Meghalt Whitney Houston lánya
2015. július 28. 14:24
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline |
nyugodjon békében
2015. július 28. 14:52
Paul_Wesleyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 460 Csatolások: 0 Azonosító: 156594 offline |
Nyugodjon békében!
2015. július 28. 17:14
Vattacukorfelhővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 547 Azonosító: 239609 offline |
Nyugodjon békében!
2015. július 28. 17:41
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Hihetetlen.. Nyugodjon békében
2015. július 28. 18:09
Milyen kár, hogy ilyen fiatalon és ilyen korán...rengeteg feltáratlan lehetőség rejtőzhetett még benne. De édesanyja halála után valóban elképzelhetetlenül nehéz lehetett, ilyen traumán bizony nem mindenkinek sikerül továbblépni. Nyugodjon békében.
2015. július 28. 21:22
Sarah Martin♥ BATB ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 36995 Csatolások: 16184 Azonosító: 204352 offline |
Nyugodjon békében!
2015. július 28. 22:54
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (Rossio @ 2015.07.27. 15:27)
Lizania.
Csak annyit szeretnék hozzád fűzni, hogy (bár elképzelhető, hogy ez számodra nem minősíthető probléma) a droghasználat egy olyan gyógyszer, amivel egyesek az élet fájdalmát kívánják enyhíteni. Aki ilyen szerekhez nyúl, van, hogy előtte borzalmasabb fájdalmat él át, mint egy végső stádiumú rákos beteg. A lélek megtörése nem kisebb betegség, mint egy daganat, és a tudatmódosítás eszközei sokszor az ilyen szenvedők reményei.
Megdöbbentő számomra, hogy Bobbi és "drágalátos anyja" (how can you just...?) sem volt képes kilépni ezek fogságából, és igazán sajnálom, ami velük történt.
Nyugodjanak békében!
(Nem vagyok drogfogyasztó és nem is támogatom, szerintem a drog a generációnk legnagyobb ellensége a terrorizmus mellett. De inkább szúrnék a karomba egy tűt, minthogy elítéljek olyan embereket, akiknek a története nem világos előttem és nem mellesleg éppen elhunytak.)
Csak annyit szeretnék hozzád fűzni, hogy (bár elképzelhető, hogy ez számodra nem minősíthető probléma) a droghasználat egy olyan gyógyszer, amivel egyesek az élet fájdalmát kívánják enyhíteni. Aki ilyen szerekhez nyúl, van, hogy előtte borzalmasabb fájdalmat él át, mint egy végső stádiumú rákos beteg. A lélek megtörése nem kisebb betegség, mint egy daganat, és a tudatmódosítás eszközei sokszor az ilyen szenvedők reményei.
Megdöbbentő számomra, hogy Bobbi és "drágalátos anyja" (how can you just...?) sem volt képes kilépni ezek fogságából, és igazán sajnálom, ami velük történt.
Nyugodjanak békében!
(Nem vagyok drogfogyasztó és nem is támogatom, szerintem a drog a generációnk legnagyobb ellensége a terrorizmus mellett. De inkább szúrnék a karomba egy tűt, minthogy elítéljek olyan embereket, akiknek a története nem világos előttem és nem mellesleg éppen elhunytak.)
Én pedig a kommentedhez csak annyit szeretnék hozzáfázni, hogy rohadtul nem ismersz. Rohadtul nem tudod, hogy miket éltem át, milyen életem volt eddig. És elárulom, én is éltem már át olyan dolgokat amiket senkinek nem kívánnék soha, ráadásul pont pici gyermekkoromban, amikor még nem kellett volna megtapasztalnom olyan dolgokat amik megtörténtek velem. És mind a mai napig nehéz, mégsem nyúltam soha drogokhoz, nem ittam, mert vagyok olyan erős, hogy másban keressek kiutat. Aki csak a drogokban látja az élet jó oldalát, annak vagy az akaratereje vagy az intelligenciája erősen hiányos. És tudom, hogy erre a kommentre is lesz egy okos emberke aki majd kiakad és visszaír, de nem érdekel. Pont azért, mert nem ismertek és nem tudjátok miket kellett leküzdenem. Ha kiakadtok azon, hogy én ítélkezem, akkor ti meg ne tegyétek felettem
2015. július 29. 11:21
Idézet (Lizania @ 2015.07.28. 22:54)
Én pedig a kommentedhez csak annyit szeretnék hozzáfázni, hogy rohadtul nem ismersz. Rohadtul nem tudod, hogy miket éltem át, milyen életem volt eddig. És elárulom, én is éltem már át olyan dolgokat amiket senkinek nem kívánnék soha, ráadásul pont pici gyermekkoromban, amikor még nem kellett volna megtapasztalnom olyan dolgokat amik megtörténtek velem. És mind a mai napig nehéz, mégsem nyúltam soha drogokhoz, nem ittam, mert vagyok olyan erős, hogy másban keressek kiutat. Aki csak a drogokban látja az élet jó oldalát, annak vagy az akaratereje vagy az intelligenciája erősen hiányos. És tudom, hogy erre a kommentre is lesz egy okos emberke aki majd kiakad és visszaír, de nem érdekel. Pont azért, mert nem ismertek és nem tudjátok miket kellett leküzdenem. Ha kiakadtok azon, hogy én ítélkezem, akkor ti meg ne tegyétek felettem
Örülj annak, hogy benned van annyi erő, hogy ne nyúlj a kábszerekhez. Csak tudod, nem mindenkinek van annyi akaratereje. Van, aki élete végéig tűri azt a terhet, ami ránehezedik anélkül, hogy drogokat használna, de vannak, akik önnyen beadják a derekukat. Az utóbbiak pedig lelkileg instabilak, ergo segítségre szorulnak.
2015. július 29. 20:42
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
Ez várható volt.. R.I.P
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.