Megszólalt Naughty Boy Zayn Malik Twitter-bejegyzése után: interjút adott a The Sun magazinnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Naughty Boy még mindig a barátjaként tekint Zaynre
2015. július 20. 19:36
Vicces,hogy arról ír,hogy Zayn mennyire jó barátja,de közben a rajongóit fikázza..
2015. július 20. 19:40
starity funúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 229405 offline |
Evelin6816 teljesen igazad van!!!!
2015. július 20. 19:40
Aha,szóval közösen tették fel,ennek ellenére Zayn mégis lecseszte ezért mondván,hogy kiszivárogtatta...teljesen érthető.
Ez normális nyilatkozat volt Naughty-tól,bár én még mindig nem bírom...
De Zayn-ból már elegem van;kilép az 1D-ből,szarik a rajongókra,ok nélkül egyszerűen összeveszik Lou-val.Aztán levágatja a haját(jó,ez mellékes ) összeveszik az állítólagos barátjával is,ráadásul nem is tisztességesen,hanem szimplán beszól neki Twitteren,utána csak úgy lelép LA-be...
Ezek alapján azért belátható,hogy egy nemtörődöm bunkó lett belőle,aki oda se bagózik arra,hogy mások mit gondolnak vagy éreznek...az én szememben hatalmasat süllyedt,úgy is,hogy én bírtam Zayn-t.A régi Zayn-t...
Ez normális nyilatkozat volt Naughty-tól,bár én még mindig nem bírom...
De Zayn-ból már elegem van;kilép az 1D-ből,szarik a rajongókra,ok nélkül egyszerűen összeveszik Lou-val.Aztán levágatja a haját(jó,ez mellékes ) összeveszik az állítólagos barátjával is,ráadásul nem is tisztességesen,hanem szimplán beszól neki Twitteren,utána csak úgy lelép LA-be...
Ezek alapján azért belátható,hogy egy nemtörődöm bunkó lett belőle,aki oda se bagózik arra,hogy mások mit gondolnak vagy éreznek...az én szememben hatalmasat süllyedt,úgy is,hogy én bírtam Zayn-t.A régi Zayn-t...
2015. július 20. 19:44
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline |
szerintem hülye Naugthy Boy
most már őt is elveszítette (Zaynt)
most már egy rajongója sincs
most már őt is elveszítette (Zaynt)
most már egy rajongója sincs
2015. július 20. 19:59
Idézet: ''A dagadtozás viszont nem lett volna szükséges, hiszen elég sok negatív visszajelzést kap erről. A legtöbb rajongója sem néz ki egy Selena Gomeznek, kettős így a mérce.''
Zayn-nek tudnia kell, hogy NaughtyBoy mennyi utálatot kellett kibírnia a súlya miatt, de az okés, hogy ő burkolt szavakkal lehordja a másikat. Ez szép mondhatom. Feküdjön le és mutasson valamit.
Zayn-nek tudnia kell, hogy NaughtyBoy mennyi utálatot kellett kibírnia a súlya miatt, de az okés, hogy ő burkolt szavakkal lehordja a másikat. Ez szép mondhatom. Feküdjön le és mutasson valamit.
2015. július 20. 20:06
De azert elgondolkodhatna Zayn, hogy hova sullyedt, miota kilepett a bandabol. Hatalmasat csalodtam benne..
2015. július 20. 20:10
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
Nugátka védi magát ezzel bemocskolva Zaynt. Komolyan emberek miért nem lehet szerencsétlen Z-t békén hagyni már? Ha ránk tartozik és el szeretné mondani nekünk hogy mi van vele el is fogja. De nehogy mára végén Nugátka legyen a szegény sérelmezett jófiú.
2015. július 20. 20:13
BlieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 246054 offline |
SZohoz sem jutok
2015. július 20. 20:15
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline |
Gusztustalannak tarom mindket embert!!!
Zayn egy undoríto alak lett amiota otthagyta, egy nagy hazugsaggal persze a bandat. En nem szoktam itelkezni annak az ember felett akit nem ismerek de NaughtBoy nem egy jo ember mivel volt az a konfliktus Loui es kozte, na azert utaltam meg ot, n neli volt igaza persze.
Zayn meg sullyedjen el az idioza nulla dalaval egyutt a kis LaughBoy-al!!
Zayn a one direction nelkul egy senki lett....
Jobb ez így a sracok megvannak nelkule, es nekem is jobb így....
Elnezest kerek a Zayn rajongoktol, es a NaughBoy rajongoktol a csunya szavakert, de az igazat írtam le.....
Zayn egy undoríto alak lett amiota otthagyta, egy nagy hazugsaggal persze a bandat. En nem szoktam itelkezni annak az ember felett akit nem ismerek de NaughtBoy nem egy jo ember mivel volt az a konfliktus Loui es kozte, na azert utaltam meg ot, n neli volt igaza persze.
Zayn meg sullyedjen el az idioza nulla dalaval egyutt a kis LaughBoy-al!!
Zayn a one direction nelkul egy senki lett....
Jobb ez így a sracok megvannak nelkule, es nekem is jobb így....
Elnezest kerek a Zayn rajongoktol, es a NaughBoy rajongoktol a csunya szavakert, de az igazat írtam le.....
2015. július 20. 20:35
Nem bírtam soha,nem bírom -és nem is fogom soha bírni Zayn-t.
2015. július 20. 20:37
Friday13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 245527 offline |
De most komolyan folyton jönnek cikkek, h zayn és naughty boy így zayn és naughty boy úgy. Mióta Zayn kilépett a bandából egy bunkó paraszt
lett. Össze-vissza hazudozik, sértegeti Naughty boyt ő meg olyan h*lye, h csak na. Most meg lelépet LA-be szóval gratulálok..... A rajongóit magasról lesz*rja és még van bőr a képén! Óriásit süllyedt a szemembe. Legközelebb mi lesz? Zayn berugva fellép és lehánnya a rajongóit? Botrányosabb ez a kettő h*lye mint Miley! Szóhoz sem tudok már jutni.
lett. Össze-vissza hazudozik, sértegeti Naughty boyt ő meg olyan h*lye, h csak na. Most meg lelépet LA-be szóval gratulálok..... A rajongóit magasról lesz*rja és még van bőr a képén! Óriásit süllyedt a szemembe. Legközelebb mi lesz? Zayn berugva fellép és lehánnya a rajongóit? Botrányosabb ez a kettő h*lye mint Miley! Szóhoz sem tudok már jutni.
2015. július 20. 20:41
VanilliaCloudúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.23. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 237664 offline |
Hát, Naughty tényleg egy vicc
Mit gondolt, ki fogja elhinni ezt az egészet?
Mit gondolt, ki fogja elhinni ezt az egészet?
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.