Mikor értitek meg, hogy a "normális 22 éves élet" a menedzsment dumája volt...
Sok sikert neki.
Hivatalos! Szólókarrierbe kezd Zayn Malik
2015. július 30. 18:19
A "normális élet" duma már a kezdetektől felesleges volt.
2015. július 30. 18:21
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 756 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline |
Ezt kellett volna mondania már akkor, amikor kilépett. Hogy azért lép ki, hogy megmutassa, ki is ő valójában. Nem azzal van a bajom, hogy kilépett, hanem azzal, hogy azt hazudta, normális életet szeretne élni. E miatt lett sokkal kisebb a szememben
2015. július 30. 18:25
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Gondoltam hogy ez volt az igazi ok.Igazából Zayn már az X factorban is mondta hogy Chris Brown a példaképe,így csak idő kérdése volt hogy mikor lép ki..(mondjuk azért a bécsi koncertet megvárhatta volna vele:D)
2015. július 30. 18:34
Se neki, se egyetlen embernek a háttérben nem kellett volna a "normális élet" igéjét terjeszteni, ha neki ez (volt) a célja/terve. Zayn mindig is a legantipatikusabb volt számomra a bandából, szóló karrierjét sem fogom figyelemmel követni.
Még egy felesleges sztárocska, aki eltakarja azoknak a kevésbé ismert énekeseknek a ragyogását, akik igazából megérdemelnék a sikert, és a nagy hírnevet....
Még egy felesleges sztárocska, aki eltakarja azoknak a kevésbé ismert énekeseknek a ragyogását, akik igazából megérdemelnék a sikert, és a nagy hírnevet....
2015. július 30. 18:51
Lambika siess már a kommenteddel,csak miattad és a többi kommentelő miatt olvasom el az ilyen cikkeket.
2015. július 30. 18:59
DirectionerLizúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 212294 offline |
De amúgy akkor nem kellett volna össze-vissza hazudoznia mindenkinek Zayn simán közölhette volna velük, hogy nem a pop-rock a műfaja. Megértettük volna. De így csak még jobban összetört minket... Engem legalább is nagyon...
2015. július 30. 19:43
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline |
persze szomorú vagyok hogy már külön kell látnom Zayn és nem pedig a 1D-nel együtt
de így is támogatom és büszke vagyok rá
de így is támogatom és büszke vagyok rá
2015. július 30. 19:44
I Love Paris
Ezzel abszolút nem értek egyet,de ezen röhögök már két perce Simon bácsi
Ezzel abszolút nem értek egyet,de ezen röhögök már két perce Simon bácsi
2015. július 30. 20:51
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline |
Nem tudom mit mondjak..
2015. július 30. 20:55
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Idézet
Azt hiszem, soha nem magyaráztam meg, miért is hagytam ott a bandát. Ez azért a pillanatért volt, hogy lehetőségem legyen megmutatni, ki is vagyok valójában! #igazizene #RCA
Nos,nem akarok regényt írni,csupán annyit,hogy köszönöm. Köszönöm szépen,hogy átvertél engem,és a családomat. (Directionerek) Remélem,most már nyugodtan fekszel le aludni. Csupán annyit kívánok,hogy kapd vissza mindazt,amit velünk tettél. Hány szív tört össze,és hány ember sírt,mert kiléptél. Mert azt mondtad,hogy normális akarsz lenni. AKKOR EZ MI?? Szólóalbum? Jah,hogy mégsem akarsz átlagos lenni. Nos,nem vagyok rosszindulatú,de most nagyon felhúztál. Remélem, nem lesz sikere az albumodnak,és elbuksz. Nem magamból indulok ki. Hanem a többi Directioner-ből. Nekem ők a második családom Imádom őket úgy ahogy vannak,és rossz volt olvasni a rengeteg kiírást,hogy fájt nekik,hogy kiléptél. Csak ennyit akartam. Kötekedni privátban,ha megkérhetlek. Imádlak titeket Dierctionerek!! Ne legyetek mérgesek,és csalódottak. MÁR nem ér annyit..
2015. július 30. 23:07
Nem tudod érvényesülni eléggé a bandában.Nem tudom mekkora sikere lesz,már elég sok rajongót elvesztett az egyszer biztos.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.