Megszólalt Naughty Boy Zayn Malik Twitter-bejegyzése után: interjút adott a The Sun magazinnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Naughty Boy még mindig a barátjaként tekint Zaynre
2015. július 20. 19:36
Vicces,hogy arról ír,hogy Zayn mennyire jó barátja,de közben a rajongóit fikázza..
2015. július 20. 19:40
starity funúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 229405 offline |
Evelin6816 teljesen igazad van!!!!
2015. július 20. 19:40
Aha,szóval közösen tették fel,ennek ellenére Zayn mégis lecseszte ezért mondván,hogy kiszivárogtatta...teljesen érthető.
Ez normális nyilatkozat volt Naughty-tól,bár én még mindig nem bírom...
De Zayn-ból már elegem van;kilép az 1D-ből,szarik a rajongókra,ok nélkül egyszerűen összeveszik Lou-val.Aztán levágatja a haját(jó,ez mellékes ) összeveszik az állítólagos barátjával is,ráadásul nem is tisztességesen,hanem szimplán beszól neki Twitteren,utána csak úgy lelép LA-be...
Ezek alapján azért belátható,hogy egy nemtörődöm bunkó lett belőle,aki oda se bagózik arra,hogy mások mit gondolnak vagy éreznek...az én szememben hatalmasat süllyedt,úgy is,hogy én bírtam Zayn-t.A régi Zayn-t...
Ez normális nyilatkozat volt Naughty-tól,bár én még mindig nem bírom...
De Zayn-ból már elegem van;kilép az 1D-ből,szarik a rajongókra,ok nélkül egyszerűen összeveszik Lou-val.Aztán levágatja a haját(jó,ez mellékes ) összeveszik az állítólagos barátjával is,ráadásul nem is tisztességesen,hanem szimplán beszól neki Twitteren,utána csak úgy lelép LA-be...
Ezek alapján azért belátható,hogy egy nemtörődöm bunkó lett belőle,aki oda se bagózik arra,hogy mások mit gondolnak vagy éreznek...az én szememben hatalmasat süllyedt,úgy is,hogy én bírtam Zayn-t.A régi Zayn-t...
2015. július 20. 19:44
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline |
szerintem hülye Naugthy Boy
most már őt is elveszítette (Zaynt)
most már egy rajongója sincs
most már őt is elveszítette (Zaynt)
most már egy rajongója sincs
2015. július 20. 19:59
Idézet: ''A dagadtozás viszont nem lett volna szükséges, hiszen elég sok negatív visszajelzést kap erről. A legtöbb rajongója sem néz ki egy Selena Gomeznek, kettős így a mérce.''
Zayn-nek tudnia kell, hogy NaughtyBoy mennyi utálatot kellett kibírnia a súlya miatt, de az okés, hogy ő burkolt szavakkal lehordja a másikat. Ez szép mondhatom. Feküdjön le és mutasson valamit.
Zayn-nek tudnia kell, hogy NaughtyBoy mennyi utálatot kellett kibírnia a súlya miatt, de az okés, hogy ő burkolt szavakkal lehordja a másikat. Ez szép mondhatom. Feküdjön le és mutasson valamit.
2015. július 20. 20:06
De azert elgondolkodhatna Zayn, hogy hova sullyedt, miota kilepett a bandabol. Hatalmasat csalodtam benne..
2015. július 20. 20:10
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
Nugátka védi magát ezzel bemocskolva Zaynt. Komolyan emberek miért nem lehet szerencsétlen Z-t békén hagyni már? Ha ránk tartozik és el szeretné mondani nekünk hogy mi van vele el is fogja. De nehogy mára végén Nugátka legyen a szegény sérelmezett jófiú.
2015. július 20. 20:13
BlieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 246054 offline |
SZohoz sem jutok
2015. július 20. 20:15
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline |
Gusztustalannak tarom mindket embert!!!
Zayn egy undoríto alak lett amiota otthagyta, egy nagy hazugsaggal persze a bandat. En nem szoktam itelkezni annak az ember felett akit nem ismerek de NaughtBoy nem egy jo ember mivel volt az a konfliktus Loui es kozte, na azert utaltam meg ot, n neli volt igaza persze.
Zayn meg sullyedjen el az idioza nulla dalaval egyutt a kis LaughBoy-al!!
Zayn a one direction nelkul egy senki lett....
Jobb ez így a sracok megvannak nelkule, es nekem is jobb így....
Elnezest kerek a Zayn rajongoktol, es a NaughBoy rajongoktol a csunya szavakert, de az igazat írtam le.....
Zayn egy undoríto alak lett amiota otthagyta, egy nagy hazugsaggal persze a bandat. En nem szoktam itelkezni annak az ember felett akit nem ismerek de NaughtBoy nem egy jo ember mivel volt az a konfliktus Loui es kozte, na azert utaltam meg ot, n neli volt igaza persze.
Zayn meg sullyedjen el az idioza nulla dalaval egyutt a kis LaughBoy-al!!
Zayn a one direction nelkul egy senki lett....
Jobb ez így a sracok megvannak nelkule, es nekem is jobb így....
Elnezest kerek a Zayn rajongoktol, es a NaughBoy rajongoktol a csunya szavakert, de az igazat írtam le.....
2015. július 20. 20:35
Nem bírtam soha,nem bírom -és nem is fogom soha bírni Zayn-t.
2015. július 20. 20:37
Friday13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 245527 offline |
De most komolyan folyton jönnek cikkek, h zayn és naughty boy így zayn és naughty boy úgy. Mióta Zayn kilépett a bandából egy bunkó paraszt
lett. Össze-vissza hazudozik, sértegeti Naughty boyt ő meg olyan h*lye, h csak na. Most meg lelépet LA-be szóval gratulálok..... A rajongóit magasról lesz*rja és még van bőr a képén! Óriásit süllyedt a szemembe. Legközelebb mi lesz? Zayn berugva fellép és lehánnya a rajongóit? Botrányosabb ez a kettő h*lye mint Miley! Szóhoz sem tudok már jutni.
lett. Össze-vissza hazudozik, sértegeti Naughty boyt ő meg olyan h*lye, h csak na. Most meg lelépet LA-be szóval gratulálok..... A rajongóit magasról lesz*rja és még van bőr a képén! Óriásit süllyedt a szemembe. Legközelebb mi lesz? Zayn berugva fellép és lehánnya a rajongóit? Botrányosabb ez a kettő h*lye mint Miley! Szóhoz sem tudok már jutni.
2015. július 20. 20:41
VanilliaCloudúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.23. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 237664 offline |
Hát, Naughty tényleg egy vicc
Mit gondolt, ki fogja elhinni ezt az egészet?
Mit gondolt, ki fogja elhinni ezt az egészet?
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.