Naughty Boy még mindig a barátjaként tekint Zaynre
2015. július 20. 20:48
Én mindig is Directionerként, szerettem és tiszteltem Zayn-t. Emlékszem a régi úgymond ChattyMan-es pillanataira, amikor szerény volt. Amikor félénksége miatt majdnem otthagyta az X Factort. Nemtudom most mi történt. A hírnév? a hírnevét a One Directionnek, az 5 éve tartó bandának köszönheti, és a 4 legjobb barátjának . Nem kellene így viselkednie. Hogy otthagyta a turnét, hogy egy kis magánya legyen, és rögtön studióba vonult, összeveszett Louissal, nekem azt jelenti hogy eléggé cserben hagyta a barátait. A többieknek azért elég nehéz így is ugyanazt a koncertszintet vinni, de ők hozzák a legmagasabb szintet Zayn nélkül. Büszke vagyok rájuk! Persze ez csak 1 ember véleménye, láttam élőben zayn nélkül a koncertet....
2015. július 20. 20:58
Kulonosebben nem erdekelnek.Mindketto a sajat igazat hajtsak.
2015. július 20. 21:26
Orsayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 6 Azonosító: 234780 offline |
Hajnika818-nak tökéletesen igaza van
És melelsleg Naughty Boy... Látszik a twitterre felrakott klipprészletekben, hogy a monitoron ott tükröződik az alakja... Jézusom, legalább ne hazudozzon, nem is csoda hogy Zayn kiborul
És melelsleg Naughty Boy... Látszik a twitterre felrakott klipprészletekben, hogy a monitoron ott tükröződik az alakja... Jézusom, legalább ne hazudozzon, nem is csoda hogy Zayn kiborul
2015. július 20. 23:06
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline |
minden-fan, egyetértek
Egyébként már kissé unalmasak ezek a Naughty-Malik hírek, talán praktikusabb lenne, ha várnátok egy-két hetet, hogy összejöjjön pár "érdekes fejlemény" az ügyben, és egy cikként hoznátok le :'DD
Egyébként már kissé unalmasak ezek a Naughty-Malik hírek, talán praktikusabb lenne, ha várnátok egy-két hetet, hogy összejöjjön pár "érdekes fejlemény" az ügyben, és egy cikként hoznátok le :'DD
2015. július 20. 23:14
Hajnika818 : Egyet értek!! Ez már nem a régi Zayn.Persze mindenki változik de pont nem ezt vártuk tőle..
2015. július 21. 09:12
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Már nagyon elegem van ebből az egészből. Zayn így,Zayn úgy,mondjátok csak,nem unalmas már egy kicsikét? Zayn teljesen megváltozott,természetesen rossz irányba. Először hátba támadja a One Directiont,most meg NB-t. Nagyon össze van zavarodva,vagy csak feltűnési viszketésben szenved. Ahelyett,hogy itt parádézik,inkább foglalkozzon az esküvőjével,meg az albumával,és ne fárasszon minket a hülyeségével. Ha összevesztek,hát összevesztek. Szerintem,itt nagyon senkit nem érdekel. És sokan,csak azért utálják NB-t mert elvette a One Direction-tól Zayn-t? Ugyan már! Nem hiszem,hogy megfenyegették Zaynt,vagy esetleg kötéllel húzták el. Ment az magától is.
2015. július 21. 09:15
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Idézet (littlemix @ 2015.07.21. 00:42)
Zaynnek tényleg nincs szüksége erre a dagadékra!!
A dagadt szó kicsit erős kifejezés. Mondd azt,hogy túlsúlyos,vagy valami más szinonimát de ez a dagadt szó,ez nagyon erős. Nem hiszem,hogy örülnél neki,ha neked is ilyen testalkatod lenne,és téged is "ledagadtoznának"
2015. július 21. 10:25
Lassanként elég lesz már a körülötte forgó drámából.
2015. július 21. 11:02
Nincs velük különösebb bajom, de ez már kicsit fárasztó!
2015. július 21. 11:06
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline |
Nem hittem, hogy ilyet mondok de már elegem van Zayn-ből, de nagyon. Amióta kilépett a 1D-ből azóta nagyon azt hiszi, hogy körülötte forog a világ. Szerintem azt akarja elérni hogy ne felejtsék el. A directionerek még reménykednek hogy visszatér, de előbb-utóbb ők is beletörődnek, és szép lassan el fogják felejteni. Én nem hiszek ebben a szólókarrierben, mert akkor anno nem rakták volna őt csapatba, ha elég jó lett volna, akkor szólóban is mehetett volna tovább az X-faktorban.
2015. július 21. 11:11
Zayn egy bunkó paraszt lett! Utálom! Már nagyon elegem van belőle! De Naughty boy se jobb!
2015. július 21. 11:46
Mit nem tudnak ezek csinálni... Egyik rosszabb mint a másik. Ez a Naughty Boy valóban kész vicc azzal az egy darab, nevetséges slágerével ossza itt az észt, de Zayn még rosszabb. Nem tudom mi történt vele az 1D-ben, de azért abba belegondolhatna hogy ahogy itt veszekszik a volt társaival és leszólja azt a bandát ami a sikert meghozta neki, amivel több milliót keresett, az esetleg kihat a rajongóira is, de szerintem Ő magasról tesz rá, csak a saját érdekei fontosak. Egyszóval már nagyon fárasztó hogy napi szinten jönnek az új hírek róluk. Legalább döntsék el hogy most jóban vannak e vagy sem, mert ez már így nem állapot.
2015. július 21. 11:52
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline |
Zayn egy kicsit túlreagálja ezt az egészet,de szánalmasnak tartom,hogy ennyiért otthagyta a legjobb barátját.Emberi módon is meg lehet beszélni egy konfliktust,nem kell kiteregetni a világ elé.Zayn nagyot esett a szememben.
2015. július 21. 13:15
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline |
Hajnika818 ott s pont!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.