonnal megszerettem. Első hallás után fejből tudtam a számot. Már mikor volt a visszaszámlálás, emlékszem, együtt találgattunk a rajongókkal, hogy mi lehet ez. Aztán a számlálás letelt, és jött a livestream. A graffiti-s emberke. Mikor a végén mondták, hogy 2 nap múlva jön a She's Kinda Hot, csak röhögtem. Úgy tudtam, hogy csak bejelentenek valamit. És tegnap végre meghallgathattam. Nagyon jó szám lett, ahogy az összes daluk.... :3 <3
2015. július 18. 16:42
Idézet (Shadow Hunter @ 2015.07.18. 14:37)
Egyre inkább válnak azzá, akik szerettek volna lenni, és egyre kevesebben fikázzák a bandát, hogy "márpedig ők nem punk-rock banda". De akik kötözködnek, azoknak igazuk van, mert hogy inkább a pop-punk/pop-rock műfajt nyomatják, és ezt ők is tudják. A következő albumukkal pedig be is fogják ezt bizonyítani. Imádom a SKH-ot, és nagyon jó úton haladnak, így tovább! <3
Kötözködőként halál nyugodtan jelentem ki, hogy nem, egyáltalán semmi közük nem csupán a punk-rockhoz, de még a pop-punk/pop-rock műfajhoz sem igazán. Elég megnézni egy igazi, belevaló együttest akik valódi zenét csinálnak a stíluson belül; Sum 41, Blink-182, The Offspring... Hol vannak "Ezek" hozzájuk képest?
Az, hogy pedig kevesebbet bántják Őket, valszeg' annak tudható be, miszerint végre felhagytak a "Mi igenis rockerek vagyunk"- szöveggel, és belátták, mi módon nem fekszik Nekik eléggé a műfaj ahhoz, hogy ilyet ki merjenek jelenteni.
Mondjuk mosom kezeimet, én már azt is el tudnám képzelni, ha legközelebb már a hard rock alműfaj' legújabb generációjának "zászlóshajó kapitányai" lennének.
2015. július 18. 16:57
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Oké, tegnap óta csak ezt hallgatom full hangerővel, fülessel. Én nekem ez már eskü fizikai fájdalom, olyan kurva jó.
Lovatics04
2015. július 18. 16:59
westher |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 1585 Csatolások: 225 Azonosító: 238307 offline |
A másfél órás graffitis videó után nagyon örülök neki. Szerintem zseniális.
Lovatics04
2015. július 18. 17:21
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline |
Istenem!Végre!Má alig vártam,hogy meghallgathassam.Annyi mindent láttam már róla,hogy már kész kínzás volt kivárni!Nagyon jó szám lett.Szép volt fiúk,nem csalódtam.Ismét sikerült ezredszerre is belétek szeretnem! ♡♡♡♡♡♡♡♡
2015. július 18. 17:30
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline |
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.18. 16:42)
Kötözködőként halál nyugodtan jelentem ki, hogy nem, egyáltalán semmi közük nem csupán a punk-rockhoz, de még a pop-punk/pop-rock műfajhoz sem igazán. Elég megnézni egy igazi, belevaló együttest akik valódi zenét csinálnak a stíluson belül; Sum 41, Blink-182, The Offspring... Hol vannak "Ezek" hozzájuk képest?
Az, hogy pedig kevesebbet bántják Őket, valszeg' annak tudható be, miszerint végre felhagytak a "Mi igenis rockerek vagyunk"- szöveggel, és belátták, mi módon nem fekszik Nekik eléggé a műfaj ahhoz, hogy ilyet ki merjenek jelenteni.
Mondjuk mosom kezeimet, én már azt is el tudnám képzelni, ha legközelebb már a hard rock alműfaj' legújabb generációjának "zászlóshajó kapitányai" lennének.
jó, ez mind szép és jó. de mikor mondták ők azt, hogy ők rockerek? mert tudtommal a két év alatt amióta ismerem őket, még egyszer sem hallottam tőlük ezt a mondatot. szerintem ők is tudják, hogy nem tartoznak olyanok közé, mint akiket előbb felsoroltál. nem hülyék. nem hiszik azt, hogy ők rock stílusban zenélnek. tisztában vannak vele, hogy olyan rockot játszanak, amiben van pop. és az más, mint a Blink-182 vagy Sum 41. (mellesleg a permanen vacation és a she's kinda hot után nem sorolnám őket pop stílusban. de kinek mi. )
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni