Meghalt Whitney Houston lánya
2015. július 27. 11:44
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Nyugodjon békében!
2015. július 27. 12:05
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
nyugodjon békében
2015. július 27. 12:05
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
Azért halt meg ugyan ugy,mert direkt csinálta,pedig rettenetesen fiatal volt.Előtte állt volna az élet,de abban a családban nem tul barátságos körülmények között.
halála előtt ugye járt valakivel éls amig Bobbi kórházban volt addig ő már nem is tudom hol mulatozott egy másik csajjal.
a családját is csakis a pénz érdekelte.már rég le akarták volna kapcsolni a gépekről hogy minnél előbb övék legyen a pénz.én erre csak annyit tudok mondani,hogy NYUGODJON BÉKÉBEN ÉS RÉSZVÉTEM ANNAK AZ ESZEMENT CSALÁDJÁNAK
halála előtt ugye járt valakivel éls amig Bobbi kórházban volt addig ő már nem is tudom hol mulatozott egy másik csajjal.
a családját is csakis a pénz érdekelte.már rég le akarták volna kapcsolni a gépekről hogy minnél előbb övék legyen a pénz.én erre csak annyit tudok mondani,hogy NYUGODJON BÉKÉBEN ÉS RÉSZVÉTEM ANNAK AZ ESZEMENT CSALÁDJÁNAK
2015. július 27. 12:06
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8902 Csatolások: 237647 Azonosító: 59785 offline
|
Annyira drukkoltam, hogy bekövetkezzen valami csoda, aminek a segítségével mégis felépül. Még annyira fiatal volt, előtte állt az élet... bár sovány vigasz, most legalább ismét az anyukájával van.
Nyugodj békében, Bobbi!
Nyugodj békében, Bobbi!
2015. július 27. 12:19
Nagyon rossz olvasni, hogy sokan ilyen fiatalon távoznak el. Nyugodjék békében!
2015. július 27. 12:24
Szegény lányt nagyon sajnálom, hiszen még a gyermekkora sem volt épp egy leány álom.Nyugodjon békében!
2015. július 27. 12:51
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Én nem tudom sajnálni,megvolt majdnem mindenne,de ő mégis eldobta
akkor miért sajnáljam?
2015. július 27. 12:53
|
|
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline
|
Nyugodjon békében
2015. július 27. 12:58
Ő okozta magának ezt az egészet. Bár azért nyugodjon békében.
2015. július 27. 13:05
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Néhány emberből már megint hiányzik az a bizonyos empátia.
"Megvolt mindene, de ő mégis eldobta". Mert te aztán marhára tudod, hogy mi zajlott le benne lelkileg. Ha mindene megvan, már nem is lehetnek problémái? Szánalmas ez a hozzáállás. Nem tudom mi jogon törtök pálcát felette.
Nyugodjon békében. Sajnálom, hogy így kisiklott az ő élete is...
"Megvolt mindene, de ő mégis eldobta". Mert te aztán marhára tudod, hogy mi zajlott le benne lelkileg. Ha mindene megvan, már nem is lehetnek problémái? Szánalmas ez a hozzáállás. Nem tudom mi jogon törtök pálcát felette.
Nyugodjon békében. Sajnálom, hogy így kisiklott az ő élete is...
2015. július 27. 13:13
Sajnálom, hogy az édesanyja nyomdokába lépett. Nyugodjon békében!
2015. július 27. 13:17
ciel, szebben nem is mondhattad volna.
Fionah, te sem lennél/lettél volna jó kedvű az ő helyében.
Agüero10, Nálad szívtelenebb alakkal, még nem találkoztam ezen az oldalon. A rendes élet sem adatott meg neki, nemhogy minden. A helyedben egy kicsit magamba szállnék, és elmélkednék egy kicsit.
Nyugodj békében Bobbi!
Fionah, te sem lennél/lettél volna jó kedvű az ő helyében.
Agüero10, Nálad szívtelenebb alakkal, még nem találkoztam ezen az oldalon. A rendes élet sem adatott meg neki, nemhogy minden. A helyedben egy kicsit magamba szállnék, és elmélkednék egy kicsit.
Nyugodj békében Bobbi!
1 felhasználónak tetszik:
AngelFace
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.