Dalpremier: 5 Seconds of Summer - She's Kinda Hot
2015. július 19. 09:45
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline |
Idézet (frigónyuszi @ 2015.07.18. 23:50)
Kérlek szépen, "ezeknek" a fiatal, de nagyon tehetséges fiúknak ez még csak a második albumuk lesz. Az első még csak szárnypróbálgatás volt, de már az is röhögve pop-rock kategória volt (és személyes, talán már-már elfogult véleményem szerint remek lett). "Ezek" a fiúk nem mellékesen szívüket-lelküket beleadják, abba amit csinálnak, és élvezik is. Ehhez a második lemezhez is hatalmas lelkesedéssel fogtak neki, és több segítséget is kaptak, például Benjitől és Joeltől. Miért? Mert ezekben a fiúkban van potenciál, és ezt ők is látják.
Majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy alig hallottad, csak azokat a számaikat, amik mentek a tv-ben, azt is csak félfüllel. Sőt, talán még annyira se. Az utálóik nagy része így van ezzel, és csak azért utálják őket, mert felkapottak lettek, ami nyilván azért történt, mert a One Direction nyitó zenekara voltak, ezt elismerem, de a két banda stílusa messze eltér egymástól. Amiatt, hogy így lettek ismertek, és a közönségük legfőképp tizenévesekből áll, ne utáld őket, mert nem érdemlik meg.
Úgy érzem, hogy erre a második albumra már igazán megtalálták magukat (igen, tisztában vagyok vele, hogy még nem jött ki, de írzem az ereimben), és nagyon remélem, hogy kitudnak nőni a "fiúbanda" skatulyából.
Majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy alig hallottad, csak azokat a számaikat, amik mentek a tv-ben, azt is csak félfüllel. Sőt, talán még annyira se. Az utálóik nagy része így van ezzel, és csak azért utálják őket, mert felkapottak lettek, ami nyilván azért történt, mert a One Direction nyitó zenekara voltak, ezt elismerem, de a két banda stílusa messze eltér egymástól. Amiatt, hogy így lettek ismertek, és a közönségük legfőképp tizenévesekből áll, ne utáld őket, mert nem érdemlik meg.
Úgy érzem, hogy erre a második albumra már igazán megtalálták magukat (igen, tisztában vagyok vele, hogy még nem jött ki, de írzem az ereimben), és nagyon remélem, hogy kitudnak nőni a "fiúbanda" skatulyából.
és még jó tudni, hogy a legtöbb utáló azt hiszi, hogy a 1D miatt lettek olyan híresek, már 1D előtt is turnéztak. Tudod van az a hely, hogy Ausztrália és Új-Zéland. Na, ők már ott híresek voltak.
mellesleg a 1D is volt előzenekar, de a 5sos-t jobb ezzel idegesíteni. (de, nem mondok hazugságot, tényleg a 1D miatt futottak be jobban a médiában..)
2015. július 19. 11:37
BlieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 246054 offline |
Nagyon jo lett!!
2015. július 19. 17:01
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline |
Kíváncsiságból (szinte teljesen) végighallgattam ezt a számot és amellett, hogy rájöttem miért nem hallgatom őket arra is ráébredtem (vessetek meg de hallottam már párszor, hogy rock banda) ez viszont.. nemhogy rocknak de még pop-rocknak sem igazán mondható. Egyébként meg Pink Floydos póló? nemár..
Na mindegy egészségetekre.
Na mindegy egészségetekre.
2015. július 19. 17:29
Nussy.Annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 177 Csatolások: 5 Azonosító: 220965 offline |
Nekem tetszik. Szerintem nem lett olyan rossz.
2015. július 19. 18:55
Hemmolover21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 245010 offline |
Imáádom!Persze,kicsit furcsa,és nem a megszokott 5sos hangzás,de egyből megszerettem!<3
2015. július 19. 22:46
cukiicsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 410 Csatolások: 19 Azonosító: 215738 offline |
Imádom ezt a dalt, már amióta kijött ez megy replayen. Nem tudom a srácok hogy csinálják, de minden zenéjük egyre jobb lesz (na meg punk-rockosabb, haha). Imádom a dalt, gratula 5sos. <3
Xx
Xx
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.